My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej..
witam nową koleżankęja poproszę na priv info czy prezent pasuje bo wysłany w piątek więc powinien dojść jeszcze przed 15/12.
Anastazja spóźnione tulam Cię, mam nadzieję że następny cykl będzie szczęśliwy.
Blondik ładny ten Twój wykresik:)
Anuśka gratuluje dodatniego owu testa, teraz trochę podziałacie i będzie groszek jak złoto:)
A u mnie bez zmian...nie czuję się wcale ciążowo..nie wiem czy się cieszyć czy nie ...Anuśka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Maniek
-
hej
zawiozłam kolejne podanie o pracę - przestaję wierzyć w cokolwiek- zobaczymy czy oddzwonią
na poprawienie humory kupiłam sobie błyszczyk do usthehe trochę za mocny kolor, podoba mi się szalenie małż pewnie powie: ale masz kurewskie usta
- dopiero się biedaczek przyzwyczaja że po 30tce kobieta zaczyna przechodzić ze stylu sportowo nastoletniego w kobiecy
a ja mam ostatnio fiola na punkcie pomadek gdzie nigdy ust nie malowałam (oczy owszem i to mocno ale ust nigdy
)
chyba zacznę prowadzić bloga z recenzjami kosmetykówmoże uda mi się dostawać darmowe próbki od firm
drugą rzecz jaką kupiłam na poprawienie humoru to żel intymnywiem że one mogą przeszkadzać ale wybrałam taki na którym było napisane :NIE ZAWIERA ŚRODKA PLEMNIKOBÓJCZEGO, a na żelik promowany na tym forum trochę mnie póki co nie stać
bo kosztuje bardzo dużo , ja bez pracy no i trzeba zamawiać w necie bo niestety u nas w aptece nie mają pojęcia co to jest
jak zapytałam czy mają lubrykanty wspomagające zapłodnienie to usłyszałam: to coś takiego jest? hm... jak to mówi teraz młodzież ŻAL.PLWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 14:43
-
kammax wrote:Spokojnie, biorę to na siebie. Hi hi, a tak ogólnie podoba mi sie sposób prowadzenia tego tematu i swobodny sposób rozmowy.
główny temat sex, w sumie zboczuchy prawie cały czas o sexie gadają
na dzwonkach kolędy przygrywają i takie tam
w sumie to bardzo cieszę się że jesteś bo teraz już większość ciężarna i jakoś spokojnie się zrobiło
trzeba towarzycho na powrót rozkręcić
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki:)
Pozdrawiam nową kolezankę..witamy w gronie szaleńców
Arienna..super pomysł z tym blogiem
mnie naparzają jajniki i wszystkie blizny po operacyjne..hehe nawet te na klatce piersiowej..mąz zapomniał, że miałam tam guz wycinany i ostatnio tak patrzy na mnie i mówi..a co Ci się stało?
hehe..blizny już są bledsze, ale jak się ustawie pod odpowiednim kątem, to wygądam jak mały frankeistein..same małe krzyżyki...
Blondik może faktycznie to jest to..nie iwem, jak miałaś wcześniej..musiałabyś porównac,choć podobno każda ciąża jest inna:p ( ale to tylko teoria w moim przypadku)
Faktycznie pojawiła się jakaś dieta..boje się klinąć, bo nie wiadomo co mi wyskoczy:p
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpokojnie temat sexu to normalność zwłaszcza jak sie walczy o fasolkę. Ja dzien przed okresem, użycie wilgoci- wiecie gdzie no i ból piersi- z tym że zawsze przed okresem mnie bola. A dzisiaj śniło mi sie że zamiast okresu leciał śluz z krwią także może to jakieś prorocze. 696450184
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 15:10
-
ha ha ha muszę uciekać, tak czytam i czytam. Konwalianko znikłaś? Zapomniałam dodać, że masz rację z tymi prezencikami, może wszystkie wrzucimy fotki jednego dnia
Za chwilkę będę miała gościa, koleżanka przyjdzie do mnie poplotkować
Chociaż wspólnych znajomych raczej nie mamy ha ha
Buziaki, zajrzę później :-*
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAriena z tym blogiem fajny pomysł
Nie wiem jak było wcześniej, ale takich niezaciążonych jeszcze troszkę zostało
Net mi co jakiś czas znika i coś czuję że mam zaległości w czytaniu.
Coś tulicie Anę - czyżby jednak głupia @ przyszła? Jak tak to i ja tuuuulę mocno.
Mamutku - groszek daje się we znakiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 15:37
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Właśnie kusi mnie pomysł bloga, tylko obawiam się że z moja systematycznością to hm.... ale może nauczyło by mnie to systematyczności
przemyślę
kammax - kochana jak Ty wytrzymujesz tyle po owulce bez testuja wiem narwaniec jestem, ale ja by testowała
muszę jeszcze dziś kupić czerwone winko bo mam zamiar wykorzystać małża
nie żebym musiała go upijać, ale chcę zrobić nastrojowy wieczór....
zaczyna powoli odczuwać jajniki, znaczy owulka się zbliża
-
kurna i zasiedziałam sie tu i przypaliłam makaron
ok uciekam pilnować resztek obiadu, teraz prze 2 tygodnie będę się pokazywać rzadko bo małż ma urlop więc same rozumiecie
a jeszcze chyba będziemy malować stołowy i przedpokój więc roboty będzie w chooj
ok to do zobaczenia :*Blondik lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:
mnie naparzają jajniki i wszystkie blizny po operacyjne..hehe nawet te na klatce piersiowej..mąz zapomniał, że miałam tam guz wycinany i ostatnio tak patrzy na mnie i mówi..a co Ci się stało?
hehe..blizny już są bledsze, ale jak się ustawie pod odpowiednim kątem, to wygądam jak mały frankeistein..same małe krzyżyki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 15:59