WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prześle Ci na pirva, ale popołudniu ok..nie wiem ile teraz bierze ja już jakiś czas temu u niej byłam :)
    Ale warto zapytać..super babka :)

ara, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    owalism sobe .. dostal "awans" tzn podwyzke od 1 grudna i namiesiac bedzie sam na pile.. bo chlopak ktory pracowal tam 4 lata odchodzi - i powiedzial ze tylko w Michale widzi potencjal bo inni sie opierdalaja :P

i faktycznie tak cos czulismy bo od 1 listopada michal siedział glownie na pile .
    a od 1 stycznia jesli wsio bedzie ok i Michal bedzie dawal sobe rade ma powiedziane ze znowu bedzie mial podwyzke.wiec zobaczymy:) moze wreszcie sie ruszy cos..
    noo a wczoraj dalismy ten stojak siostrze michala.. byla strasznie ucieszona w szczegolnosci tym ze Michal sam dla niej to zrobil.. i chce drugi tak bo przymierzyla swoje szpilki i okazuje sie ze rowniez moze to byc stojak na buty :D
    Gatuluję...masz super męża :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Dobra, aż takiego tyłka jak Kardashianki nie mam, na całe szczęście ;)
    Ale w sukienkach efekt takiego tyłka nie jest najlepszy ;)
    No coś Ty, właśnie najlepiej wygląda w obcisłych kiecach! Sama mam takie dupsko, od kiedy Kardaszianki stały się modne moje życie stało się prostrze. Taki tyłek jets trendi i sexi, powtarzam to sobie codziennie ;) Gdybym mieszkała w USA wystarczyłaby seks taśma i byłabym sławna i bogata! :D

Ania_84, marnut, Asiula86 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa nei napisala mi sie cala info ;/

pisalm wczesniej wrrr ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • ara Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super wieści :)
    Misi@ dzięki, oczekuję zatem cierpliwie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara nie mam Cię wśród przyjaciółek..potwierdź zaproszeni to prześlę namiary do niej :)

• choco Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari w Polsce tez mozna spróbować z tą sextaśmą ;-)
    Jak tak was czytam to tez sie zastanawiam nad wizytą u dietetyczki, ale właśnie odebrałam Inofem i poczytalam o inozytolu, i on tez pomaga w odchudzaniu.

Ania gratulacje :-) może wreszcie wam się ułoży z tą pracą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:40

marissith lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    To chyba kwestia charakteru, ja lubie osoby,z którymi się przyjaźnie, a reszta poprostu istnieje..takie mam podejście i tyle...ważne, żeby nie robił krzywdy innym
    Nie wiem czy to kwestia charakteru - ale ja nie mogę powiedzieć, że nie lubię Chodakowskiej, bo jej nie znam. Ja jej tylko nie trawię :). Nie odpowiada mi, że jak otworzę internet to od rana do nocy widać jej twarz, wywiady z nią, wywiady o niej, DD TVN, portale plotkarskie, media oszalały :). Mam przesyt jej osoby. I nie tęsknię do szukania jej ćwiczeń, bo odnoszę wrażenie, że jej twarz wryła mi się w pamięć i tak już za bardzo :).
    No i proszę o adres mailowy tej dietetyczki, za 150zł to chętnie smacznie schudnę :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco jak będę w skrajnej desperacji z powodu pracy to spróbuję, może zostanę celebrytką :)
    Ja teraz piję sok z młodego jęczmieniana na oczyszczenie z toksyn (podobno pomaga też na odchudzanie)

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Marnut jasne :) też zaczynałam od dukana :P błędy młodości
    Każdy organizm jest inny i każdy musi znaleść własną drogę, trzeba się wsłuchać w siebie i jak coś nie pasuje to próbować inaczej. W sumie to ma być dieta na całe życie, więc nie ma co się katować :)
    Dukana nie uważam za błąd, wręcz przeciwnie - pierwsza dieta, na której faktycznie schudłam. Od razu i dużo :). Tyle, że nie miałam motywacji do trzymania wagi :/. Słabość do słodyczy mnie gubi.

A z tą "dietą na całe życie" to mnie nogi odjęło :D. Boże, to nie jest tak, że się chudnie a później można wcinać Ptasie Mleczko na kartony? No co Ty mi tu mówisz? Jak ja to zniosę O.o???

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle w ramach eksperymentu spróbujcie na 2 tyg przejść na dietę bezglutenową ;) będzie trudno ale powinnyście zobaczyć różnicę w samopoczuciu i wadze

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze choc maz bardziej to traktuje jako przyuczenie .. :)
    przez weekend bedzie robil wymiary mebli do kuchni :) a przez zime ma zamiar zrobic kuchnie :) jak mu sie uda to co zaplanujemy to zacznie robic u innych :)
    bo nawet mam 2 os chetne zeby na wiosne zacac robic im kuchnie ale Michal nie chce sie podjac tak z marszu . :) powiedial ze najpierw potrenuje na naszej kuchni :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dukana nie uważam za błąd, wręcz przeciwnie - pierwsza dieta, na której faktycznie schudłam. Od razu i dużo :). Tyle, że nie miałam motywacji do trzymania wagi :/. Słabość do słodyczy mnie gubi.

A z tą "dietą na całe życie" to mnie nogi odjęło :D. Boże, to nie jest tak, że się chudnie a później można wcinać Ptasie Mleczko na kartony? No co Ty mi tu mówisz? Jak ja to zniosę O.o???
    Mi nerki wysiadły, dlatego nie polecam jej.
    Ty się śmiejesz a znam lasencje, co najpierw 2 tyg jedzą same jajka ugotowane na twardo i zapijają kawą bez cukru żeby później nawpierdalać się kebabów i fryt smażonych na starym oleju... i wielkie zaskoczenie, że przytyły, no nie możliwe...

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Arienka - i co postanowiłaś z tą stołówką :D? Bo ja bym była wniebowzięta ;).
    oczywiście że powiedziałam TAK TAK TAK :D

marnut lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ciocia tez na Dukanie nabawiła sie tylko pogorszenia stanu zdrowia ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Z moją tendencją do tycia to będzie raczej objaw pierwszego trymestru :P
    Ale to taki żarcik - choć niestety zauważyłam, że brzuszek jakbym miała większy :(
    ech...
    Kochana ja jak zauważyłam że mi się brzuszek powiększył to śmignęłam do dietetyczki a ona mnie przebadała i okazało się że po terapii hormonalnej (Duphaston i Estrofem) moj organizm zatrzymał sobie nadprogramowo 8 litrów wody. Więc w sumie to moje odchudzanie to jest raczej odwadnianie :)

marnut, Asiula86, marissith lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Mi nerki wysiadły, dlatego nie polecam jej.
    Ty się śmiejesz a znam lasencje, co najpierw 2 tyg jedzą same jajka ugotowane na twardo i zapijają kawą bez cukru żeby później nawpierdalać się kebabów i fryt smażonych na starym oleju... i wielkie zaskoczenie, że przytyły, no nie możliwe...
    Ja bardzo dużo piłam (około 4l płynów dziennie) i zapijałam proszkiem zasadowym na odkwaszenie organizmu, także nic mi się nie działo. Ale III faza była zabójcza. I jak wiele osób - poległam właśnie na niej. Póki nie mogłam jeść to nie mogłam - ale jak już trochę mi poluzowano cugle, to nie było zmiłuj jadłam wszystko :(. U mnie nie istnieją półśrodki, jak sądzę ;).

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    wiem, do owulki jeszcze trochę więc mam nadzieję, staram się nie brać dużo przeciwbólowych, dziś wzięłam tylko ketonal ale to przeciwzapalnie żeby temperatura spadła i zobaczymy.... cóż jakby głupota umiała latać, to pracę w cyrku bym dostała :/
    Byłam dziś w sklepie i pani kroila mi kielbaske w plasterki, kochana myślałam o tobie, jak to szybko można gdzieś paluszka wsadzc....

Miejmy nadzieję że jeśli leki mają wpływ na twój cykl to tylko przesuna ci owulacje, ja raz tak miałam jak miałam gorączkę wiec może zaopatrz się w testy owu aby jej nie przegapić

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Asiula86 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie Dukan super zadziałał i nie odbiło się to na moim zdrowiu... ale niestety waga wróciła :( ale do dziś dnia potrafię zjeść na śniadanie kostkę białego sera ;)

Marissith, przekonałaś mnie :) tyłek i cycki to to co we mnie najlepsze ;)

marissith lubi tę wiadomość

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 17 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kochana ja jak zauważyłam że mi się brzuszek powiększył to śmignęłam do dietetyczki a ona mnie przebadała i okazało się że po terapii hormonalnej (Duphaston i Estrofem) moj organizm zatrzymał sobie nadprogramowo 8 litrów wody. Więc w sumie to moje odchudzanie to jest raczej odwadnianie :)
    Boże, jak ja bym się chciała łudzić, że u mnie to tylko woda :D.

‹‹ 3048 3049 3050 3051 3052 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ