My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Laseczki.
Ja właśnie wyprawiłam męża do pracy po miesiącu na L4. A sama walcze z kacem-gigantem. Ojejku ja już chyba za stara jestem na takie imprezy. A właśnie w tym teście wyszło mi że mam 18 lat.
A jeszcze o toxo miałam nawiązać, ja mam styczność z dużą ilością kotów (rodzice mają hodowle, a jak gdzieś wyjeżdżają to ja się nimi zajmuję czyli sprzątam jakieś 10 kuwet, ale jeszcze nie udało mi się zarazić, czyli nie jest to takie łatwe.**********************Gang 18+***********************
-
Witam Dziewczynki z samego rana
Życzę Wam udanego dnia/członka
Zgodnie z zapowiedzią wracam dziś do pracy. Z wrażenia, aż zasnąć nie mogłamAle to pewnie bardziej wynika z tego, że myślałam o tym, żeby nie zaspać
Marnut, spektakularnego wzrostu temperatury nie było, więc pewnie winka za mało byłoSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
witam, wieje i wieje...spać niee umiałam...na szczęscie dzis mam do 12...
Cati ty masz dziś wizytę, czy źle zapamiętałam?
ovu zmieniło mój wykres...wogóle to juz przestaje wierzyć w tą interpretację...cos z tym programem jest nie tak...pomimo,ze napisalam, ze mam cykle 34 dniowe, on mi wyznacza @ w 32 dniu...ktoś wytłumaczy? wcześniejsze cykle mam usunięte...
pozdrawiam;)
a co do prezentów, ja paczkę wyślę dziś lub jutro;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 06:43
-
nick nieaktualny
-
Właśnie jestem już w pracy
Mam nowy komputer i od razu Windows 8.1.
No, a teraz ogarniam maile
Pozdrawiam Was serdecznie!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
A my jutro z Sebastianem mamy wizyte kontrolna w szpitalu. Bede znow pobierac szpik zeby zobaczyc jak sobie poradzila druga chemia. No I jutro tez wstepne badania do przeszczepu I omowienie jak to bedzie sie odbywalo.... jeszcze raz prosze o kciuki I modlitwy..
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
niestety od 7 jestem już w pracy
OVU dodało na górze dział diety, zroiłam sobie test i chcą mi dać porady + przepisy na smoothies za 40 zł... no bez jaj
od dzisiaj biorę clo, zobaczymy co z tego będzieAnia_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
ara wrote:Anuśka wyłaź z wyra, a co masz mieć lepiej od nas!
No nie dadzą pospać
Dziecko moje (to starsze) właśnie się obudziło, że 13 grudnia nie możemy mu zrobić 18tki, bo wyjeżdża na jakieś zawody, więc imprezę trzeba przesunąć na 6tego... A jest pierwszy, a ja w czarnej dupie... Wczoraj siedziałam do 2giej w nocy i na szybko składałam fotoksiążkę bo chcę mu na 18 dać album z fotkami o tych wszystkich latach, które z nami spędził. Wyszła cudna ale termin odbioru mi podali 4-9 grudzień. Mam nadzieję, że się wyrobią. No i że goście się nie poobrażają, że w poniedziałek na sobotę ich zapraszamyTrzy światy z tymi dziećmi.
Pati mocno mocno trzymam kciuki za Sebastiana, i wierzę, że wszystko będzie dobrze
Arienna może on dni płodne od Ciebie do mnie przerzucił bo ja zamiast 5-6dni płodnych mam zaznaczone 11Pozacieramy się przecież...
ara, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Hej dziewczyny
niestety od 7 jestem już w pracy
OVU dodało na górze dział diety, zroiłam sobie test i chcą mi dać porady + przepisy na smoothies za 40 zł... no bez jaj
od dzisiaj biorę clo, zobaczymy co z tego będzieMi wyliczyło dietkę za 34,99 razem z tymi koktajlami. Ale się cenią... No jakoś muszą zarabiać.
Thalia kopę latAle już masz zaawansowaną ciążę... Jak ten czas leci... Niedawno się martwiłyśmy krwawieniami a Ty już pewnie ruchy czujesz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 09:08
marissith, Tahlia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
Thalia mam nadzieje ze sie juz owiesz
Marissthi -tez to widzialam
mnie od 3 dni cycki napierdzielaja..jakby bylo po owu .. co raczej jest nie mozliweTahlia, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry kochane
Thalia mam nadzieje ze sie juz owiesz
Marissthi -tez to widzialam
mnie od 3 dni cycki napierdzielaja..jakby bylo po owu .. co raczej jest nie mozliwe
Za to u mnie jakoś nie chce paskuda przyjść -
nick nieaktualnyHej. Miłego członka.
Ja dziś z synem w domu bo katarzy, a wczoraj wieczorem miał gorączkę. Rano przed wyjściem do przedszkola zasymulował ból głowy, a że wcześniej tego nie robił dałam się nabrać i tak siedzimy sobie w domciu.
U mnie chyba wykres ruszył. Zobaczy się za kilka dni co i jak.
:* dla wszystkich
-
czesc
Asiula, mam nadzieje ze w pracy bezproblemowo
Blondik do 12 szybko zleci:)
Thalia, witaj
Anuśka, na pewno dzieciaki "to przełkną" a fotoksiązka to super pomysłco planujesz jako menu? a atrakcje?
Mari..ale się cenią
Miłego poniedziałku..my już po zabiegach, odpoczywamy a ja spijam kawusie i szukam prezentu dla męża, szwagra (bo go wylosowałam)marissith lubi tę wiadomość
-
czesc, zrobiłam test Marnuta! stara jestem...wiek 47 lat
No wiesz… zachowujesz się trochę brawurowo. Czując 50-kę na karku, zaczynasz zachowywać się jak 20-latek. Wyluzuj - 50 lat to nic złego!
OMG! hihihiara lubi tę wiadomość