My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Faktycznie późno chodzisz spać - albo wcześnie, zależy jak spojrzeć
. Ja bym nastawiała budzik na tą 8-9, pomierzyła ze 2 minuty i szła dalej spać. Testy owu Ci nie zaszkodzą, jest dużo dziewczyn, które nie mierzą temp i jakoś dają radę - ale one zazwyczaj pilnują śluzu i szyjki.
Generalnie dziewczyny mierzą cały miesiąc. Mi się nie chciało, a że wiedziałam (po śluzie) kiedy zaczynają się płodne - to mierzyłam tylko w dniach płodnych. Tobie jako początkującej doradzałabym jednak choć jeden CAŁY cykl mierzenia.
Ja mierze i zasypiam, jak mam wolneA no skocze jeszcze do toalet, bo jak mawia mój mąż ja nie mam pęcherza, dzięki czemu zapalenie pęcherza mi nie grozi ;p
mimimka lubi tę wiadomość
-
Wstałam a tu fajne tematy
Mimika to ja też poproszę 16.07.1980
Kurczę laski strasznie źle się czuję. Jakaś jestem słaba, śpiąca i rozmemłanaNie wiem czy mnie coś paskudnego nie łapie, bo nie mogę się ogarnąć. No i bardzo mnie boli jajnik i chyba cała macica również. Boję się że jakieś dziadostwo mi się tam zrobiło. A lekarz dopiero w przyszłym roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:01
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Wstałam a tu fajne tematy
Mimika to ja też poproszę 16.07.1980
Kurczę laski strasznie źle się czuję. Jakaś jestem słaba, śpiąca i rozmemłanaNie wiem czy mnie coś paskudnego nie łapie, bo nie mogę się ogarnąć. No i bardzo mnie boli jajnik i chyba cała macica również. Boję się że jakieś dziadostwo mi się tam zrobiło. A lekarz dopiero w przyszłym roku
Życzę Ci prezenciuku pod choinke. Tempka ładnie spadła, może zagnieżdza się nowy obywatel
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:A może to kropek
Życzę Ci prezenciuku pod choinke. Tempka ładnie spadła, może zagnieżdza się nowy obywatel
Ale napisałam
Elokwencja level expert
Asiula86, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki, wlasnie idzie do mnie kolezanka, obiecuje ze dzis w nocy lub najpozniej jutro odpisze wam i oczywiscie sprawdze wam owu ksiezycowa bo troche trzeba czasu nad tym spedzic zeby dobrze wyliczyc a ja tez nie jestem jakims super geniuszem w tej kwestii;)
wiec stay tuned i niedlugo sie odzywam sciskam was mocno i ciesze sie bardzo ze jestem z wami w grupie❤️❤️❤️Arienna, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimimka wrote:Dziewczynki, wlasnie idzie do mnie kolezanka, obiecuje ze dzis w nocy lub najpozniej jutro odpisze wam i oczywiscie sprawdze wam owu ksiezycowa bo troche trzeba czasu nad tym spedzic zeby dobrze wyliczyc a ja tez nie jestem jakims super geniuszem w tej kwestii;)
wiec stay tuned i niedlugo sie odzywam sciskam was mocno i ciesze sie bardzo ze jestem z wami w grupie❤️❤️❤️
Dziękuję..czekam na info..baw się dobrzemimimka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Konwalianka, trzymam za Was kciuki, żeby wszystko było ok.
I witam się z pozostałymi dziewczynkami
Dziś byłam z koleżankami na piwie, było fajnie, trochę się odstresowałam. Ale jedna z koleżanek ma 1,5-roczne dziecko i ciągle o nim mówiła - co mnie nie dziwiTeż będę tak kiedyś mówiła
Anuśka, ja w ostatnim cyklu myślałam, że brak jakichkolwiek objawów to dobry objaw i co? i nicwięc trzymam kciuki za Twojego kropka
Pati Belgia, Misi@, Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Misi@ wrote:Marnut...Boszzzze zaczełam czytać tę dyskusję z Bella...szkoda moich nerwów..już nie czytam!
Jejku, wydałam sie w lekturę i na 2 stronie wymiekam, boje sie co bedzie dalej -
LaRa wrote:Jejku, wydałam sie w lekturę i na 2 stronie wymiekam, boje sie co bedzie dalej
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jeszcze mi sie udalo wyliczyc cos bo ona dopiero jedzie do mnie;) Wiec miala, chwilke:))
Arienna
owu ksiezycowa 3 stycznia i 3 luty 2015))
w grudniu mialas 4
misia
owu ksiezycowa 5 stycznia i 5 luty 2015:)))
w grudniu mialas 6, wiec juz dupa w tym miesiacu:(
ty masz zawsze owulacje w pelnie ksiezyca! takze pamietaj- pelnia a ty masz owu ksiezycowa:)))
Oczywiscie dzien owu ksiezycowej to dzien owulacji, niestety nie jestem taka super zeby dokladnie okreslic o ktorej godzinie wystapi owulacja (a wiem, ze zaawansowani to potrafia) ale probujcie juz przed owulka oczywiscie sie starac:) No i jesli wasz cykl bio zbiega sie z owu ksiezycowa to w ogole sie bzykac na potege!!!!)
Anuska jeszcze ty zostalas do policzenia, zrobie to pozniej:)
A jak ktoras bedzie jeszcze chciala sie pobawic to zostawiajcie swoje daty urodzenia a wszystkim policze hihi:))
a co do garbatych aniolkow.... dokladnie, ja tez we wszystko uwierze oby podzialalo!!!!
uciekam do kolezanki buziaki:)Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDajcie spokój dziewczyny, nie przenosimy kwasu tutaj. Różnych ludzi się spotyka, ale niech chociaż tu będzie miło
. Tym bardziej, że dziewczyna prezentuje postawę dla nas wszystkich niezrozumiałą i chyba nie ma o czym mówić.
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:LO matko... Wracam na łono rodziny czyt. do was.... Masakra nigdy nie spotkałam takiej osoby... A raczej potwora... Mojego brata to by chyba juz zasztyletowala....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:38