My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Jakoś tak wczoraj go zauważyłam
i tak sama z siebie zaczęłam się śmiać, że to mój pierwszy objaw ciążowy
Ale spoko, dam mu jakoś radę - wrócę do codziennych ćwiczeń i będzie lepiej
Gorsza sprawa z tyłkiem - tu to tylko jego korekcja by mi pomogła...
No dobra, czas się zabrać do roboty... a tak mi się nie chce.
-
nick nieaktualnyAsiula podstawa sukcesu to dieta, ćwiczenia to jakieś 20% żeby ciało ujędrnić. Generalnie zasada jest taka, że trzeba więcej spalić niż zjeść, tylko zajebiście trudno jest spalić pączka, więc lepiej go nie jeść
Nie to, że się w teorii wymądrzam, swego czasu schudłam 30 kg, także wszystko przerobiłam na sobie, niestety. Chodakowskiej nie polecam raczej, chyba, ze ktoś ma technikę ćwiczeń opanowaną na aerobiku, bo jak ona pewne ćwiczenia robi to mnie aż stawy od patrzenia bolą
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Asiula podstawa sukcesu to dieta, ćwiczenia to jakieś 20% żeby ciało ujędrnić. Generalnie zasada jest taka, że trzeba więcej spalić niż zjeść, tylko zajebiście trudno jest spalić pączka, więc lepiej go nie jeść
Nie to, że się w teorii wymądrzam, swego czasu schudłam 30 kg, także wszystko przerobiłam na sobie, niestety. Chodakowskiej nie polecam raczej, chyba, ze ktoś ma technikę ćwiczeń opanowaną na aerobiku, bo jak ona pewne ćwiczenia robi to mnie aż stawy od patrzenia bolą
A ja ćwiczyłam z Chodakowska i powiem Wam, że efekt super
Na początek ćwiczyłam skalpel, potem zaczełam kilera i tak sobie stopnowo dawkowałam..chudłam dzięki kilerowi jak szalona
Co do jej osoby, to ja się nie wypowiadam, bo mi to wisi..ważne że ja zauważyłam efekty i tyle..niech sobie będzie gwiazdą lub nie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:16
-
Spoko, mnie już się udało 16 kg zrzucić przed ślubem. Teraz trochę nadrobiłam, ale dalej jestem 10 kg na minusie. Jej ćwiczenia mam w miarę ogarnięte - nie wszystkie, ale Skalpel II jest dla mnie ok i dzięki niemu już nawet normalne pompki mogę robić
Marnut - odstający tyłek to wcale nie jest taka fajna sprawaw szczególności jak mały nie jest
Ale dobra, już nie narzekam - przynajmniej biust mam okSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMari - to ja się chyba po ciąży do Ciebie zgłoszę po jakiś plan działania celem zrzucenia
. Bo na mnie jak na razie podziałał tylko Dukan, schudłam świetnie, ale nie trzymałam diety po tym jak osiągnęłam zamierzoną wagę i szybko wróciło
.
Misia - ja nawet nie wiem jak wyglądają jej osławione ćwiczenia - po tym jak widzę jakie dziołcha ma parcie na szkło, nie mam nawet ochoty po nie sięgać. Ale cieszę się, że na Ciebie jej ćwiczenia podziałały
.
-
marnut wrote:Wziąć całe opakowanie Donga na raz
. Może wywoła
.
A tak swoją drogą (bo nie wiem) - jakbyś teraz zaczęła znów brać Donga 3x1, powiedzmy, to nie byłoby szans na owulację?
yyy pojęcia nie mam, ale do @ myślę jakieś 2-3 dni więc sobie odpuszczę eksperymenty -
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Marnut - odstający tyłek to wcale nie jest taka fajna sprawa
w szczególności jak mały nie jest
Ale dobra, już nie narzekam - przynajmniej biust mam ok
Otototo. Poza tym patrz na siostry Kardashian, one na tyłkach sławę, karierę i majątki budują.
Ale rozumiem - w dobie mody na anorektyczną chudość, gdzie ciało ma wyglądać jak wieszak - trudno kupić sobie jakiś ciuch.
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyara wrote:yyy pojęcia nie mam, ale do @ myślę jakieś 2-3 dni więc sobie odpuszczę eksperymenty
- jak zaczekasz 3 dni na @ i 4 dni samej @, to masz tydzień w plecy. A tak możesz zyskać tydzień
i Dongowac aż miło!
Żartuję, ale temat mnie zaintrygował.
-
wiecie co a ja tam jesli chce chudnac to dla siebei zracji tego np zaczely mnie kiedys bolec kolana
jelsi chodzi o figure to mam to gdzies czy ktos uwaza ze mmza duzy tylek czy nie
mnie sie on podoba i mezowi tez
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo chyba kwestia charakteru, ja lubie osoby,z którymi się przyjaźnie, a reszta poprostu istnieje..takie mam podejście i tyle...ważne, żeby nie robił krzywdy innym
Dukana też przerobiłam i kilka innych diet. w końcu trafiłam do dietetyczki i zaczełam ćwiczyć..efekt..cudowny..jadłam to co lubie ( smaczne dania miałam w diecie, do teraz je zajadamy takie są pyszne ) Dużo nie zapłaciłam bo 150 zł za ułożenie diety i tego soię trzymam..babka sobie poprostu dorabia jako dietetyk. Pracuje na Uniwersytecie Medycznym i bada żywność bezglutkową i teraz pisze o tym książke..wiec cieszę się, że na nią trafiłam..jak to mówią dwie pieczenie..ech nawet przysłowia z jedzeniem są dla mnie smaczne :p -
marnut wrote:Mari - to ja się chyba po ciąży do Ciebie zgłoszę po jakiś plan działania celem zrzucenia
. Bo na mnie jak na razie podziałał tylko Dukan, schudłam świetnie, ale nie trzymałam diety po tym jak osiągnęłam zamierzoną wagę i szybko wróciło
.
Misia - ja nawet nie wiem jak wyglądają jej osławione ćwiczenia - po tym jak widzę jakie dziołcha ma parcie na szkło, nie mam nawet ochoty po nie sięgać. Ale cieszę się, że na Ciebie jej ćwiczenia podziałały
.
ja też robiłam Dukana...waga mi się utrzymała po schudnięciu ale nie powiem że świetnie się czułam.. Za to koleżanka była w tej samej poradni co Anuśka i zachwycona bo schudła w 3 miechy 15 kg - z czego 3 wróciły i tak trzyma już ze 2 lata..w tym dobrze się czuje i głodna nie chodziManiek
-
Misi@ wrote:To chyba kwestia charakteru, ja lubie osoby,z którymi się przyjaźnie, a reszta poprostu istnieje..takie mam podejście i tyle...ważne, żeby nie robił krzywdy innym
Dukana też przerobiłam i kilka innych diet. w końcu trafiłam do dietetyczki i zaczełam ćwiczyć..efekt..cudowny..jadłam to co lubie ( smaczne dania miałam w diecie, do teraz je zajadamy takie są pyszne ) Dużo nie zapłaciłam bo 150 zł za ułożenie diety i tego soię trzymam..babka sobie poprostu dorabia jako dietetyk. Pracuje na Uniwersytecie Medycznym i bada żywność bezglutkową i teraz pisze o tym książke..wiec cieszę się, że na nią trafiłam..jak to mówią dwie pieczenie..ech nawet przysłowia z jedzeniem są dla mnie smaczne :p
Misi@ Ty z Poznania jesteś, niee??
dawaj mi namiary na tą kobitę pliz! -
nick nieaktualnyMarnut jasne
też zaczynałam od dukana
błędy młodości
Każdy organizm jest inny i każdy musi znaleść własną drogę, trzeba się wsłuchać w siebie i jak coś nie pasuje to próbować inaczej. W sumie to ma być dieta na całe życie, więc nie ma co się katować
Dzisiaj mam pudding z nasion chia z mleczkiem kokosowym i brzoskwinie z puszkicoś zdrowego i coś słodkiego.
-
Dobra, aż takiego tyłka jak Kardashianki nie mam, na całe szczęście
Ale w sukienkach efekt takiego tyłka nie jest najlepszy
Na Dukanie też pięknie schudłam, oj piękniemarnut lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
marnut wrote:Nie tak szybko moja rybko
- jak zaczekasz 3 dni na @ i 4 dni samej @, to masz tydzień w plecy. A tak możesz zyskać tydzień
i Dongowac aż miło!
Żartuję, ale temat mnie zaintrygował.
ciekawe ciekawe, ale kurde ryzyko że coś sobie popier...lę w cyklach -
Misi@ wrote:Mniam...witam
i faktycznie tak cos czulismy bo od 1 listopada michal siedział glownie na pile .
a od 1 stycznia jesli wsio bedzie ok i Michal bedzie dawal sobe rade ma powiedziane ze znowu bedzie mial podwyzke.wiec zobaczymy:) moze wreszcie sie ruszy cos..
noo a wczoraj dalismy ten stojak siostrze michala.. byla strasznie ucieszona w szczegolnosci tym ze Michal sam dla niej to zrobil.. i chce drugi tak bo przymierzyla swoje szpilki i okazuje sie ze rowniez moze to byc stojak na butyMisi@, marnut, MANIEK lubią tę wiadomość