X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    Pati - zerknęłam na Twój wykres, widzę, że stosujesz testy owulacyjne i masz zaznaczone pozytywne. Mam pytanie dla pewności, test owulacyjny wychodzi, kiedy kreska jest tak mocna jak testowa tak? I to może utrzymywać się nawet przez kilka dni? Ja zaczęłam dopiero pierwszy raz je stosować w obecnym cyklu, wczoraj robiłam test owulacyjny, wyszła kreska ale jaśniejsza od testowej, więc zaznaczyłam jako negatywny
    Ewa Ara ma racje. Testowa musi być tak samo ciemna jak kontrolna lub ciemniejsza.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.......

nie ma to jak brak dostępu do neta...

wpadłam na szybciutko: DROGA KOLEŻANKO, prezent poszedł wczoraj, mam nadzieję, że POCZTA obejdzie się delikatnie i nic się nie POŁAMIE....daj znać proszę na fb jak dojdzie i czy w całości....proszę na fb, bo na OF przez komórkę nie wejdę...

3mam kciuki za testujące:)

Buziolki i do poklikania:)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane :)

Pati oby to juz nie byl pregnyl :)

Anuska mi tam dobrze bez termometru :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:18

Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara i Pati - dziękuję za odpowiedzi, chciałam się upewnić :). A na dworze u mnie tragedia, jest tak ślisko, że nie da się iść, auta mają problemy z jazdą, a autobusy nie jeżdżą. Musiałam wrócić po paru krokach do domu, bo nie dało się iść, czasem to prawie na czworakach szłam, masakra. Więc urlop musiałam wziąć wrrr

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa wykorzystaj ten czas w domku :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, Blondik trzymam kciuki za kropki :)
    Asiula :(
    Malenq a co Ciebie tak zasypało, że netu nie miałaś?
    U mnie pizga złem :( zimno jest na maxa
    winterIsComing.gif

ara, Krokodylica, Nieukowa, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mari.............hehehe -15C i połączenie mi zerwało....teraz klikam z plusa małżowego, ale ledwo ciągnie...:-/ "odświeża" stronę 5min i szlag mnie trafia...nie mówiąc, że już zakupów nie mogę zrobić, a dzisiaj WTOREK darmowej dostawy....grrrrrrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:45

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobrek dziewczyneczki :-)
    ja właśnie pije kawusie bo wiece co? Niedawno wstałam, masakra rozleniwilam się na tym chorobowym ale mam ambitny plan posprzątać troszku ;-)
    U mnie śniegu póki co brak, troszkę wieje ale nie ma tragedii :-)
    Miłego słonecznego dzionka wszystkim :-)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka matko kochana, na was tam wszystkie choroby spadają :( oby przeszło już Tymkowi

konwalianka lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTdziewczynki?
    ri.............hehehe -15C i połączenie mi zerwało....teraz klikam z plusa małżowego, ale ledwo ciągnie...:-/ "odświeża" stronę 5min i szlag mnie trafia...nie mówiąc, że już zakupów nie mogę zrobić, a dzisiaj WTOREK darmowej dostawy....grrrrrrrr[/QUOTE]
    WITAJ Malenqu ale cie dawno nie widział?
    m :-) co słychać? Jak się czujecie dziewczynki? I -15 matko kochana ale mrozisko u mnie - 2 i juz marudzenia!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ooo oo Pati co ja widzę jest cień kropka :-) trzymam kciuki żeby był ten wyczekany i upragniony, zielony prezent na Mikołajki się objawił :-)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dziewczyny szlag trafia.. narabalam sie.. wpisywalam wczoraj do pozna..a dzis wszystkie raporty..nie tylko ode mnie .. zle zaimprotowali z powodu przerwy technicznej..kuwa jak eksportowalam to nie bylo przerwy .. piperzony nfz ..;/ aaaaa trzymajcie mnie bo ich porozrywam ... ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy -2C to MY mówimy wiosna idzie:) i czapki z głów lecą heheheh......

Smoczku dziękuję, żyjemy od wizyty do wizyty...wczorajszą przłożono mi na za tydzień:-/
    i znowu czekanie.......
    a tak to oby do przodu..........muszę się zmotywować do spakowania torby szpitalnej ale jakoś nie dam rady....COŚ mnie blokuje - strach???
    A jak Ty się czujesz??? jak Sofijka?

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,
    Pati, Asiula Blondik, Anastazja, Anuśka trzymam za was mocno kciukasy i cały czas śledzę wasze wykresy...oby się udało.

Melanq nie bój się, będzie dobrze, Kosia urodzi się zdrowa i silna zobaczysz.

Cati ten Twój barszcz mnie kusi:) chociaż jest 9:00 apetyt ostatnio mam mege

Wczoraj byłam na pierwszej wizycie, groszek jest:) całe 2mm i widziałam zalążek serduszka, ale kosmos aż ciężko mi uwierzyć że to wszystko dzieje się na serio. Ogólnie jest ok, dostałam luteine bo ciałko żółte nie zanika ( mam nadzieję że nie pokręciłam słów gin).
    miłego dnia wszystkim

Malenq, Ania_84, ara, konwalianka, Nieukowa, Pati Belgia, Anastazjaaa, Blondik lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania tylko spokojnie kilka głębokich oddechów :-)
    A Malenqu u mnie też ok chyba poza lekka anemia ale mam w czwartek wizytę wiec nie panikuje.
    Strach? Ale przed porodem czy ogólnie? Bo ja obawiam się coraz bardziej tego jak to będzie czy dam sobie radę maleństwem...no ale torbę w pogotowiu musisz mieć tak na wszelki wypadek :-)

Ania_84, Nieukowa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Pati - mocno trzymam kciuki i za Ciebie i za brata ;)
    Konwalijka - wiem co czujesz. Mój Filip znowu chory, a ja znowu na zwolnieniu. Aż tydzień byłam w pracy :/ Jak tak dalej pójdzie będę miała przesrane :/
    Asiula - ja jak zobaczyłam swoją tempkę rano to aż musiałam drugi raz spojrzeć :/ a już łudziłam się że może ovulka była ;( a do tego brzuch mnie boli jak nie wiem.
    A u nas w Lublinie piękne słońce i -7 st.
    Kroko - leż i odpoczywaj :)
    Coś miałam jeszcze pisać.......
    Dzisiaj idę na usg trzymajcie kciuki (właściwie nie wiem za co, ale trzymajcie na wszelki wypadek).

Krokodylica, Pati Belgia, Anuśka lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek Gratuluję! Z całego serducha♥
    a pytałam o niusy to nikt mnie nie powiadomił wiec wybacz ze dopiero Gratuluję :-)

MANIEK lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona zazdraszczam słońca tez bym chciała. U mnie szaro i ponuro :-(
    A i oczywiście trzymam kciuki za wizytę tak na wszelki wypadek :-)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku strach chyba przed porodem......bo to jest jak z zakupem testu ciążowego, jak już masz go w domu to wiesz, że czas "siknąć"....
    a torba to jak przypieczętowanie "tak jestem gotowa na poród", a JA nie jestem:-/

mamcia do mnie na kilka dni przyjeżdża, to może się zmotywuję .....

Smoczyca1, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Smoczku strach chyba przed porodem......bo to jest jak z zakupem testu ciążowego, jak już masz go w domu to wiesz, że czas "siknąć"....
    a torba to jak przypieczętowanie "tak jestem gotowa na poród", a JA nie jestem:-/

mamcia do mnie na kilka dni przyjeżdża, to może się zmotywuję .....
    o tak mami najlepsza na świecie i to na wszystko! Bardzo dobrze ze masz ją teraz przy sobie na pewno będzie Ci lżej na serduchu :-)
    Będzie dobrze kochana! Musi być innej opcji nie ma ♥
    A właśnie koleżanka namawia mnie na szkole rodzenia. Myślicie że to pomocne? Też pójdę zobaczyć z mama jak to wygląda bo mój w delegacji :-(

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 3093 3094 3095 3096 3097 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ