My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, albo betę albo inny test.
Nie wiem, może się mylę, ale nie lubię tych testów.
PS. Pooglądaj sobie galerię testów na OF, z tego co kojarzę te paseczki zawsze wychodzą takie g*wniane blade, a na innych są ładne krechy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 08:28
-
nick nieaktualny
-
A ja tak ogólnie łapię doła -Helenq gratulacj, krechy jak ta lala! Mnie irytuje ta moja tempka, nie wiem czy była owu czy nie, mam kilka zawirowań ze sprawami spadkowymi po ojcu i jeszcze kilka innych ogólnych, które mnie dobijają. Ja to chyba tego dzieciaka potrzebuje żeby nie myśleć o pierdolach po prostu...
Ania_84 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:A ja tak ogólnie łapię doła -Helenq gratulacj, krechy jak ta lala! Mnie irytuje ta moja tempka, nie wiem czy była owu czy nie, mam kilka zawirowań ze sprawami spadkowymi po ojcu i jeszcze kilka innych ogólnych, które mnie dobijają. Ja to chyba tego dzieciaka potrzebuje żeby nie myśleć o pierdolach po prostu...
-
smarta wrote:A ja tak ogólnie łapię doła -Helenq gratulacj, krechy jak ta lala! Mnie irytuje ta moja tempka, nie wiem czy była owu czy nie, mam kilka zawirowań ze sprawami spadkowymi po ojcu i jeszcze kilka innych ogólnych, które mnie dobijają. Ja to chyba tego dzieciaka potrzebuje żeby nie myśleć o pierdolach po prostu...
-
a mnei o dziwo dzis brzestal bolec ten brzuch ..niby miesnie .. moze to jakis nerwobol byl .. myslalam ze bedzie dluzej bolec bo zawszejak nadciagnelam miesien to czulam goprez kilka dni ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny