My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:marnut ale o kapuście opowiadać dzieciom nie będziecie...???? uhmm
? To moga byc jedyne wspomnienia jakie zdołam im przekazać - od początku do końca zmyślone
.
Lena - ja zapamiętuję TYLKO rzeczy ważne.
Pati - świetnie!
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Mi adresy niepotrzebne oprócz jednego
. Ale nie przeczę - jakby się tu pojawiła lista "prezent dla Anuśki robi Momo a dla Momo -Ania84" to nie miałabym nic przeciwko
, bo i nie wiem co na celu ma taka tajemnica. Przecież i tak nie wiemy co dostaniemy - no, chyba że to kolejny krok
.
Hmmm dla mnie też bez różnicy, bo ja akurat mam wszystkie te informacje
Dlatego właśnie prosiłam o sugestie jeśli ktoś je ma
Wtedy nie ja zbierałabym wszystkie adresy tylko nawzajem mogłybyście się nimi powymieniać
Jak mówiłam, wieczorkiem wyślę listę
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anastazjaaa wrote:Mam takie głupie pytanie czy jak na FB dodam ovufriend do ulubionych moi znajomi to zobaczą?
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Mam takie głupie pytanie czy jak na FB dodam ovufriend do ulubionych moi znajomi to zobaczą?
takAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyMalenq wrote:Mari 3mam kciuki za jutro:)
aj marnut....fajna zabawa nie wiedzieć od kogo i nie wiedzieć co..... taka podwójna adrenalinka. Mi to w sumie rybka, ja i tak wiem, że dostanę knebel ze starych skarpet, żebym się w końcu zamknęła
. Co za różnica kto go kupi
?
Mona_M, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:I jak już zadaje głupie pytania to zadam jeszcze jedno.
Około 3-4 rano wstaje na siusiu, później około 7 kiedy mam obsikac test?
o 7 - jak nie wyjdzie to pozniej z popoludniowego sprobój
bo u mnie np. w 10dpo z rana nic nie wyszlo mimo ze nie siusiusialam w nocy dodatkowo.
ale juz po poludniowego moczu o 14 :00 cos widzialam za kreseczke .
w 11 dpo juz z porannego i popoludniowego wyszlo.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cati właśnie sobie odmierzyłam na linijce ile to jest 6 mm (Twój suwaczek)- spora ta Twoja kropa już
cati lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny