My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatja wrote:Nasturcja tak właśnie o to mi chodziło żeby zobaczyć ją na wykresie... widzisz do tego nie potrafię się po ludzku wysłowić
Spokojnie, nie stresuj się. Jeśli @ nie nadejdzie w nocy, możesz nad ranem zatestować
-
hehe i zostawic was na pare godzin
ale my nie swirujemy
okolo 30 czlowiek przestaje sie wstydzic i rumienic i mowi prawde jak jest
katja to moze byc za wczesnie na usg zeby widac bylo ale zatestuj
ja w pierwszej ciazy plakalam jak bobr i mama sie sama domyslila az maz z domu uciekl
justta slij wiruski slijjak zbombardujesz nie ma siły zeby nie zalapać
justta, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasturcja mam nadzieję chociaż naprawdę dzisiaj wszystko powoduje że płakać mi się chce...
jak mam dostać @ to już chce bo ciekawość mnie zżera. do tego nie macie pojęcia jak boli mnie lewy jajnik i straszny ból w macicy jakby ktoś mi ją powoli rozrywał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Jak zrobiłaś czerwona czcionkę? Ja nie umiem....
http://pl.wikipedia.org/wiki/BBCode tu jest opis jak się co wstawia
Katja wrote:Nasturcja mam nadzieję chociaż naprawdę dzisiaj wszystko powoduje że płakać mi się chce...jak mam dostać @ to już chce bo ciekawość mnie zżera. do tego nie macie pojęcia jak boli mnie lewy jajnik i straszny ból w macicy jakby ktoś mi ją powoli rozrywał
Katja, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
kochanie a ty zawsze na @ placzesz?
nie wydaje mi sie a w ciazy emocje silniejsze, jak juz poszlo to siedzialam i plakalam maz nie wiedzial co zrobic i uciekl do mamy pytac sie co zrobic... a mama mowi ze niech moj tata idzie bo on ma ze mna lepszy kontakt...
nakrzyczałam na niego tez i dalej płakałam... i maz nie musiał juz im mowic... sami sie domyslili
Katja lubi tę wiadomość
-
Katja wrote:justta u mnie raczej to nie kropeczka bo w poniedziałek byłam u gina i nic nie widział a robił mi USG
Katia to jeszcze o niczym nie świadczy. Ja jak podejrzewałam pierwszą ciążę to poszłam go gina a on mi powiedział że ciąży nie ma ale mam torbiel na macicy i za 3,5tysia mi go szybko usunie. Dobrze że kasy nie miałam, bo ten mój torbiel ma już 10 lat i jest strasznie pyskatymarissith, Katja, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Katia to jeszcze o niczym nie świadczy. Ja jak podejrzewałam pierwszą ciążę to poszłam go gina a on mi powiedział że ciąży nie ma ale mam torbiel na macicy i za 3,5tysia mi go szybko usunie. Dobrze że kasy nie miałam, bo ten mój torbiel ma już 10 lat i jest strasznie pyskaty
niby u mnie widział w poniedziałek jak byłam pęcherzyk graffa... gdzie ja powinnam już @ dostać no ale może i widział nie wiem... -
jutro powinnam wiedziec juz
jesli nie wyjdzie ciemniejszy to pewnie nic z tego a mam taki sam test jakby byl inny to bym pewnie poczekala do niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 20:56
justta, Katja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe wreszcie sie wgrało ja tu cos specjalnie dla zafasolkowanych przygotowałam
musiałam na serwer wrzucic i sie dlugo ladowało ale jest
http://i427.photobucket.com/albums/pp360/elleeldritch/pictures/happy%20dance%20gif/minionshappy.gif
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 21:10
marissith, Katja, Krokodylica lubią tę wiadomość