My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Eh dziewczyny czuje się winna waszej kłótni, nie chciałam być prowokatorem.
Dla wyjaśnienia, byłam trzy razy w ciąży, za każdym razem kilka dni po owulacji miałam jędrne bolące od pach cyce, wiec skoro tych objawów teraz nie miałam spisalam na straty mój cykl...
Wypowiedź marnut zaintrygowala mnie, że ja cyce dopiero teraz zaczęły bolec, chciałam wiedzieć więcej poniewac Cati tez pisała ze ja na początku nie bolały ale były jakieś ciężkie, wiec spytałam marnut czy są jędrne i tak dalej.
Po jej wypowiedzi stwierdziłam ze mam jeszcze nadzieje, ze nie ma sensu tak na sto procent wmawiać sobie brak ciąży tylko dlatego ze cyce mnie nie bolą. Jestem jej wdzięczna za tego posta.
Maniek nie czułam się urażona, i nie zrobiło mi się przykro, nic tych rzeczy ale w tamtym momencie chciałam chyba bardziej przeczytać wypowiedź marnut
Tak więc proszę nie klocmy się już więcej.
nie nie nie czuj się żadną prowokatorką same zaczęłyśmy same skończyłyśmy temat. Wyjaśniłaś co trzeba rozumiem:)
trzymam kciuki za jutrzejszy testManiek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ara wrote:Anuśka powiedziałabym, że nie ale zawsze masz takie słabe kreski? bo 10 dc to już w ogóle niewidoczna, więc może jednak ten 9
Testów mam sporo więc mogę sikać codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 12:07
-
Arienna podaj nazwe tej cudownej pomadki co ją ostatni chwaliłaś.
Anuśka ja mysle ze powinnas jeszcze potestować. Bo to chyba jeszcze nie owulka, ale profilaktycznie meza zbalamucic nie zaszkodzi.**********************Gang 18+***********************
-
Anuśka wrote:No właśnie ja zawsze mam jaśniejsze te kreseczki, ale w tym cyklu to już przesada.... Myślę że wpływ na to może mieć ilość wody wypijana ostatnio, bo piję ponad 1,5l wody dziennie.... No kurczę nie wiem...
Testów mam sporo więc mogę sikać codziennie
a ten 10dc to dzisiejszy, tak? spróbuj go powtórzyć na wieczór i zobacz czy się coś pojawi -
nick nieaktualnya ja zadłam mojego gwiazdorka i był taki sobie
Ale to chyba dlatego, że był mięki i roztopiony na pół
ech takto jest jak trzyma się na komputerze słodycze ...szlak...mam zły dzień..Ara a do tych naleźników coś jeszcze dodajesz? Jajko sól , pieprz?
My lubimy pizze z mąki gryczanej -
Misi@ wrote:a ja zadłam mojego gwiazdorka i był taki sobie
Ale to chyba dlatego, że był mięki i roztopiony na pół
ech takto jest jak trzyma się na komputerze słodycze ...szlak...mam zły dzień..Ara a do tych naleźników coś jeszcze dodajesz? Jajko sól , pieprz?
My lubimy pizze z mąki gryczanej
niee, nic się nie dodaje już, to naleśniki jednoskładnikowe (nie licząc wody hihi)
lubimy z jogurtem naturalnym i owocami albo z masłem orzechowym albo z nutellą ale ciiii bo nie zdrowo
dawaj przepis na tą pizzę! -
ani orgazm ani błogość, może tylko spokój
co do pomadki : http://www.rossnet.pl/Produkt/Max-Factor-Lipfinity-pomadka-Stay-Cheerful-24-1-szt,340114,1648,357
Max Factor Lipfinity 24 godziny
bardzo trwałajedyny minus to to że masz wrażenie ze usta są polakierowane, warstwa pomadki jest tak trwała że niemal się ją czuje na ustach, ale da się do tego uczucia przyzwyczaić... i jest warta swojej ceny, bo raz pomalujesz i masz spokój na cały dzień, więc jest bardzo wydajna, nie zostawia plam nigdzie ani na szklance ani na poliku męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 12:17
choco, marnut, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka - to testuj, bo mi się wydaje, że to jakiś falstart jest, jak u Misi było na początku cyklu. A z mężem to dla przyjemności się seksić a nie dla dni płodnych
! Jak będziecie w łóżku co drugi dzień to i tak jakaś artyleria zawsze będzie w pogotowiu
.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPizza na gryczanym cieście
Składniki (na 2 pizze okrągłe lub jedną z blachy piekarnikowej):
- 50 g drożdzy,
- 1 łyżeczka cukru,
- 400 ml wody,- 500 g mąki gryczanej (zmieliłam kaszę gryczaną niepaloną),
- 1 łyżeczka soli,
- 4 łyżki oleju do ciasta,
- olej do natarcia rąk i posmarowania ciasta.
Wykonanie:
Drożdze wymieszać w ciepłej wodzie z cukrem, odstawić na kilka minut. Mąkę gryczaną w misce wymieszać z solą, dodać wodę z drożdzami, olej, wymieszać łyżką ciasto (ręką się nie da bo to ciasto się bardzo klei). Odstawić ciasto na 30 minut w ciepłe miejsce do wyrośnięcia.
Formę na której będziemy piec wysmarować olejem. Jola i Mirek podali żeby ciasto podzielić na 2 części, każdą wyłożyć i rękoma umoczonymi w oleju wyłożyć formę. Ja zrobiłam w ten sposób że "naolejonymi" dłońmi odrywałam z miski po kawałku i wyklejałam formę, później ciasto trzeba jeszcze polać olejem i można je wygładzić i "wyciągnąć".
Na tak przygotowane ciasto układamy swoje ulubione dodatki, u mnie były to: podsmażone pieczarki, cebula, brokuł i czarne oliwki, a spód wysmarowałam sosem pomidorowym. Brzegi pizzy powinny być dobrze wysmarowane olejem, są wtedy bardziej chrupiące.
Pieczemy w nagrzanym do 200-220 stopni piekarniku przez ok 12-15 minut.
W sobote nie miałam mąki gryczanej to zrobiłam miks..tochę mąki kukurydzianej, trochę ryżowej i trochę bezglutkowej..wyszła pysszna i chrupiaca..mniamara lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Anuśka - to testuj, bo mi się wydaje, że to jakiś falstart jest, jak u Misi było na początku cyklu. A z mężem to dla przyjemności się seksić a nie dla dni płodnych
! Jak będziecie w łóżku co drugi dzień to i tak jakaś artyleria zawsze będzie w pogotowiu
.
marnut prawisz jak w poradach OF, jakbyś nigdy w ciążę nie próbowała zajśćAnuśka lubi tę wiadomość
-
róbcie ciasto, róbcie pizze, naleśniki co chcecie byle nie blenderem
ja dziś na obiadek zrobię makaronnic nie trzeba będzie kroić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 12:26
marnut lubi tę wiadomość