My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa81 wrote:Pati - zerknęłam na Twój wykres, widzę, że stosujesz testy owulacyjne i masz zaznaczone pozytywne. Mam pytanie dla pewności, test owulacyjny wychodzi, kiedy kreska jest tak mocna jak testowa tak? I to może utrzymywać się nawet przez kilka dni? Ja zaczęłam dopiero pierwszy raz je stosować w obecnym cyklu, wczoraj robiłam test owulacyjny, wyszła kreska ale jaśniejsza od testowej, więc zaznaczyłam jako negatywny
-
nick nieaktualnyHej.......
nie ma to jak brak dostępu do neta...
wpadłam na szybciutko: DROGA KOLEŻANKO, prezent poszedł wczoraj, mam nadzieję, że POCZTA obejdzie się delikatnie i nic się nie POŁAMIE....daj znać proszę na fb jak dojdzie i czy w całości....proszę na fb, bo na OF przez komórkę nie wejdę...
3mam kciuki za testujące:)
Buziolki i do poklikania:)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
hej kochane
Pati oby to juz nie byl pregnyl
Anuska mi tam dobrze bez termometruWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:18
Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAra i Pati - dziękuję za odpowiedzi, chciałam się upewnić
. A na dworze u mnie tragedia, jest tak ślisko, że nie da się iść, auta mają problemy z jazdą, a autobusy nie jeżdżą. Musiałam wrócić po paru krokach do domu, bo nie dało się iść, czasem to prawie na czworakach szłam, masakra. Więc urlop musiałam wziąć wrrr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymari.............hehehe -15C i połączenie mi zerwało....teraz klikam z plusa małżowego, ale ledwo ciągnie...
"odświeża" stronę 5min i szlag mnie trafia...nie mówiąc, że już zakupów nie mogę zrobić, a dzisiaj WTOREK darmowej dostawy....grrrrrrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 08:45
-
Dzień dobrek dziewczyneczki
ja właśnie pije kawusie bo wiece co? Niedawno wstałam, masakra rozleniwilam się na tym chorobowym ale mam ambitny plan posprzątać troszku
U mnie śniegu póki co brak, troszkę wieje ale nie ma tragedii
Miłego słonecznego dzionka wszystkim -
nick nieaktualny
-
[QUOTdziewczynki?
ri.............hehehe -15C i połączenie mi zerwało....teraz klikam z plusa małżowego, ale ledwo ciągnie..."odświeża" stronę 5min i szlag mnie trafia...nie mówiąc, że już zakupów nie mogę zrobić, a dzisiaj WTOREK darmowej dostawy....grrrrrrrr[/QUOTE]
WITAJ Malenqu ale cie dawno nie widział?
mco słychać? Jak się czujecie dziewczynki? I -15 matko kochana ale mrozisko u mnie - 2 i juz marudzenia!
-
a mnie dziewczyny szlag trafia.. narabalam sie.. wpisywalam wczoraj do pozna..a dzis wszystkie raporty..nie tylko ode mnie .. zle zaimprotowali z powodu przerwy technicznej..kuwa jak eksportowalam to nie bylo przerwy .. piperzony nfz ..;/ aaaaa trzymajcie mnie bo ich porozrywam ... ;/
-
nick nieaktualnyprzy -2C to MY mówimy wiosna idzie:) i czapki z głów lecą heheheh......
Smoczku dziękuję, żyjemy od wizyty do wizyty...wczorajszą przłożono mi na za tydzień
i znowu czekanie.......
a tak to oby do przodu..........muszę się zmotywować do spakowania torby szpitalnej ale jakoś nie dam rady....COŚ mnie blokuje - strach???
A jak Ty się czujesz??? jak Sofijka? -
dzień dobry,
Pati, Asiula Blondik, Anastazja, Anuśka trzymam za was mocno kciukasy i cały czas śledzę wasze wykresy...oby się udało.
Melanq nie bój się, będzie dobrze, Kosia urodzi się zdrowa i silna zobaczysz.
Cati ten Twój barszcz mnie kusi:) chociaż jest 9:00 apetyt ostatnio mam mege
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie, groszek jest:) całe 2mm i widziałam zalążek serduszka, ale kosmos aż ciężko mi uwierzyć że to wszystko dzieje się na serio. Ogólnie jest ok, dostałam luteine bo ciałko żółte nie zanika ( mam nadzieję że nie pokręciłam słów gin).
miłego dnia wszystkimMalenq, Ania_84, ara, konwalianka, Nieukowa, Pati Belgia, Anastazjaaa, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ania tylko spokojnie kilka głębokich oddechów
A Malenqu u mnie też ok chyba poza lekka anemia ale mam w czwartek wizytę wiec nie panikuje.
Strach? Ale przed porodem czy ogólnie? Bo ja obawiam się coraz bardziej tego jak to będzie czy dam sobie radę maleństwem...no ale torbę w pogotowiu musisz mieć tak na wszelki wypadekAnia_84, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Pati - mocno trzymam kciuki i za Ciebie i za brata
Konwalijka - wiem co czujesz. Mój Filip znowu chory, a ja znowu na zwolnieniu. Aż tydzień byłam w pracyJak tak dalej pójdzie będę miała przesrane
Asiula - ja jak zobaczyłam swoją tempkę rano to aż musiałam drugi raz spojrzeća już łudziłam się że może ovulka była ;( a do tego brzuch mnie boli jak nie wiem.
A u nas w Lublinie piękne słońce i -7 st.
Kroko - leż i odpoczywaj
Coś miałam jeszcze pisać.......
Dzisiaj idę na usg trzymajcie kciuki (właściwie nie wiem za co, ale trzymajcie na wszelki wypadek).Krokodylica, Pati Belgia, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczku strach chyba przed porodem......bo to jest jak z zakupem testu ciążowego, jak już masz go w domu to wiesz, że czas "siknąć"....
a torba to jak przypieczętowanie "tak jestem gotowa na poród", a JA nie jestem:-/
mamcia do mnie na kilka dni przyjeżdża, to może się zmotywuję .....
Smoczyca1, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Smoczku strach chyba przed porodem......bo to jest jak z zakupem testu ciążowego, jak już masz go w domu to wiesz, że czas "siknąć"....
a torba to jak przypieczętowanie "tak jestem gotowa na poród", a JA nie jestem:-/
mamcia do mnie na kilka dni przyjeżdża, to może się zmotywuję .....
Będzie dobrze kochana! Musi być innej opcji nie ma ♥
A właśnie koleżanka namawia mnie na szkole rodzenia. Myślicie że to pomocne? Też pójdę zobaczyć z mama jak to wygląda bo mój w delegacji
Malenq lubi tę wiadomość