My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Misi@ wrote:Pati biorę
Po tych moich ćwiczeniach i diecie..niestety biust spadł drastycznie..widocznie był tam tylko tłuszczyk
Mari ja też piję tego z Rossmana...myślałam, że za mało go piję, ze powinnam dwa razy dziennie. No i podobno na przeczyszczenie dobre, aja mam zapracia,ale niestety na mnie tak nie działa ;(
Za to śluz pierwsza klasa...odkąd piję nie mam żadnych infekcji intymnych, a miałam praktycznie od stycznia cały czas
Polecam
Infolic powinien przyjść lada dzien, więc też zaczne, a ile jak go dawkujesz?
Mam też Donga, ale dopiero po okresie zaczne go brać :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
idę spać pod moją choinką
rufi już jej pilnuje;)
dobranoc, trzymajcie kciuki oby od jutra temperatura nie zaczęła spadać...
olewam sikańce - w czwartek beta:)musze mieć pewność, bo w poniedziałek idziemy na ten kariotyp za 900zł...
dobranoc, kolorowych, snów,ara, cati, Misi@, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Jqakiś czas temu Marut przysłała zdjęcie u niej bylo pieknie i biało..u nas tylko wiatr i strasznie zimno
piździ kurde jak na Uralu ehhh
byle do stycznia - urlopikluty się jakoś przepęka i w marcu już jakieś widoki na słońce są - taki jest mój plan oswajania zimy hehe
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Ok. Przyjmę śnieg od wszystkich, którzy chcą oddać za free:-) zamykam spać. Jutro ważny dzien. Pobranie szpiku i wstępne badania do przeszczepu. Cały dzien w szpitalu. Dobranoc laseczki. Kolorowych snów.
Trzymam kciuki...odmawiając litanie za starczaki wspominam też Sebastiana...mam nadzieje, że choć w ten sposob mogę pomóc..Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ja tylko do was kukam co jakis cas bo znowu terminy sie zblizaja.. wiecie ze dzis od 8 bylam u mamy ..i do 14 praktyznie co 5 min telefony z nFZ.. i innych podmiotow ;/ kurwica mnie brala ;/
co do sniegu dla mnie moglby byc tylko na swieta i sylwkapoznie prosze o wiosne;D
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej kochane ja tylko do was kukam co jakis cas bo znowu terminy sie zblizaja.. wiecie ze dzis od 8 bylam u mamy ..i do 14 praktyznie co 5 min telefony z nFZ.. i innych podmiotow ;/ kurwica mnie brala ;/
co do sniegu dla mnie moglby byc tylko na swieta i sylwkapoznie prosze o wiosne;D