My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
LaRa wrote:czesc, zrobiłam test Marnuta! stara jestem...wiek 47 lat
No wiesz… zachowujesz się trochę brawurowo. Czując 50-kę na karku, zaczynasz zachowywać się jak 20-latek. Wyluzuj - 50 lat to nic złego!
OMG! hihihiStarość nie radość
Konwalianka atrakcji żadnych nie planujemy, bo młody zbiera na autko więc wybral spokojną (i tańszą) imprezkę w domu z rodziną i garstką znajomych. Menu jeszcze nie mam bo wczoraj się dowiedziałam że imprezę robię już w tą sobotę więc dopiero zaczynam planować co ugotuję -
Anuśka wrote:
Arienna może on dni płodne od Ciebie do mnie przerzucił bo ja zamiast 5-6dni płodnych mam zaznaczone 11Pozacieramy się przecież...
co do zakładki dieta to też się napaliłam jak szczerbaty na suchary, a tu 40 zł normalnie fochWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 10:47
-
nick nieaktualnyArienka on dni płodne wyznacza po wyglądzie śluzu chyba.
O patrzcie nie zauważyłam tej zakładki dieta, ale jak czytam wasze wpisy to może i dobrze
Zamówiłam sobie testy owulacyjne na allegru, od przyszłego cyklu będzie testing.
A co do testu z wiekiem to mi wyszło 34 -
Blondik wrote:Cati ty masz dziś wizytę, czy źle zapamiętałam?
Blondik zle zapamietalas10.12 ale dziekuje ze pamietasz o mnie
Co do twojego wykresu musisz byc cierpliwa ,
@ - wyznaczylo ci na podstawie dni fl - przez wczesna owulacje.
Sluz R - wystepuje przed owulacja ale nigdy w dzien owulacji.
powinnas zaczac wpisywac tez polozenie szyjki macicy , to przynajmniej 2 z 3 bedziesz miala pewne na sto procent ze tak jest
anastazja - tule mocno :*
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam jestem nowa, mam 34 lata i jedno dIecko w wieku 14 lat. Od wielu lat sie nie zabezpieczymy ale tez inpłodnych dni tak nie pilnował, obecnie 2 cykl mierze temperaturę- miałam nadzieje , że ten cykl coś zaskoczy ale dzisiaj spadek z 37,04 na 36,80 i moje nadzieje poległy. Trzymam za was kciuki. Pozdrowionka
Krokodylica, Arienna, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, hej Kammax
Witajcie! No wreszcie. Ale ze mnie gapa ale to wspaniale, że się tak złożyło. Ubrana już do wyjścia, bo stomatolog na 13:30 pomyślałam hmmm....zajrzę dla pewności na telefon. Andrzeja w rodzinie nie mamy, czas płynie jak szalony i co? Stomatolog na 13:30 ale na 2.12
Super!!!! Rozebrałam się i myślę , to jak tak się sprawy mają to zajrzę wreszcie do dziewczynek :-***** Muła muła! Cmok Cmok!
Powiem Wam w sekrecie, że ten cykl mnie wkurza ale i daje wyluzowanie, choć wiem, że w takim cyklu np w 68 dniu zaszłam w ciążę
Także spoko, oko
Postanowiłam sobie tak wziąć już teraz luteinę na wywołanie, żeby owulkę ewentualną mieć w okolicach ŚwiątRelax i świąteczne maratony serduchowe
hi hi
Spróbuję poczytać od rana co tam u Was i za chwilkę tu wrócę
Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
kammax wrote:Spokojnie, biorę to na siebie. Hi hi, a tak ogólnie podoba mi sie sposób prowadzenia tego tematu i swobodny sposób rozmowy.
Kochana my tu jesteśmy wyluzowane jak guma w starych gaciachJa też mam jedno swoje (11lat) o które staraliśmy się 3 lata... Wszyscy mi mówili, że z drugim będzie szybciej ale jakoś 9ty miesiąc mija i nadal nic
Słuchajcie, pokazałam mój wykres małżowi memu i jak zobaczył ilość serduszek to rzekł: "To ja jeszcze tyle mogę???"Uśmiałam się
Asiula dotarł prezencikJest prześliczny
Jak go tylko wydobyłam z pudełka to od razu wykluło się w tej mojej pustej czaszce, że to będzie Aniołek Stróż moich starań
Teraz to już na pewno zajdę
Za chwilkę zainstaluję mojego Aniołeczka gdzieś w sypialni
DZIĘKUJĘ!!!!
Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość
-
34 34 34 34 34 lata
tylko nie dodawać no
Jesteś mądrą i ustatkowaną osobą. Właśnie zaczynasz przechodzić w życiu okres, w którym snujesz daleko idące w przyszłość plany. Nawet jeśli Twój rzeczywisty wiek troszkę odbiega od 34 lat, to nie przejmuj się. Dla Ciebie jest to BARDZO pozytywna wiadomość! Jesteś dojrzały/a!
Byliśmy blisko? Odpowiedz w komentarzach poniżej!
ach ach...prawie im się udało
No właśnie, prawie mnie nie ma tutaj Anuśka! Avatarki prawie wszystkie pozmieniałyście? No to chyba ja tez będę musiała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 15:05
Anuśka lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Anuśka wrote:Witamy witamy
Kochana my tu jesteśmy wyluzowane jak guma w starych gaciachJa też mam jedno swoje (11lat) o które staraliśmy się 3 lata... Wszyscy mi mówili, że z drugim będzie szybciej ale jakoś 9ty miesiąc mija i nadal nic
Słuchajcie, pokazałam mój wykres małżowi memu i jak zobaczył ilość serduszek to rzekł: "To ja jeszcze tyle mogę???"Uśmiałam się
Asiula dotarł prezencikJest prześliczny
Jak go tylko wydobyłam z pudełka to od razu wykluło się w tej mojej pustej czaszce, że to będzie Aniołek Stróż moich starań
Teraz to już na pewno zajdę
Za chwilkę zainstaluję mojego Aniołeczka gdzieś w sypialni
DZIĘKUJĘ!!!!
Cieszę się, że się podobaW planie był właśnie aniołek, który ma w tej kwestii pomóc
Ale nie tylko w tej
Niestety nie jest przeze mnie zrobiony, ale wygląda jak ręczna robota
Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
Asiula86 wrote:Cieszę się, że się podoba
W planie był właśnie aniołek, który ma w tej kwestii pomóc
Ale nie tylko w tej
Niestety nie jest przeze mnie zrobiony, ale wygląda jak ręczna robotaJeszcze raz dziękuję
Biedroneczka Ty zamiast tak po cichutku rosnąć to byś na tu wiruskami obsmarkałaCieszę się że ciąża spokojnie mija
Rosnijcie zdrowo i nudno
-
nick nieaktualny
-
Anuska z drugim to może łatwiej ale jak zaciazysz zaraz po 1 porodzie, a nie po takim czasie.. Jak widać nawet 3 letnia zwłoka nie pomaga
Witam nowa koleżankę
Ej proszę póki co sie nie afiszowac z prezentami, bo po 1 nie wszyscy dostaną na Mikołaja
Po 2. Póki się da nie chwalmy się co otrzymaliśmy, bo niektórzy nie wysłali jeszcze i aby nie sugerować prezentów - to moja sugestia.. Może ok. 15 większość będzie juz miała prezent i wtedy zbiorowo będziemy się chwalić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:54
Anuśka, marissith lubią tę wiadomość