My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBąbel :*
Kroko - Twój avatarek mnie rozwalił hahahaha
A ja właśnie wróciłam do domu i powiem Wam że przejeżdżałam koło wypadku. Jakąś kobietę ktoś na przejściu, albo tuż obok potrącił. Leżała biedna na ulicy i pewnie czekali na karetkę. Powiem Wam kiepski widok.
Jak dla mnie pieszy powinien mieć obowiązek noszenia odblasków po zmroku, bo ja to aż się boję jeździć samochodem bo ich wcale nie widzę.
bąbel, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Maniek super reakcja małża
Bąbel tak mi przykro tulam mocno do serducha musicie walczyc dalej bo napweno się uda
Pati 3mam kciuki żeby się udało
Malenq jak nie chcesz sniegu to przylec do mnie w IRL prawie nigdy nie pada a jak już to zaraz snieg ginie wiec zapraszam
Lady Savage Momo dobrze ci napisala temp musisz mierzyć od razu po przebudzeniem a z czasem wejdzie Ci to w krew
Arienko tulam mocno
Mona M oj naprawdę przykry widok a z odblaskami to masz stu procentowa racje u nas jak się robi ciemno tonawet pieski maja odblaski i to jest super
Dziewczyny avatarki super pozdrawiam wszystkie
kurcze jak o którejś zapomniałam to przepraszam ale mam za duże zaleglosci
a i mam pytanie co się dzoeje z Czarnulka ?bąbel, Pati Belgia, MANIEK, Malenq lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Myślałam że po takim zabiegu to na 200% się w ciążę zachodzi
Kuźwa tyle zachodu i nic... Jakie to nie sprawiedliwe
Ale zjadłam wielgaśny obiad i teraz jeszcze ciacha i cukierk czekoladowe..o jak mi dobrze
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Myślałam że po takim zabiegu to na 200% się w ciążę zachodzi
Kuźwa tyle zachodu i nic... Jakie to nie sprawiedliwe
. Przykre jest to, że lekarze nie informują pacjentek o tym, że skuteczność tego zabiegu nie jest 200%
.
IUI nie jest doskonałą metodą - po prostu "pomaga" plemnikom znaleźć się od razu w macicy - skraca czas wędrówki i pomaga przejść przez (czasem wrogi) śluz szyjki macicy. Ale one nadal same muszą śmignąć do jajowodu, najsilniejszy (i bez wad) musi wniknąć w jajo, jajo musi przebyć drogę do macicy i się dobrze zagnieździć (a to ponoć najtrudniejsze) w odpowiednim endometrium - i nosić zdrowy zarodek w środku. Cały szereg czynników, kompletnie niezależny od lekarzy. Inaczej albo nie dochodzi do zapłodnienia albo do zagnieżdżenia, albo ciąża biochemiczna.
Dużo jest dziewczyn, które dopiero w 3 podejściu do IUI zaskoczyły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:31
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Misia, żeby Ci się podpis w stópce nie sprawdził, jak się okaże, że to faktycznie torbiel
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:34
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:a co to za zbiorowe zmiany avatarów?! hę?
nic nie ogarniam, dopiero wróciłam do domu po treningu
od wczoraj zalewa mnie mega ilość kremowego śluzu, ale to mega... nie nadążam majtek zmieniać
Gdzieś czytałam, że tak często jest u cięzarnychmarissith lubi tę wiadomość
-
bąbel, przykro mi.. trzeba próbować dalej, nie poddawać się w tej nierównej walce! trzymam kciuki!
\Pati, kurcze.. mam nadzieję, że mimo wszystko szybko ujrzysz II kreseczki..
a ja się tak źle czuję..odkąd tu przyjechałam jest z każdym dniem gorzej..brzuch mnie boli już cały dzień, doszła zgaga.. słaiutko to widzę..a zmęczenie mnie dobija..
Maniek, ja też się wzruszyłam:)
Mari o tak.. dużo śluzuu jest w ciąży, u mnie od 5 dcpo ciążowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:05
marissith, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny