My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFreja, znaleźć kota, co to pierwszy raz przechodzi toxo, jest akurat w fazie wydalania oocyst, do tego nasra Ci w studnię albo na pomidora z działki, to chyba jak 6tkę w Totka trafić
!
Nie bagatelizuję, ale też nie dramatyzuję. Toxo stosunkowo łatwo się ustrzec, kiedy człowiek zdaje sobie sprawę z zagrożenia i zachowuje higienę oraz ostrożność. Więc nie panikuję.
zgredka lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Dziewczyny jesteście cudowne... Narazie na afiszu jest jego ulubiony zespół AC/DC, lot balonem albo paralotnia ale dalej myślimy.... Jak macie propozycje to proszę o burze mózgów
a tak na poważnie.... Nie wiem czemu ale jakoś dziwnie mi sie kojarzą takie fundacje.... Wiecie co mam na myśli?
będzie dobrze zobaczysz
-
Arienna wrote:kochana to nie znaczy że chcą dać Wam d zrozumienia że to jego ostatnie życzenie, wiem o czym pomyślałaś, ale wiesz co? kurde tak mało miłych chwil od życia dostajemy, a niech sobie chłopak wykorzysta i spełni swoje marzenie, będzie miał o czym dzieciom opowiadać
będzie dobrze zobaczysz
-
nick nieaktualny
-
elo laski!
Pati super sprawa - to tak jakby znaleźć złotą rybkę hehe (no dobra w trzy osoby więc po jednym życzeniu ale zawsze coś) niech braciszek wymyśli coś odjechanego!
ja się relaksuję przy muzyce i obczajam plan wakacji sesese, postanowiłam działać zamiast narzekać na mróz
miłej niedzieli kochane!Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Na FB dzięki Cati trafiłam na zajebistą zabawę
.
Odpowiadacie na 15 pytań a oni zgadują ile masz lat. Mi wyszło 62a oto charakterystyka mojej osoby: no wypisz-wymaluj
"Jesteś kochającą, dojrzałą i otwartą osobą. Lubisz pomagać innym i sprawia Ci to dużo radości. Cieszysz się komfortem swojego życia i czasami imprezujesz (ale nie później niż do 20:00)"
Chcecie się pośmiać? Zapraszam:
http://www.popularnie.pl/czy-zgadniemy-twoj-wiek/?fb_action_ids=748573165218437&fb_action_types=og.comments
Pati Belgia, ara lubią tę wiadomość
-
mi wyszło 34, trochę więcej niż mam ale uważam, że nieźle
Jesteś mądrą i ustatkowaną osobą. Właśnie zaczynasz przechodzić w życiu okres, w którym snujesz daleko idące w przyszłość plany. Nawet jeśli Twój rzeczywisty wiek troszkę odbiega od 34 lat, to nie przejmuj się. Dla Ciebie jest to BARDZO pozytywna wiadomość! Jesteś dojrzały/a!
-
Pati Belgia wrote:Masz racje.... Może oni poprostu chcą choć trochę umilic przechodzenie przez ta chorobę.... Ale nie powiem... Trochę mnie zaskoczyli bo ktoś musiał go zgłosić? Tak mi sie wydaje?
-
marnut wrote:Dziewczyny! Na FB dzięki Cati trafiłam na zajebistą zabawę
.
Odpowiadacie na 15 pytań a oni zgadują ile masz lat. Mi wyszło 62a oto charakterystyka mojej osoby: no wypisz-wymaluj
"Jesteś kochającą, dojrzałą i otwartą osobą. Lubisz pomagać innym i sprawia Ci to dużo radości. Cieszysz się komfortem swojego życia i czasami imprezujesz (ale nie później niż do 20:00)"
Chcecie się pośmiać? Zapraszam:
http://www.popularnie.pl/czy-zgadniemy-twoj-wiek/?fb_action_ids=748573165218437&fb_action_types=og.commentsi kryzys wieku średniego
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój wiek to 29
Czujesz przerażenie na myśl o tym, że za moment stuknie Ci 30-tka. Ale spokojnie... 30-ka to taka nowa 20-ka!
Jak nam poszło? Zgadliśmy czy nie? Napisz w komentarzach poniżej!
hihi gdyby nie to ze kojarzyłam cuksy i zakończenie programu miałabym chyba z 15hihi w sumie prawie trafili bo mam 30 ale i tak czuję się na 17
marnut lubi tę wiadomość
-
Pati, ja też 47
czyli prawie 20 lat więcej niż mam... nieźle
Pati Belgia lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualnyArienna wrote:mój wiek to 29
Czujesz przerażenie na myśl o tym, że za moment stuknie Ci 30-tka. Ale spokojnie... 30-ka to taka nowa 20-ka!
Jak nam poszło? Zgadliśmy czy nie? Napisz w komentarzach poniżej!
hihi gdyby nie to ze kojarzyłam cuksy i zakończenie programu miałabym chyba z 15hihi w sumie prawie trafili bo mam 30 ale i tak czuję się na 17
Bo to po chuju tendencyjne pytania"Wolisz jeść w domu czy na mieście?", "Jak się relaksujesz?" - no kto by się nie domyślił do czego piją odpowiedzi
?