My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie jakie świetne informacje z rana Helenkq GRATULACJE WIELKIE
ja ta widzę wyraźną kreseczkę i jest ciemniejsza od wczorajszej, zrób test innej firmy.
Smarta ciężkie chwile przed Tobą ale dasz radę bo ty silna kobieta jesteś, będzie dobrze
Mój M jak mu wczoraj powiedziałamto powiedział : no wiedziałem, bo tyle musiałem się narobić
i że miał przeczucie od rana już bo chodził i sobie śpiewał i miał dobry humorek, wariat kochany
Dziewczynki miłego weekendu. u nas dzisiaj od rana piękne słoneczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 14:35
Katja, Krokodylica, Malenq, Nenaaa, Anastazjaaa, marissith, Tamka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja wrote:No i Kobiety niestety I kreska ;( to teraz czekam na @
-
nick nieaktualnyHelenq gratuluję, jesteś w ciąży! Te testy paskowe pokazują takie słabe linie. Nie polecam ich. Możesz śmiało iść na betę kochana. Moje gratulacje jeszcze raz
Katja, przykro mi z powodu testu.
Miałaś owulkę w tym miesiącu? Robiłaś monitoring i badanie hormonów? Takie góry i doliny w tempce mogą wskazywać na cykl bezowulacyjny. Oczywiście nie musi tak być, bo jest szereg innych rzeczy, które mogą zakłócić pomiar temperatury i przez to właśnie wygląda na taką niestabilną. Jeśli jednak twoje wykresy wyglądają tak górzyście z cyklu na cykl, to porozmawiałabym o tym z lekarzem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk Katja. W takim razie od nowego cyklu postaraj się mierzyć tempkę w pochwie. Jeśli znowu pojawią się wzgórza, przyciśnij lekarza lub zmian gina. Oni często ignorują z pozoru błahe rzeczy. Badanie hormonów nie boli, nie kosztuje dużo, a z pewnością będziesz spokojniejsza.
Katja lubi tę wiadomość
-
ale wiecie co wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka poroniła w 5 mcu ;(
kurde, zachodzisz, cieszysz sie dzidzia sie rozwija i nagle trach...
łozyszko miała za nisko i cos tam z nim było nie tak
kurde a taki miałam dobry humor rano... -
nick nieaktualny