My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula86 wrote:Oj Dziewczynki, nie jest łatwo Was nadrobić
Witam Was serdecznie!
Przepraszam, że tydzień się nie odzywałam, ale to był dla mnie dość intensywny tydzień. Dużo pracy przed urlopem, a i jakoś weny nie miałam
To tak streszczając, co się działo - w poniedziałek jeden pęcherzyk w lewym jajniku 22 mm, we wtorek późno w nocy praca domowa z mężemA w środę kontrola, czy pęcherzyk pękł - no i pękł
także teraz czekamy. Test mam zrobić 3 grudnia i nie zrobię go wcześniej, o nie
W pracy miałam młyn, bo teraz tydzień na urlopie. A i grudzień też łatwy nie będzie
W sobotę zrobiłam imprezkę dla znajomych - w sumie to całkiem fajnie byłoTyle tylko, że trochę za dużo alkoholu wypiłam i teraz mam wyrzuty sumienia
jeszcze mamuśka mnie nakręca, że jak urodzę jej wnuka alkoholika to będzie moja wina
no, ale cóż... nie chcę dać się zwariować, bo równie dobrze mogę jeszcze rok, czy dwa w ciążę zachodzić
Także niedziela wyjęta z życiorysu
A dziś mój małżonek idzie na usg jąder, mam nadzieję, że nie zrezygnuje w ostatniej chwili...
Miałam gdzieś sobie jutro wyjechać, ale jest tak zimno na dworzu, że mi się odechciało jazdy 5h Polskim BusemMoże na wiosnę
Maniek, Marnut - gratulacje dzieciątek!
Pati, wspieram bardzo mocno i cieszę się, że brat wychodzi do domuKartkę prześlę, rozumiem, że na Twoje nazwisko?
Malenq, będzie dobrze z Twoją córeczką, na pewnona do Karowej mam pełne zaufanie, więc jeśli tam się uda urodzić, to będzie wszystko dobrze
Lena, Ania84 Wasi faceci wyprodukują takie plemniory, że od razu się uda
A wszystkie inne dziewczynki, które pominęłam przepraszam - baaaaaardzo mocno Was wszystkie wspieram, trzymam kciuki!!!
A, i przepraszam koleżankę, której wyślę prezent, ale nie mam zdolności manualnych, więc upominek będzie kupiony -
własnie Pati mozesz mi jesczze raz przeslac adres.. bompokasowala wszytskie wiadomosci myslalam ze moze to cos pomoze z ta koperta i ni hu hu i przypadkiem usunelam wszytskie
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny odebrałam dziś część wyników badań - wszystko mam w normie ale mam pytanko - robiłam je w 2dc - tsh 2,42 uIU - a gdzieś tu wyczytałam, że dla kobiet starających lepiej byłoby gdyby tsh było bliżej 1, czy mam rozumieć, że mam trochę za wysokie? Ft3 - 3,23 pg/ml i Ft4 1,4ng/dl.Prolaktyna mi wyszła 8,17 ng/ml. Jutro odbieram wynik estradiolu, FSH, LH, progesteronu i testosteronu. Co uważacie o moim TSH?
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:własnie Pati mozesz mi jesczze raz przeslac adres.. bompokasowala wszytskie wiadomosci myslalam ze moze to cos pomoze z ta koperta i ni hu hu i przypadkiem usunelam wszytskie
.
A co do prezentu, to ja oczywiście go kupię, ale pozmieniam, że jego przeznaczenie będzie zupełnie inne.
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Wysłąłąm Wam adres Pati.
Lecę do fryzjera
Do póxniej :****Pati Belgia lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:U mnie to samo
.
A co do prezentu, to ja oczywiście go kupię, ale pozmieniam, że jego przeznaczenie będzie zupełnie inne.
Hmmm toś mnie zaintrygowała....
Momo ja chcę preznt od Marnutka- plissssss!!!!!!
Dostanę pewnie mydło do cięcia bananów.marnut lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Wysłąłąm Wam adres Pati.
Lecę do fryzjera
Do póxniej :**** -
nick nieaktualny
-
czujecie jakie pizdy otrzymalam takiego maila
Sygn. akt II C 789/475
KOMORNICZY NAKAZ ZAPŁATY
Po rozpoznaniu na posiedzeniu niejawnym w postepowaniu nakazowym na skutek pozwu wniesionego z tytułu braku zapłaty należności w kwocie 4.745,77 złotych 77/100 wraz z ustawowymi odsetkami, wystawiono nakaz zajęcia konta bankowego w terminie 14 dni od doreczenia nakazu listem poleconym za dowodem doręczenia.
Fotokopia nakazu zapłaty do pobrania:
Marta Sarnecka
[email protected] -
marissith wrote:No i nie udało się
znowu
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wpisalam ten mail i wyszlo mi ze to oszusci .. nieotwieram tego pliku bo podobno sa zainfekowane.. jutro ide sprawe zglosci do organow scigania nie ch zrobia z nimi porzadek ;/
Blondik, marnut lubią tę wiadomość
-
ewa81 wrote:Ania 84????????
-
Blondik wrote:no,ale wiesz za co to Aniu?
http://blogmedia24.pl/node/69730 -
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Aniu 84 - jak tu jesteś, możesz mi powiedzieć o wyniku moim TSH? Mam 2,42 uIU (wg norm jest ok), ale czy dla starających się jest za wysokie? Prolaktyna wyszła mi 8,17 ng/ml