My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Marnut: ale z Ciebie twardziel, ja rozpakowałam jak tylko wpadłam do domu
. Czekam więc. Ale mogę się domyślać jakie cudeńko mnie czeka, bo widziałam jakie śliczności potrafi wyczarować obdarowująca mnie Mikołajka
!
Krokodylica, Pati Belgia, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Muszę grać twardziela. Pech chciał, że w tym samym czasie przyszły też paczki od dziadków na Mikołajki. No a dzieciaki widziały i paczki i listonosza (nie obyło się bez pytań "a co to?" "to dla mnie?") więc powiedziałam, że Mikołaj paczki przysłał Pocztą, żeby tak dużo sam nie nosić, ale dopiero w nocy przyjdzie i paczki włoży dzieciom pod poduszki - i mi też, oczywiście jak będę grzeczna
. Czekam więc. Ale mogę się domyślać jakie cudeńko mnie czeka, bo widziałam jakie śliczności potrafi wyczarować obdarowująca mnie Mikołajka
!
-
nick nieaktualnyMikołajowi 18 + dziękuję
Nie wiem która to niestety
Ale pani na poczcie chodziły głupie myśli po głowie jak zobaczyła nadawcę hahaha (podobnie jak mojemu mężowi).
Pati - teraz oficjalne GRATULUJĘ.
A co do wybuchu na Ukrainie - jeszcze nie świecę w ciemności to nie jest źle. Nasz lubelski UMCS nie odnotował złego promieniowania.
Krokodylica, zgredka, marissith, Pati Belgia, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam powiedzieć, że byłam bardzo grzeczną dziewczynką i dostałam od tajemniczej Mikołajki prezent w buta!!!
Bardzo bardzo dziękuję, wszystko piękne i cudowne, kartka z mojej ulubionej serii (zawiadomienia na ślub też mieliśmy z Ilutris)
Kolczyki mega cudowne, Aniołek też, jutro zrobię zdjęcia
Moja Mikołajka ma talent!!! trzeba to przyznać
Dzię-ku-je!!!!Pati Belgia, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati oficjalne gratki!
eee ja też od razu odpakowałam prezentmyślałam, że póki co tylko nie mamy się chwalić co kto dostał... no ale w przyszłym roku sprawę już opanujemy do perfekcji i nic poza protokołem nie będzie się odbywać hehe
Pati Belgia, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Pati oficjalnie gratuluję
ja gdzieś czytałam o tej elektrowni ale również że nic się nie wydarzyło niebezpiecznego. Mój Mikołaj jeszcze nie dotarł ;( ale czekam cierpliwie
muszę wam powiedzieć że rozmowa o pracę poszła mi dziś super, ale nie wiem czy spełnią moje warunki finansowe
w poniedziałek mają się odezwać
ara, Misi@, marissith, Malenq, LaRa, zgredka, Pati Belgia, Krokodylica, marnut lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Dzień dobry
Wstawać śpiochyJa już na nogach i kawusię piję
Od razu wrzucę foteczkę mojego ślicznego prezentu
Oto mój aniołek stróż od płodnościAsiula dziękuję raz jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 07:25
Malenq, Pati Belgia, marissith, LaRa, Asiula86, Krokodylica, momo1009, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane:)
W tym magicznym dniu życzę spełnienia marzeń, kochających ludzi, dużo słoneczka w serduszku i odwagi do walki z przeciwnościami:)
Buziole skarby:)
Groszku cudny prezencik:)Anuśka, Pati Belgia, marissith, Krokodylica, momo1009, ara lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Dzień dobry kochane:)
W tym magicznym dniu życzę spełnienia marzeń, kochających ludzi, dużo słoneczka w serduszku i odwagi do walki z przeciwnościami:)
Buziole skarby:)
Groszku cudny prezencik:)Malenq lubi tę wiadomość
-
Kochane witam sie i ja:-)
Anusia śliczny prezent.
Maleńka śliczne życzenia.
Ja życzę wszystkim niezafasolkowanym jeszcze przyjaciolkom, małej, zdrowej fasolki. A tym zasasolkowanym zdrowych dzieciatek, zeromproblemow ciążowych i bezbolesnych porodów.
Kocham Was moje przyjaciółki:-)Malenq, Anuśka, LaRa, Krokodylica, momo1009, ara lubią tę wiadomość