X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    U mnie to samo - paczka polecona, coby nie zaginęła, więc osoba wiedzieć będzie :).
    Momo - no to dawaj tu listę kto komu prezent robi :). Pośmiejemy się, pomysłami walniemy (nie do wykorzystania!), będzie wesoło :). Ty wczoraj miałaś swoją zabawę, daj nam dziś naszą :)!
    Jak chcecie, to ja po prostu wieczorem prześlę Wam listę z adresami i chyba na tym moja rola się kończy :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    U mnie to samo - paczka polecona, coby nie zaginęła, więc osoba wiedzieć będzie :).
    Momo - no to dawaj tu listę kto komu prezent robi :). Pośmiejemy się, pomysłami walniemy (nie do wykorzystania!), będzie wesoło :). Ty wczoraj miałaś swoją zabawę, daj nam dziś naszą :)!

A ja to kiedy dostanę info komu jestem Mikołajem hmmmm?
    Będe naciskac bo no w zlaęznosci kto to będe inaczej myśleć :P
    TZn czy ciężarówka czy owulantka ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Biere :D

Bierz- okres co 27 dni w gratisie masz. Nie dziekuj.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Ja mam to samo :D za przesylke zaplace 25 zl :) ale to juz momo wspominala ze kwota jest orientacyjna po to by sie nie wykosztowac nie wiadomo jak ;P

co do jawnosci to chyba tylko nie wiemy kto nam robi prezent ?
    Jak patrzyłam to paczka do Was kosztuje 56 zł chyba.

Lena - nie dziękuję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:42

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuuuuuuuuuuu a ja chciałam dreszczyk emocji do otrzymania paczki :(

ej no............:P

• Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Jak patrzyłam to paczka do Was kosztuje 56 zł chyba.

Eeeee????
    Jak do Afryki wysyłam paczkę to tez tyle płacę .....

No własnie temat afryki to temat, który tez chciałam z Wami kiedyś tutaj poruszyć, ale moze na wiosnę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:43

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    A ja to kiedy dostanę info komu jestem Mikołajem hmmmm?
    Będe naciskac bo no w zlaęznosci kto to będe inaczej myśleć :P
    TZn czy ciężarówka czy owulantka ;)
    Wieczorem, wybaczcie ale tu nie mam listy, jest na innym laptopie.

Sorki, myślałam, że podoba Wam się idea, że przed dostaniem paczuszki pocztą nie wiecie kto ją robi, stąd ta propozycja :)
    Skoro nie, nie ma problemu, dziś wieczorem roześlę listę, jaką udało mi sie zrobić do wczoraj

Malenq lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    marnut hehehe ja nie pamiętam daty i godziny, ale pamiętam że pierwszy....
    Ja nawet tego nie pamiętam :/. Nie wiem kto, komu, kiedy, w jakich okolicznościach co powiedział pierwszy i co usłyszał w zamian...Co ja dzieciom powiem :D?

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to problem rozwiązany:-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOMO ja się zgadzam NIE WIEDZIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! bo miała być fajna zabawa... a tu nieciepliwce są....
    żadnych adresów tutaj nie przesyłaj............

będzie fun i wyobraźnia niech popracuje :P

Mona_M, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Eeeee????
    Jak do Afryki wysyłam paczkę to tez tyle płacę .....

No własnie temat afryki to temat, który tez chciałam z Wami kiedyś tutaj poruszyć, ale moze na wiosnę :)
    YYYY w sumie nie sprawdziłam jaki kraj w jakiej strefie. :D

• Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ja nawet tego nie pamiętam :/. Nie wiem kto, komu, kiedy, w jakich okolicznościach co powiedział pierwszy i co usłyszał w zamian...Co ja dzieciom powiem :D?

Bo TY przecież już Mamut jesteś i co było w trzy ery temu nie pamiętasz?

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaaa!!!!! Jutro brat wychodzi do domu!!!! Właśnie sie dowiedzieliśmy:)

momo1009, Mona_M, Malenq, Lena83, MANIEK, marnut, Ania_84, Anastazjaaa, cati, Misi@, marissith, choco, ara, Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut ale o kapuście opowiadać dzieciom nie będziecie...???? uhmm :P

ja tam pamiętam swoją OWULKĘ - i jak KOŚKA będzie większa i będzie wkurzała to jej prezenty zacznę dawać w dniu poczęcia hehehehe

Lena83 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Ja chociaż nie chciałabym pamiętać to W ma wszystko zanotowane w swoim pamiętniku (on na to notatnik mówi bo gdzie facet pamietnik pisze ;)).

Co? Jak? Gdzie? Kiedy?
    Pierwsza rozmowa, pierwsza randa, pierwszy sms, piersze buzi... pierwszy raz.... Pierwsze spotkanie z A....
    Ja to sobie potem to wezmę i dzieciom odczytam.
    Bez szczegółów oczywiście :D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Łaaaaa!!!!! Jutro brat wychodzi do domu!!!! Właśnie sie dowiedzieliśmy:)

SUPER !!!!!!!!

A miałam zapytać jeszcze czy Sebastian gra na gitarze akustycznej czy elektrycznej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi adresy niepotrzebne oprócz jednego ;). Ale nie przeczę - jakby się tu pojawiła lista "prezent dla Anuśki robi Momo a dla Momo -Ania84" to nie miałabym nic przeciwko :), bo i nie wiem co na celu ma taka tajemnica. Przecież i tak nie wiemy co dostaniemy - no, chyba że to kolejny krok :D.

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    O 16 wyniki, jutro i tak powiedziałam, że nie przyjdę do pracy, albo będę się dołować albo będę sikać po nogach ze szczęścia :)
    Trzymam kciuki z całych sił ;)

marissith lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dostalas orgazmu ?? :D
    Dokładnie :$

Ania_84 lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade autobusem ktory nie na ogrzewania brrr. :@
    Co do listy mi wsii rybka juz wiwm komu robie ;-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3024 3025 3026 3027 3028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ