My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie spicie a ja cos nie mam ochoty...
Ania twojego faceta teksty o szyjce bezcenne
Witam kolezanki ktorych nie znam
U mnie dzis bylo ubieranie choinki i stroika na spolke z kotem. Ja ubieram a on rozbiera. Juz polozyl 2 bombki, upolowal aniolka i zaplatal sie w lancuch
poza tym dziwnie dobry dzien mialam, chyba trzeba sie przygotowac ze jutro sie cos spierdzieli...
Dobra, sprobuje zasnac. Jutro wpadne na chwile jak uda mibsie oderwac od roboty
caluje i zycze dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 23:28
mimimka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Asiulka, fajnie ze pytasz o psiaka
Właśnie Chrapie tak głośno ze usnąć nie mogę
Jak na razie jest wszystko ok, soczewka swietnie sie przyjęła, tak ze nie trzeba było ściągać szwów.
Teraz leczymy go na AZS, przy tym strasznie wypada mu sierść, już ledwo ogarniam, ale niestety, jak doprowadzimy jego skore do normalności to i sypać sie z niego nie bedzie
DobranocAsiula86, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Lara, bo cały czas mam w głowie, co Twoja teściowa powiedziała... ech... ale cieszę się, że w miarę ok z psinką
Choco, co do tych zielonych snów - śniło mi się, że jestem u mojego lekarza na usg i on mi tłumaczy, że są DWA zarodki, ale i tak utrzyma się tylko jeden... na co ja się pytam, skąd wie, że tylko jeden? No i odpowiedzi już nie usłyszałam...
Cóż... pożyjemy, zobaczymy
Życzę Wam Dziewczynki miłego członkaLaRa lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
choco wrote:I jeszcze miałam do tego mega ciągnięcie w macicy. Jak ukucnełam przy tych farbach to myślałam że się nie podniosę. To już ciąża czy może druga owulacja?
Dzień dobry laseczki
Choco ja też miałam wczoraj coś takiego. Chciałam wstać z kanapy i tak mnie zaczęło coś dziwnie boleć, jakby mi ktoś wbił z boku w macicę coś ostrego i ciągnął w dół. No i zamiast wstać posiedziałam na podłodze pod kanapąChyba coś mi się tam popsuło bo tempka dzisiaj już nie pokazuje fazy lutealnej, rozmyśliła się
Wczoraj po tej akcji stwierdziłam, że chodzenie jest bez sensu i poległam spaćNo i teraz lecę nadrabiać co tam naskrobałyście wczoraj
choco lubi tę wiadomość
-
Witam z rana laseczki.
Informuje, ze doszły dwie nowe kartki od Choco i od Anastazji. Mam do Was prośbę. Jesli jest jeszcze ktoś, kto bedzie wysyłał kartkę, to proszę napiszcie mi. Bo nie wiem do kiedy mam czekać...Ania_84, choco lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Witam z rana laseczki.
Informuje, ze doszły dwie nowe kartki od Choco i od Anastazji. Mam do Was prośbę. Jesli jest jeszcze ktoś, kto bedzie wysyłał kartkę, to proszę napiszcie mi. Bo nie wiem do kiedy mam czekać... -
Informuje, ze doszły dwie nowe kartki od Choco i od Anastazji. Mam do Was prośbę. Jesli jest jeszcze ktoś, kto bedzie wysyłał kartkę, to proszę napiszcie mi. Bo nie wiem do kiedy mam czekać...pytam sie wyslales.. a ten cholera.. a ze dzis nie mam jak wyslac to dopieor jutro pojdzie
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Malenq, moge się domyślać co czujesz i myślisz, ale ja postaram się znaleźć pozytywy w tej sytuacji - tak, żebyś nie widziała wszystkiego w czarnych kolorach.
A więc po pierwsze i najważniejsze: będziesz miała swój malutki tłumoczek pod choinką. Może szpitalną, może nie taką jak chciałaś, ale będzie! Będziesz widziała jej buźkę, włoski, nosek i oczka, będziecie się zastanawiać kogo bardziej przypomina. Może się uda i złapie Cię malutkimi paluszkami za Twój palec! Może nie będzie przeciwwskazań, żebyś trzymała ją na rękach i karmiła, przewijała, kąpała i ubierała. Życzę Wam tego! I żeby to były cudne Święta. A dzieci z grudnia żyją i mają się dobrze, także i Twoja córa da radę
!
Wbrew pozorom, myślę że to dobrze, że zabierają Cię na patologię - być może będziesz się czuła bezpieczniej: monitorowana pod KTG co kilka godzin, USG codziennie a jakby co - zawsze pod ręką lekarz i sprzęt specjalistyczny. Może nie będziesz się w nocy budzić z płaczem. Ale weź ze sobą zatyczki do uszu. Ciężarne kobiety strasznie chrapią
.
Dzień dobry.momo1009, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
cześć dziewczyny
idę dzisiaj na monitoring, zobaczymy co wychodowałam na clo
jak mi się nie chce pracować... ma-sa-kra
Informuje, ze doszły dwie nowe kartki od Choco i od Anastazji. Mam do Was prośbę. Jesli jest jeszcze ktoś, kto bedzie wysyłał kartkę, to proszę napiszcie mi. Bo nie wiem do kiedy mam czekać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 08:28
marnut, Pati Belgia, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Informuje, ze doszły dwie nowe kartki od Choco i od Anastazji. Mam do Was prośbę. Jesli jest jeszcze ktoś, kto bedzie wysyłał kartkę, to proszę napiszcie mi. Bo nie wiem do kiedy mam czekać...
Zaczynam myśleć, że mojemu Małżowi nie chciało się iść na pocztę i wyrzucił paczkę oraz kartkę do śmietnika pod domem...
-
marnut wrote:Cześć dziewczyny!
Zaczynam myśleć, że mojemu Małżowi nie chciało się iść na pocztę i wyrzucił paczkę oraz kartkę do śmietnika pod domem...
a na mnie chyba Twoje objawy przeszly bo dzis czuje, ze niezyje.... matko masakra....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 08:35
marnut lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:cześć dziewczyny
idę dzisiaj na monitoring, zobaczymy co wychodowałam na clo
jak mi się nie chce pracować... ma-sa-kra
Pati ja jeszcze wysłałam kartkęmarissith lubi tę wiadomość
-
ara wrote:dzień dobry!
Pati moja kartka już przyszykowana, leży już w korespondencji do wysłania w pracy i dziś wyjdzie
ale no stress, jak chcesz już dać bratu kartki to daj, widzicie się przecież codziennie to mu podrzucisz jak jeszcze coś dojdzie