X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • smarta Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :) ja właśnie wybieram się do pracy. Miłego czlonka ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    życzę Wam wszystim zielonych kropek do Mikołaja;) hoł hoł, hoł

mój wykres znowu sie zmienił eh;/

czy jest złudna nadzieja, ze na bete było za wcześnie?
    Wydaje mi sie,może było za wcześnie. Jak nie dostaniesz@ to w poniedziałek powtórz bete:-)

LaRa lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zaglądnęłam sobie na fioletową stronę... I się rozpłakałam :( Zobaczyłam listę ciężarówek. Jak dołączyłam do OF, to akurat jak Malenq zafasolkowała, i tak czytałam te nicki i wspominałam jak dziewczyny zachodziły a później czytałam nicki tych dziewczyn, które przyszły po mnie na OF i też już pozachodziły... No i wychodzi na to że staram się już całą ciążę :/ 9mcy. Ehhhh... Chyba muszę się wziąć za jakąś robotę, bo mnie myśli dobijają :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 08:03

• Blondik Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyrosla mi krostak na języku, tzn. ,ze ktos mnie obgaduje?

Ania_84 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Hi hi bardzo możliwe :) Albo trzymałaś język tam gdzie nie trzeba ;)

Blondik, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku "nu nu nu" nie można zaglądać na fiolet!!!!!!!

Nie smutkaj się proszę :* jeszcze będziesz Nam się tu chwalić II kreseczkami....

Blondik, Anuśka, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq jak ja ci zazdroszcę...boję się dzisiaj iść do szwagra i patrzec na jego ciężarną żonę...zaszła w ciążę zaraz jak zmarla nasza Ala :( nie wiem jak to przeżyje bez płaczu;(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Właśnie zaglądnęłam sobie na fioletową stronę... I się rozpłakałam :( Zobaczyłam listę ciężarówek. Jak dołączyłam do OF, to akurat jak Malenq zafasolkowała, i tak czytałam te nicki i wspominałam jak dziewczyny zachodziły a później czytałam nicki tych dziewczyn, które przyszły po mnie na OF i też już pozachodziły... No i wychodzi na to że staram się już całą ciążę :/ 9mcy. Ehhhh... Chyba muszę się wziąć za jakąś robotę, bo mnie myśli dobijają :(
    Anusia ja sie starałam 10 cykli i dopiero na 11 sie udało. Wiec główka do góry:-) uda sie!!!!

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Malenq jak ja ci zazdroszcę...boję się dzisiaj iść do szwagra i patrzec na jego ciężarną żonę...zaszła w ciążę zaraz jak zmarla nasza Ala :( nie wiem jak to przeżyje bez płaczu;(
    Ja się ścigałam ze szwagierką, która pierwsza zajdzie... No i ona ma piękną 4miesięczną córę :( A ja nadal próbuję... Już mnie nawet nie pytają jak starania, chyba doszli do wniosku że nie ma sensu, skoro i tak nic z tego :( Ło Jezuuuuu
    Blondiku strasznie Ci współczuję :( Nie będzie łatwo :(

Malenq mnie fioletowa strona nie przeraża, tylko akurat ta lista to jest przegląd całych moich starań na OF. No i tak jakoś mi się smutło troszku :(
    Ale już nie truję, wezmę się za sałatki i szykowanie imprezy to może zapomnę trochę o smutkach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Kochanie ale czego zazdrościsz??? że od 17.11 nie śpię po nocach??? że czytanie na fiolecie, o wizytach i o pięknym biciu serducha - którego każda mama mogłaby słuchać non stop??? a ja płaczę na wspomnienie ostatniego echa serca mojej maleńkiej, jak słyszałam i widziałam na monitorze - przerwy w biciu i głuchą ciszę???
    co śni mi się po nocach???i budzę się cała mokra i mąż nie wie jak mnie uspokić..
    że jak mała się nie rusza 2h to ja dostaję "schizy"???
    że do 20.12 to ja zwariuję i boję się bardzo tej wizyty.....
    że brakuje mi słów modlitwy, że mogę tylko myślami być przy Bogu i powtarzać "Ty wiesz...".......że moja rodzina nie wie jak się przy mnie zachować, a ich wzrok litości doprowadza mnie do szału...że mąż płacze gdy ja nie patrzę...
    że jeszcze niedawno planowałam wszystko, a teraz nawet małych ubranek boję się dotknąć.....
    uwierz mi skarbie ZAZDROŚCIĆ to tu nie ma czego....
    bo ja już nic nie mogę, zabija mnie bezsilność, wkurzam się że nie mogę pomóc mojej małej............

kochanie, Twoja kruszynka odeszła - i bardzo bardzo Ci współczuję, i jest mi przykro że jakakolwiek kobieta musi przez to przechodzić....:(
    ale ja WIERZĘ, że malutka do Ciebie wróci, zdrowa i da Ci wiele wiele szczęścia...
    a ciążę i poród będziesz miała perfekcyjny poród itp.
    TY TEŻ MUSISZ W TO UWIERZYĆ!!!!!!!!!!!!!

wizyta będzie ciężka, ale ciesz się z niej, zaraź wiruskami i uśmiechnij się do tego brzucha, w którym jest maleństwo, bo na pewno Jego mama drży na samą myśl, że może coś "pójść nie tak"........

Buziaki skarbie :*

Blondik, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wracając do mojej szwagierki, nadal narzekają, ze to czwarte dziecko im się trafiło...jak dziś usłyszę jakieś narzekania to wybuchnę i będzie niesmak przed świętami

uciekam się kąpać, do usłyszenia wieczorem;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kochanie ale czego zazdrościsz??? że od 17.11 nie śpię po nocach??? że czytanie na fiolecie, o wizytach i o pięknym biciu serducha - którego każda mama mogłaby słuchać non stop??? a ja płaczę na wspomnienie ostatniego echa serca mojej maleńkiej, jak słyszałam i widziałam na monitorze - przerwy w biciu i głuchą ciszę???
    co śni mi się po nocach???i budzę się cała mokra i mąż nie wie jak mnie uspokić..
    że jak mała się nie rusza 2h to ja dostaję "schizy"???
    że do 20.12 to ja zwariuję i boję się bardzo tej wizyty.....
    że brakuje mi słów modlitwy, że mogę tylko myślami być przy Bogu i powtarzać "Ty wiesz...".......że moja rodzina nie wie jak się przy mnie zachować, a ich wzrok litości doprowadza mnie do szału...że mąż płacze gdy ja nie patrzę...
    że jeszcze niedawno planowałam wszystko, a teraz nawet małych ubranek boję się dotknąć.....
    uwierz mi skarbie ZAZDROŚCIĆ to tu nie ma czego....
    bo ja już nic nie mogę, zabija mnie bezsilność, wkurzam się że nie mogę pomóc mojej małej............

kochanie, Twoja kruszynka odeszła - i bardzo bardzo Ci współczuję, i jest mi przykro że jakakolwiek kobieta musi przez to przechodzić....:(
    ale ja WIERZĘ, że malutka do Ciebie wróci, zdrowa i da Ci wiele wiele szczęścia...
    a ciążę i poród będziesz miała perfekcyjny poród itp.
    TY TEŻ MUSISZ W TO UWIERZYĆ!!!!!!!!!!!!!

wizyta będzie ciężka, ale ciesz się z niej, zaraź wiruskami i uśmiechnij się do tego brzucha, w którym jest maleństwo, bo na pewno Jego mama drży na samą myśl, że może coś "pójść nie tak"........

Buziaki skarbie :*
    Malenq az sie popłakałam....strasznie mi przykro... Wiem co czujesz. Ja rowniez spać nie mogę... Boje sie strasznie o mojego brata... Ciagle jest we mnie strach.... Boje sie każdego dnia chemii i kolejnych po nich... Boje sie każdego powikłania, które on przechodzi... Boli mnie to, ze kiedy patrzę na niego widzę jak cierpi a mimo to sie nie skarży.... Kochanie przejdziemy przez to wszystko i bedzie dobrze, z Twoja kruszynka i z moim bratem....damy radę!!!

Malenq lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Malenq az sie popłakałam....strasznie mi przykro... Wiem co czujesz. Ja rowniez spać nie mogę... Boje sie strasznie o mojego brata... Ciagle jest we mnie strach.... Boje sie każdego dnia chemii i kolejnych po nich... Boje sie każdego powikłania, które on przechodzi... Boli mnie to, ze kiedy patrzę na niego widzę jak cierpi a mimo to sie nie skarży.... Kochanie przejdziemy przez to wszystko i bedzie dobrze, z Twoja kruszynka i z moim bratem....damy radę!!!
    Trzymam za Was kciuki Skarby i za to żeby było dobrze :D Bądźcie silne :)

Malenq lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Trzymam za Was kciuki Skarby i za to żeby było dobrze :D Bądźcie silne :)
    Dziękuje Anusia... Kochana jesteś....

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Ja mysle o tobie ;-)

Blondik lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Kochanie i ja codziennie się o to modlę, moja rodzina też się modli za Twojego brata, każdego dnia o Was myślę, myślę o tej odwadze i codziennej walce...
    Buziaki

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu jak randka???jak film???dzisiaj powtórka?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka: czyli weszłaś na ovu od początku starania, ja weszłam po kilku miesiącach przyglądania się forum, a starałam się jeszcze wcześniej...
    udało się po ok roku, więc nie jest jeszcze tak źle..
    choć też byłam sfrustrowana (wtedy), jak wchodziła jakaś dziewczyna i już w tym samym cyklu zachodziła..

Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wczoraj miałam monit był to 11dc a pęcherzyk dominujący miał ponad 19mm, poprzednio pęcherzyki nie pękały, ale za to duuużo wolniej rosły, czy jest szansa że teraz pęknie skoro tak szybko urósł ??

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Randka udana :-)
    Film spoko :-) posmislismy sie a maz postawik oczy bo poszlismy do innego kina niz zwykle za bilety zaplacil 40 zl natoniast za 2 popcorny i2 cole 51 :-P
    Usmialismy sie ze zdzierstwo 1 klasa :-)
    Ogolnie bylo milo poznidj pojechalusmy fo maca bo mi sie zachcialo frytek :-)
    Siedzac wszedl do maca bezdomny szukajac schronienia przed zimndm jeden facet kupil mu goraca kawe a my niewiele myslac kupiliśmy mu zestawik :-) a co tam mikolaja chlopina mial przynajmniej
    A ze nie prosił o nic tylko wszedl sie zahrzac to tak swiatecznie sie zrobilo :-)

Pati Belgia, Malenq lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3124 3125 3126 3127 3128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ