My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mojego meża w pracy jest tradycja..prezes zawsze daje wolne przed narodzinami malucha, by uwaga...przyszły tatuś odpoczął przed nowym obowiązkami, bo później już nie będzie miał tego luksusu..trzeba przyznać, że jest bardzo empatyczny :p
Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo u mojego wszyscy to pracoholicy i mają tyle zaległego urlopu, że głowa mała..nawet jak mają urlop to potrafią przyjść do pracy...więc pewnie to pretekst, żeby wybrać choć troszkę tego urlopu. Trzeba przyznać, że wszyscy tam bardzo lubią swoja prace.
-
Czesc robaczki , ja sie zle czuje cala noc nie przespalam
nie wiem co jest, ale ani mnie nie mdlilo ani nic nie bolalo nie moglam zasnac = poprostu sie zle czulam.... dzis rano to samo
A jeszcze mamy impreze mikolajkowa .i musze wszystko przygotowac
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Czesc robaczki , ja sie zle czuje cala noc nie przespalam
nie wiem co jest, ale ani mnie nie mdlilo ani nic nie bolalo nie moglam zasnac = poprostu sie zle czulam.... dzis rano to samo
trzymaj się Kocie, choć wiem, że pewnie w tej chwili nie jest łatwo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 14:25
-
Misi@ wrote:No u mojego wszyscy to pracoholicy i mają tyle zaległego urlopu, że głowa mała..nawet jak mają urlop to potrafią przyjść do pracy...więc pewnie to pretekst, żeby wybrać choć troszkę tego urlopu. Trzeba przyznać, że wszyscy tam bardzo lubią swoja prace.
-
cati wrote:Czesc robaczki , ja sie zle czuje cala noc nie przespalam
-
Oficjalnie mowię, ze BETA POZYTYWNA!!!! Nie wiem jeszcze ile bo przez telefon usłyszałam tylko, ze pozytywna. Około 16 jadę po wyniki:-)
Krokodylica, LaRa, Lamama, ara, Ania_84, Misi@, MANIEK, Asiula86, marnut, Malenq, Anastazjaaa, Anuśka, Blondik, momo1009 lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Czesc robaczki , ja sie zle czuje cala noc nie przespalam
-
Smoczyca1 wrote:Kochana czasami tak bywa...bądź dzielna ale i nie przemęczaj się pamiętaj nie jesteś sama
PAti dziekuje :* i wielkie gratulacje serce ty moje!!!
)
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny