X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    czesc, zrobiłam test Marnuta! stara jestem...wiek 47 lat
    No wiesz… zachowujesz się trochę brawurowo. Czując 50-kę na karku, zaczynasz zachowywać się jak 20-latek. Wyluzuj - 50 lat to nic złego!
    OMG! hihihi
    No to masz tyle samo lat co połowa tego wątku bo wiekszości (mi też) wyszło 47lat :) Starość nie radość :)

Konwalianka atrakcji żadnych nie planujemy, bo młody zbiera na autko więc wybral spokojną (i tańszą) imprezkę w domu z rodziną i garstką znajomych. Menu jeszcze nie mam bo wczoraj się dowiedziałam że imprezę robię już w tą sobotę więc dopiero zaczynam planować co ugotuję :)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:

Arienna może on dni płodne od Ciebie do mnie przerzucił bo ja zamiast 5-6dni płodnych mam zaznaczone 11 o.O Pozacieramy się przecież... o.O
    może, ja śluzu nie zaznaczam bo mam cały czas taki mlecznawy i mi OF twierdzi że w ogóle nie mam czasu płodnego, dlatego więc nie zaznaczam i mi przynajmniej mówi że czas prawdopodobnie płodny, no łaskę robi no

co do zakładki dieta to też się napaliłam jak szczerbaty na suchary, a tu 40 zł normalnie foch

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 10:47

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka on dni płodne wyznacza po wyglądzie śluzu chyba.
    O patrzcie nie zauważyłam tej zakładki dieta, ale jak czytam wasze wpisy to może i dobrze ;)
    Zamówiłam sobie testy owulacyjne na allegru, od przyszłego cyklu będzie testing.
    A co do testu z wiekiem to mi wyszło 34 :)

• cati Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Cati ty masz dziś wizytę, czy źle zapamiętałam?
    hejka wszystkim

Blondik zle zapamietalas :) 10.12 ale dziekuje ze pamietasz o mnie ;)

Co do twojego wykresu musisz byc cierpliwa ,
    @ - wyznaczylo ci na podstawie dni fl - przez wczesna owulacje.
    Sluz R - wystepuje przed owulacja ale nigdy w dzien owulacji.
    powinnas zaczac wpisywac tez polozenie szyjki macicy , to przynajmniej 2 z 3 bedziesz miala pewne na sto procent ze tak jest :)

anastazja - tule mocno :*

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem nowa, mam 34 lata i jedno dIecko w wieku 14 lat. Od wielu lat sie nie zabezpieczymy ale tez inpłodnych dni tak nie pilnował, obecnie 2 cykl mierze temperaturę- miałam nadzieje , że ten cykl coś zaskoczy ale dzisiaj spadek z 37,04 na 36,80 i moje nadzieje poległy. Trzymam za was kciuki. Pozdrowionka

Krokodylica, Arienna, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy serdecznie, wstępujesz w nasze grono na własną odpowiedzialność ;) tak żeby było jasne :P

Mona_M, Tahlia lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, biorę to na siebie. Hi hi, a tak ogólnie podoba mi sie sposób prowadzenia tego tematu i swobodny sposób rozmowy.

Arienna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kammax ;)

Lamama lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy nowa foremke:-)

Lamama lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, hej Kammax :-) Witajcie! No wreszcie. Ale ze mnie gapa ale to wspaniale, że się tak złożyło. Ubrana już do wyjścia, bo stomatolog na 13:30 pomyślałam hmmm....zajrzę dla pewności na telefon. Andrzeja w rodzinie nie mamy, czas płynie jak szalony i co? Stomatolog na 13:30 ale na 2.12 :-D

Super!!!! Rozebrałam się i myślę , to jak tak się sprawy mają to zajrzę wreszcie do dziewczynek :-***** Muła muła! Cmok Cmok!:-)

Powiem Wam w sekrecie, że ten cykl mnie wkurza ale i daje wyluzowanie, choć wiem, że w takim cyklu np w 68 dniu zaszłam w ciążę :-)
    Także spoko, oko :-P

Postanowiłam sobie tak wziąć już teraz luteinę na wywołanie, żeby owulkę ewentualną mieć w okolicach Świąt :-) Relax i świąteczne maratony serduchowe :-D hi hi

Spróbuję poczytać od rana co tam u Was i za chwilkę tu wrócę :-)

Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kammax wrote:
    Spokojnie, biorę to na siebie. Hi hi, a tak ogólnie podoba mi sie sposób prowadzenia tego tematu i swobodny sposób rozmowy.
    Witamy witamy :)
    Kochana my tu jesteśmy wyluzowane jak guma w starych gaciach :D Ja też mam jedno swoje (11lat) o które staraliśmy się 3 lata... Wszyscy mi mówili, że z drugim będzie szybciej ale jakoś 9ty miesiąc mija i nadal nic :/

Słuchajcie, pokazałam mój wykres małżowi memu i jak zobaczył ilość serduszek to rzekł: "To ja jeszcze tyle mogę???" :D Uśmiałam się :)

Asiula dotarł prezencik :) Jest prześliczny :) Jak go tylko wydobyłam z pudełka to od razu wykluło się w tej mojej pustej czaszce, że to będzie Aniołek Stróż moich starań :) Teraz to już na pewno zajdę :) Za chwilkę zainstaluję mojego Aniołeczka gdzieś w sypialni :) DZIĘKUJĘ!!!! <3 <3 <3

Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    :-***** Muła muła! Cmok Cmok!:-)
    Aleś mnie obśliniła tym błyszczykiem :P Cmok cmok dawno Cię nie było zabiegana kobietko :)

• Lamama Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    34 34 34 34 34 lata :-P tylko nie dodawać no :-)

Jesteś mądrą i ustatkowaną osobą. Właśnie zaczynasz przechodzić w życiu okres, w którym snujesz daleko idące w przyszłość plany. Nawet jeśli Twój rzeczywisty wiek troszkę odbiega od 34 lat, to nie przejmuj się. Dla Ciebie jest to BARDZO pozytywna wiadomość! Jesteś dojrzały/a!
    Byliśmy blisko? Odpowiedz w komentarzach poniżej!

ach ach...prawie im się udało :-D

No właśnie, prawie mnie nie ma tutaj Anuśka! Avatarki prawie wszystkie pozmieniałyście? No to chyba ja tez będę musiała :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 15:05

Anuśka lubi tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama mam nadzieje, ze juz nas nie opuscisz?

Lamama lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Asiula86 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Witamy witamy :)
    Kochana my tu jesteśmy wyluzowane jak guma w starych gaciach :D Ja też mam jedno swoje (11lat) o które staraliśmy się 3 lata... Wszyscy mi mówili, że z drugim będzie szybciej ale jakoś 9ty miesiąc mija i nadal nic :/

Słuchajcie, pokazałam mój wykres małżowi memu i jak zobaczył ilość serduszek to rzekł: "To ja jeszcze tyle mogę???" :D Uśmiałam się :)

Asiula dotarł prezencik :) Jest prześliczny :) Jak go tylko wydobyłam z pudełka to od razu wykluło się w tej mojej pustej czaszce, że to będzie Aniołek Stróż moich starań :) Teraz to już na pewno zajdę :) Za chwilkę zainstaluję mojego Aniołeczka gdzieś w sypialni :) DZIĘKUJĘ!!!! <3 <3 <3

Cieszę się, że się podoba :) W planie był właśnie aniołek, który ma w tej kwestii pomóc :) Ale nie tylko w tej ;)
    Niestety nie jest przeze mnie zrobiony, ale wygląda jak ręczna robota ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 17 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama - aż weszłam na Twój wykres :) Ja chyba tez już bym strzeliła Luteinę.

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham a ja rosne i rosne i trzymam kciuki za was

Pati Belgia lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Cieszę się, że się podoba :) W planie był właśnie aniołek, który ma w tej kwestii pomóc :) Ale nie tylko w tej ;)
    Niestety nie jest przeze mnie zrobiony, ale wygląda jak ręczna robota ;)
    Jest PRZEŚLICZNY :) Jeszcze raz dziękuję :)

Biedroneczka Ty zamiast tak po cichutku rosnąć to byś na tu wiruskami obsmarkała :) Cieszę się że ciąża spokojnie mija :) Rosnijcie zdrowo i nudno :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Czuję się ciążowo-fatalnie, czego im Wam wkrótce życzę :D.

Pa!

Blondik lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska z drugim to może łatwiej ale jak zaciazysz zaraz po 1 porodzie, a nie po takim czasie.. Jak widać nawet 3 letnia zwłoka nie pomaga :(

Witam nowa koleżankę

Ej proszę póki co sie nie afiszowac z prezentami, bo po 1 nie wszyscy dostaną na Mikołaja :(
    Po 2. Póki się da nie chwalmy się co otrzymaliśmy, bo niektórzy nie wysłali jeszcze i aby nie sugerować prezentów - to moja sugestia.. Może ok. 15 większość będzie juz miała prezent i wtedy zbiorowo będziemy się chwalić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 13:54

Anuśka, marissith lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 3087 3088 3089 3090 3091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ