X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • ara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwaga chwalę się dziełem mojej mikołajki :D
    na fejsa też wrzucę ale chwilowo jest przyblokowany :/
    zdjęcia z kom, na żywo lepiej i smaczniej hehe ;)
    tadam!

wielkie słodkie choiny! :D nie chciałam póki co wypakowywać z folii co by nie kusiły ;)
    ys493_p1.jpg

imienny dzwoneczek, pierniczki do zawieszenia na choinkę:
    sj81_p2.jpg

kartka z życzeniami:
    ue915_p3.jpg

jeszcze raz serdecznie dziękuję! :*

Ania_84, Malenq, Mona_M lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ze zapytam ale z czego wynika mala ilosc wod plodowych ?

Malenq - sadzę ze co by lekarze nie robili to robia to dla dobra ciebie i malenstwa :) a jak bedzie po wszystkim bedziesz szczesliwa mama cudownej istotki :)

Malenq lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • ara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka witaj! ale nawet nie staraj się nadrabiać bo skończysz na wiosnę :P

• ara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malenq przytulam :* dziewczyny dobrze prawią i Ty o tym wiesz kochana! będzie git, trza myśleć pozytywnie :)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!
    Blondi trzymam kciuki :)
    Marnut dzięki za troskę, ale na szczęście koleżanka prowadziła :D
    Witam nową staraczkę :)

Malenq piękny brzuszek. Mam nadzieję, że będzie dobrze..no nie ma wyjścia masz tu takie wsarcie, a przede wszystkim w najbliższych, że wszystko musi się poprostu udać! Marnut pięknie napisala i ma rację, gdyby było bardzo źle to nie wypuściliby Cię dziś ze szpitala :)
    Mam dwóch cudownych siostrzenców z grudnia...kochane stworki :)Kosia też będzie wyjątkowa :)

Marnut, Cati, Biedroneczko, Pati mam nadzieję, że czujecie się dobrze..no i proszę o wsparcie i co jakiś czas wysyłanie wirusków, by wkońcu i mnie się udało ;p

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbade802811e.jpg
    Gratuluję Biedroneczko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ara! Postaram sie na biezaco Was podpytywac o rozne rzeczy zeby was lepiej poznac;)))

Ania84 trzymam w takim razie kciuki zeby wszystko poszlo po twojej mysli :)
    A powiedz mi , nie mozecie probowac przez inseminacje?(przepraszam za pytanie, wiem ze jestem nowa ale probuje jakos pomoc;))

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaku wiem, wiem........tylko kobieca psyche - niby silna - ale jak dostaje w "łeb" na pewną chwilę traci grunt pod nogami, i zanim się pozbiera to trwa chwilę....
    jutro będzie lepiej.......muszę znowu sobie poukładać...

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko super fasol :)
    Malenq fajny masz brzuszek :) przytulam Cię, nie wiem co napisać, dziewczyny już chyba wszystko napisały, będzie dobrze!!!

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka wrote:
    To moze i ja zaczne:D Mi nie przeszkadza to, bo kazdy ma swoje metody, tylko ja sie na tym kompletnie nie znam:( Jakos nigdy nie umialam tego robic i moze dlatego pomyslalam ze nie chce, bo boje sie ze zaczne wariowac i sie nakrecac:(

Ja też nic nie wiedziałam, ale dzięki temu ( pomocy dziewczyn forum- swoją rogą dziękuje Wam za to ;)) poznałam swoje ciało i wiem, że mam późną owulację. I mimo, że mierzenie temp i robienie testów owul mnie meczy to są ważne informację, które mogę przekazać mojej gin i może dzięki temu zwiększe swoje szanse :)

marissith lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoksik kochana inseminacja nam nic jie da chyba ze nasienie dawcy ale poki co probujemy cos z meza stworzyc :-)
    Plemniki jesli sie znajda to tylko podczas biopsji jader tak to raczej w nasieniu jie bedzie plemnikow :-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Misiaku wiem, wiem........tylko kobieca psyche - niby silna - ale jak dostaje w "łeb" na pewną chwilę traci grunt pod nogami, i zanim się pozbiera to trwa chwilę....
    jutro będzie lepiej.......muszę znowu sobie poukładać...

Rozumiem i wcale się nie dziwie, że jest Tobie przykro i masz obawy!Jest to naturalne i masz do tego prawo! Mam jednak nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży. Całe szczęście, że już wiedzą o wadzie Kosi, bo przy poradzie, otrzymasz pomoc.
    Trzeba zaufać i być dobrej myśli choć nie jest to łatwe.
    Ja będąc na onkologi stwierdziłam, że nie mogę się obawiać, bo i tak niczego nie zmienie i mimo, ze wydawało mi się, ze jestem spokojna, to w jakiś tam sposób odczuwałam niepokój..miałam dziwne sny, ale strach jest naturalny. Idąc na operację zaufałam i jakoś pogodziłam się z tym.
    zycze Tobie spokoju, choć wiem, że to nie będzie proste.

Malenq, Mona_M lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć mimimka :)

hahaha ja to 2 tyg po cichu czytałam o co chodzi w tym mierzeniem temperatury, gdzie to się mierzy i czym... w ciężkim szoku byłam :P
    o szyjce macicy nie wspominając bo do tej pory nie umiem sprawdzać :D
    najbardziej się cieszę, że tu poznałam takie fajne dziewczyny, dałyście mi dużo wsparcia w tych zajebiście trudnych chwilach, kiedy @ znowu przychodzi

Misi@, Ania_84, mimimka, Blondik, Mona_M lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj po uczelni zrobiłam coś głupiego ;( wskoczyłam do sklepu i przymierzylam dwie ciążowe skuienki..nie kupiłam , ale mam nadzieję, że niedługo będę musiała ;)

Ania_84, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martishi ja na początku to sie sama siebie pytalam ze co mam sobie termoetr w psioche wklafac przeciez wole meza pytpna :-D

marissith, Misi@, Blondik lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam oporu w badaniu szyjki..czuje jakis dyskonfort i poprostu tego nie lubię..to już wolę termometr upychać niż swojego palucha :p

Ania_84, Mona_M lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczesniej gmeralam ake później odpuscilam raz moj maz wszedl do lazienki w trakcie i pyta sie czego tam szukasz moze pomoge ;-)

ara, mimimka, Misi@, Blondik lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Po 1.
    DZIĘKUJĘ MIKOŁAJCE:) jeszcze nie wiem co w paczuszce, bo do domku wracam jutro wieczorkiem...........ale dziękuję ślicznie

po 2.
    bez schizu informuję, że dołączam do mam ze zbyt małą ilością wód płodowych........
    w kolejny poniedziałek jestem przyjmowana na patologię, a mój gin chce po 21.12 rozwiązać ciążę - na wzgląd zdrowia malutkiej :(

to tyle po wizycie, która miała być "standardowa".....................
    Malenq kochana popiera to co napisała Marnut. Jesli byłoby coś nie tak to od razu wsadziliby Cię na porodówki a tak będziesz miała prezent pod choinkę... O takim pewnie nie marzylas..;-) bedzie dobrze:-)

Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati skarbie :*

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ja wczesniej gmeralam ake później odpuscilam raz moj maz wszedl do lazienki w trakcie i pyta sie czego tam szukasz moze pomoge ;-)

buhaha ania jebłam :D

ps. ja też nie lubię gmerać i raczej odpuszczam sprawdzanie szyjki ;)
    a termometru też sobie nie wpycham, w gębie też daje radę :P

Ania_84, Mona_M lubią tę wiadomość

‹‹ 3136 3137 3138 3139 3140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ