Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    U mnie to samo - paczka polecona, coby nie zaginęła, więc osoba wiedzieć będzie :).
    Momo - no to dawaj tu listę kto komu prezent robi :). Pośmiejemy się, pomysłami walniemy (nie do wykorzystania!), będzie wesoło :). Ty wczoraj miałaś swoją zabawę, daj nam dziś naszą :)!
    Jak chcecie, to ja po prostu wieczorem prześlę Wam listę z adresami i chyba na tym moja rola się kończy :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    U mnie to samo - paczka polecona, coby nie zaginęła, więc osoba wiedzieć będzie :).
    Momo - no to dawaj tu listę kto komu prezent robi :). Pośmiejemy się, pomysłami walniemy (nie do wykorzystania!), będzie wesoło :). Ty wczoraj miałaś swoją zabawę, daj nam dziś naszą :)!

A ja to kiedy dostanę info komu jestem Mikołajem hmmmm?
    Będe naciskac bo no w zlaęznosci kto to będe inaczej myśleć :P
    TZn czy ciężarówka czy owulantka ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Biere :D

Bierz- okres co 27 dni w gratisie masz. Nie dziekuj.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Ja mam to samo :D za przesylke zaplace 25 zl :) ale to juz momo wspominala ze kwota jest orientacyjna po to by sie nie wykosztowac nie wiadomo jak ;P

co do jawnosci to chyba tylko nie wiemy kto nam robi prezent ?
    Jak patrzyłam to paczka do Was kosztuje 56 zł chyba.

Lena - nie dziękuję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:42

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuuuuuuuuuuuu a ja chciałam dreszczyk emocji do otrzymania paczki :(

ej no............:P

• Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Jak patrzyłam to paczka do Was kosztuje 56 zł chyba.

Eeeee????
    Jak do Afryki wysyłam paczkę to tez tyle płacę .....

No własnie temat afryki to temat, który tez chciałam z Wami kiedyś tutaj poruszyć, ale moze na wiosnę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:43

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    A ja to kiedy dostanę info komu jestem Mikołajem hmmmm?
    Będe naciskac bo no w zlaęznosci kto to będe inaczej myśleć :P
    TZn czy ciężarówka czy owulantka ;)
    Wieczorem, wybaczcie ale tu nie mam listy, jest na innym laptopie.

Sorki, myślałam, że podoba Wam się idea, że przed dostaniem paczuszki pocztą nie wiecie kto ją robi, stąd ta propozycja :)
    Skoro nie, nie ma problemu, dziś wieczorem roześlę listę, jaką udało mi sie zrobić do wczoraj

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    marnut hehehe ja nie pamiętam daty i godziny, ale pamiętam że pierwszy....
    Ja nawet tego nie pamiętam :/. Nie wiem kto, komu, kiedy, w jakich okolicznościach co powiedział pierwszy i co usłyszał w zamian...Co ja dzieciom powiem :D?

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to problem rozwiązany:-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOMO ja się zgadzam NIE WIEDZIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! bo miała być fajna zabawa... a tu nieciepliwce są....
    żadnych adresów tutaj nie przesyłaj............

będzie fun i wyobraźnia niech popracuje :P

nick nieaktualny, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Eeeee????
    Jak do Afryki wysyłam paczkę to tez tyle płacę .....

No własnie temat afryki to temat, który tez chciałam z Wami kiedyś tutaj poruszyć, ale moze na wiosnę :)
    YYYY w sumie nie sprawdziłam jaki kraj w jakiej strefie. :D

• Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ja nawet tego nie pamiętam :/. Nie wiem kto, komu, kiedy, w jakich okolicznościach co powiedział pierwszy i co usłyszał w zamian...Co ja dzieciom powiem :D?

Bo TY przecież już Mamut jesteś i co było w trzy ery temu nie pamiętasz?

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaaa!!!!! Jutro brat wychodzi do domu!!!! Właśnie sie dowiedzieliśmy:)

momo1009, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lena83, MANIEK, nick nieaktualny, Ania_84, Anastazjaaa, cati, nick nieaktualny, nick nieaktualny, choco, ara, Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut ale o kapuście opowiadać dzieciom nie będziecie...???? uhmm :P

ja tam pamiętam swoją OWULKĘ - i jak KOŚKA będzie większa i będzie wkurzała to jej prezenty zacznę dawać w dniu poczęcia hehehehe

Lena83 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Ja chociaż nie chciałabym pamiętać to W ma wszystko zanotowane w swoim pamiętniku (on na to notatnik mówi bo gdzie facet pamietnik pisze ;)).

Co? Jak? Gdzie? Kiedy?
    Pierwsza rozmowa, pierwsza randa, pierwszy sms, piersze buzi... pierwszy raz.... Pierwsze spotkanie z A....
    Ja to sobie potem to wezmę i dzieciom odczytam.
    Bez szczegółów oczywiście :D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Łaaaaa!!!!! Jutro brat wychodzi do domu!!!! Właśnie sie dowiedzieliśmy:)

SUPER !!!!!!!!

A miałam zapytać jeszcze czy Sebastian gra na gitarze akustycznej czy elektrycznej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi adresy niepotrzebne oprócz jednego ;). Ale nie przeczę - jakby się tu pojawiła lista "prezent dla Anuśki robi Momo a dla Momo -Ania84" to nie miałabym nic przeciwko :), bo i nie wiem co na celu ma taka tajemnica. Przecież i tak nie wiemy co dostaniemy - no, chyba że to kolejny krok :D.

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    O 16 wyniki, jutro i tak powiedziałam, że nie przyjdę do pracy, albo będę się dołować albo będę sikać po nogach ze szczęścia :)
    Trzymam kciuki z całych sił ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • choco Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dostalas orgazmu ?? :D
    Dokładnie :$

Ania_84 lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade autobusem ktory nie na ogrzewania brrr. :@
    Co do listy mi wsii rybka juz wiwm komu robie ;-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3024 3025 3026 3027 3028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ