My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArienna wrote:ponoć BIO OIL jest rewelacyjny, nie próbowałam ale słyszałam że daje radę na blizny i rozstępy, mam zamiar wypróbować właśnie na rozstępy
Wiec powiedziałam rodiznie,że mają zakaz kupowania mi kosmetyków i tak mój zapas wystarczy na 5 lat ;p O ile się nie przetrminują;p -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki:-) ja ostatnio walczę z przeziębieniem został mi jeszcze kaszel który najbardziej meczy w nocy przez co się nie wysypiam
I dziś odebrałam moje wyniki i cóż anemia
ale w ciąży to chyba norma? Dziewczyny mam się zacząć martwić? W czwartek mam wizytę u gina wiec pewnie mi cos przepisze wiec staram się nie panikować.
a teraz proszę o skrót co tu się dzieje? Jakieś niusy? -
Smoczyca1 wrote:Cześć dziewczynki:-) ja ostatnio walczę z przeziębieniem został mi jeszcze kaszel który najbardziej meczy w nocy przez co się nie wysypiam
I dziś odebrałam moje wyniki i cóż anemia
ale w ciąży to chyba norma? Dziewczyny mam się zacząć martwić? W czwartek mam wizytę u gina wiec pewnie mi cos przepisze wiec staram się nie panikować.
a teraz proszę o skrót co tu się dzieje? Jakieś niusy?Anemia nie jest jakoś bardzo niebezpieczna. Gin na pewno zapisze Ci jakiś suplement i będzie super
-
nick nieaktualnyO kucze..a ja kupiłam taką kartkę z reniferem dla Sebastiana :p Mam nadzieję, że jednak mu się spodoba
Smoczyca, ja mam anemie od zawsze i niedobór b12..gin mnie uspakaja, ze wiele osób tak ma, wiec nie ma obaw..
Ja nie jestem w ciaży, ale bałam się czy mogę zajść skoro mam ciagłe braki i biorę zastrzyki co miesiąc by to trochę wyrównac.
Mam więc nadzieję, ze to rawda.
Ona mówiła, że miała b. dużo ciaż anemicznych i wszystko jest dobrze. Oczywiście trzeba być pod kontrolą.
A dużą masz anemię?
jestem ciekawa co Tobie powie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati Belgia wrote:Asiulka kartka do Sebastiana od Ciebie przyszła:-) dziękuje serdecznie. Czeka z kartka od Konwalianki na resztę.
O kurde, jak szybkoSuper! Cieszę się
Pati Belgia lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Ja chciałam Wam napisać, że bardzo się postaram znaleźć kogoś kto wyśle mi w tym tygodniu kartkę dla brata Pati i paczkę mikołajkową dla mojej osoby, ale nie obiecuję czy będzie miał kto mi to wysłać a ja nie mogę.
Właśnie wróciłam od gina, zaniepokoił go mój twardy brzuch, dostałam luteinę, nospę, magnez i mam leżeć. Zakaz łażenia do końca tygodnia. A jutro miałam zacząć szkołę rodzenia.Szyjka na szczęście się nie skraca więc nie mam zagrożenia przedwczesnym porodem, przynajmniej na razie.
Zuzia rozwija się dobrze, u niej wszystko w najlepszym porządku. Siedzi sobie w twardym brzuszku i wymachuje nóżkami i rączkami.Anuśka lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:piłam przed chwilą wodę z octem jabłkowym, ja pierdziele, jakie obrzydlistwo, myślałam, że puszcze hafta
nie dam rady tego pić
też nie dałam, a to była łyżka na szklankę, wydawałoby się, że nic, wypiłam jedną i cała butla stoi -
nick nieaktualny