My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Misi@ wrote:A kiedy wysłałaś?
Ja bede wysyłać w tym tygodniu.
Wysłałam w piątekSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Kroko, najważniejsze, żeby Zuzia była bezpiecznaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Kroko będzie dobrze
Zuzie to silne dziołszki
propo Zuzi- moja córa (jak już się zdecyduje zejść na ten padół) też będzie Zuzia, i taką bransoletkę sobie zrobięna czerwonych rzemyczkach będzie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Ara no spróbuję, wleje łyżeczkę tylko na kubek, fuj
Zgredka u mnie chyba podobnie się skończy
Kroko trzymaj się tam, leż dzielnie, łykaj tabletki i odpoczywaj!!!
ostra jesteś, ja lałam dwie łyżeczki na butelkę 1,5l
jakbym to wlała do kubka chyba bym się przekręciła hehe ale wiem, że są zwolennicy takich wrażeń
-
Krokodylica wrote:Cześć dziewczyny.
Ja chciałam Wam napisać, że bardzo się postaram znaleźć kogoś kto wyśle mi w tym tygodniu kartkę dla brata Pati i paczkę mikołajkową dla mojej osoby, ale nie obiecuję czy będzie miał kto mi to wysłać a ja nie mogę.
Właśnie wróciłam od gina, zaniepokoił go mój twardy brzuch, dostałam luteinę, nospę, magnez i mam leżeć. Zakaz łażenia do końca tygodnia. A jutro miałam zacząć szkołę rodzenia.Szyjka na szczęście się nie skraca więc nie mam zagrożenia przedwczesnym porodem, przynajmniej na razie.
Zuzia rozwija się dobrze, u niej wszystko w najlepszym porządku. Siedzi sobie w twardym brzuszku i wymachuje nóżkami i rączkami.
kroko grzecznie odpoczywaj w wyrku, myśl pozytywnie i śpij do wolibędzie ok
-
Krokodylica wrote:Cześć dziewczyny.
Ja chciałam Wam napisać, że bardzo się postaram znaleźć kogoś kto wyśle mi w tym tygodniu kartkę dla brata Pati i paczkę mikołajkową dla mojej osoby, ale nie obiecuję czy będzie miał kto mi to wysłać a ja nie mogę.
Właśnie wróciłam od gina, zaniepokoił go mój twardy brzuch, dostałam luteinę, nospę, magnez i mam leżeć. Zakaz łażenia do końca tygodnia. A jutro miałam zacząć szkołę rodzenia.Szyjka na szczęście się nie skraca więc nie mam zagrożenia przedwczesnym porodem, przynajmniej na razie.
Zuzia rozwija się dobrze, u niej wszystko w najlepszym porządku. Siedzi sobie w twardym brzuszku i wymachuje nóżkami i rączkami.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ale mam cyce duże
w sumie nigdy nie narzekałem na rozmiar bo mam C ale teraz to mi sie wylewają... Chociaż jedna zaleta przyjmowania hormonów:-) cyce większe o rozmiar bez ingerencji chirurga;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 20:06
Smoczyca1, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tak krokodylku leż i odpoczywaj
Żuzka najwazniejsza♥
A moje wyniki bo ktoś pytałhemoglobina 7.1 Rbc 3.49 hct 0.319 no i podwyższone granulocyty ale myślę że to trochę też przez moje megaprzeziebienie ale staram się nie panikować Zośka kopie o stałych porach wiec chyba wszystko u niej ok a w czwartek się wszystkiego dowiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 20:12
-
Pati Belgia wrote:
większy rozmiar bez bólu szwów itd i pewnie malz zadowolony
-
nick nieaktualnyara wrote:ostra jesteś, ja lałam dwie łyżeczki na butelkę 1,5l
jakbym to wlała do kubka chyba bym się przekręciła hehe ale wiem, że są zwolennicy takich wrażeńech, myślałam, że jestem większym twardzielem bo już różne rzeczy piłam ale to mi się cofa
teraz na przykład popijam winko czerwone na endometriumidzie mi wyśmienicie
-
nick nieaktualnyJa daje dwie łyżki octu na 3/4 szklanki i pół łyżeczki miodu..na początku było obrzydliwe, ale teraz nawet spoko
Kroko lez kochana i odpoczywaj..zasłużyłaś na małe lenistwo..
Pati zazdraszczam..ja po schudnięciu z C mam Plus A ...maskara..chce Twojego hormona!!!
Blondik ...czekam aż mój maz w koncu wybierze choinke..tylko on niestety robi wszystko tak wolno..ech boje się, że przywiezie mmi choinkę w lutym, jak to zrobi swoim tempem ;pmarissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
zapraszam na krokiety i barszczyk
Blondik zrob zdjeciocha drzewku
ale dzis bekam... co pare min masakra . dobrze ze zgagi nie mam.
Misia z C masz A ? jak???
Mari - ocet ? o fuuuuuuu , pomyslec ze moja siostra cioteczna za dzieciaka byla uzalezniona od octu. I pila go butelkami a pozniej musiala brac czerwone krwinki w kapsułkach.marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:
Mari - ocet ? o fuuuuuuu , pomyslec ze moja siostra cioteczna za dzieciaka byla uzalezniona od octu. I pila go butelkami a pozniej musiala brac czerwone krwinki w kapsułkach.dzięki
ocet jabłkowy eko bio z rossmanna - fuuuuuuj, ponoć na śluz dobry, chociaż ja i tak mam dobry, winko na endometrium, jutro powinien przyjść inofem
także suplementacja pełną parącati lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Ja daje dwie łyżki octu na 3/4 szklanki i pół łyżeczki miodu..na początku było obrzydliwe, ale teraz nawet spoko
Kroko lez kochana i odpoczywaj..zasłużyłaś na małe lenistwo..
Pati zazdraszczam..ja po schudnięciu z C mam Plus A ...maskara..chce Twojego hormona!!!
Blondik ...czekam aż mój maz w koncu wybierze choinke..tylko on niestety robi wszystko tak wolno..ech boje się, że przywiezie mmi choinkę w lutym, jak to zrobi swoim tempem ;p -
cati wrote:
Blondik zrob zdjeciocha drzewku
ale dzis bekam... co pare min masakra . dobrze ze zgagi nie mam.
Misia z C masz A ? jak???
Mari - ocet ? o fuuuuuuu , pomyslec ze moja siostra cioteczna za dzieciaka byla uzalezniona od octu. I pila go butelkami a pozniej musiala brac czerwone krwinki w kapsułkach. -
nick nieaktualnyPati biorę
Po tych moich ćwiczeniach i diecie..niestety biust spadł drastycznie..widocznie był tam tylko tłuszczyk
Mari ja też piję tego z Rossmana...myślałam, że za mało go piję, ze powinnam dwa razy dziennie. No i podobno na przeczyszczenie dobre, aja mam zapracia,ale niestety na mnie tak nie działa ;(
Za to śluz pierwsza klasa...odkąd piję nie mam żadnych infekcji intymnych, a miałam praktycznie od stycznia cały czas
Polecam
Infolic powinien przyjść lada dzien, więc też zaczne, a ile jak go dawkujesz?
Edit..jak go będziesz dawkować :p
Mam też Donga, ale dopiero po okresie zaczne go brać :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:02
marissith lubi tę wiadomość