WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Marnut nie ma to jak czujność zwierzaka:)

MOna dzisiaj lepiej, ale stres trzyma i się na niczym nie mogę skupić...
    na jednym mi się udało, zamówiłam sobie tableta przed chwilą...bo jak pomyślałam, że w szpitalu ponad tydzień będę to zwariuję bez neta...a lapka to nie bardzo mi się widzi brać...
    zamówiłam też monitor oddechu dla niuni....
    i tak jakoś "bujam" się między litrami wody które piję....
    W cale się nie dziwię, że się denerwujesz. W końcu Wasze życie bardzo się zmieni.

• ara Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut dobrze, że kot panował nad sytuacją! ;) ale wierzę, że nerwów to się najadłaś ;(

marnut, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło i Erykowi nic nie jest :)

Wiem, że to nie ta skala porównawcza, ale my po JEDNYM niezamknięciu mieszkania na noc zostaliśmy pozbawieniu pieniędzy i prawie wszystkich dokumentów (moja torebka z zawartością plus portfel S). Większość złodziej rozrzucił po okolicy, ale i tak dokumenty wyrabialiśmy ponownie. I dzięki temu mam prawko z nowym nazwiskiem i adresem, bo przez 8 lat nie mogłam się zmobilizować
    Jak przeprowadziliśmy się na podkarpacie, to dziwnie nam było, że ludzie zostawiają rowery i wózki pod blokiem i nie boją się, że ktoś to ukradnie O.o. Ale faktycznie, przestępczość była znikoma pod tym względem.
    Ale tu anegdotka.
    Którejś nocy słyszę, że ktoś głośno wali do drzwi i naciska na klamkę od naszego mieszkania. Zanim oprzytomniałam, że złodziej nie puka, to już Małża budziłam - a na klatce nikogo :/. Myślę sobie "niedobrze, Aga, czas na leki" ;). Ale następnej nocy znów, tym razem Małż był bardziej czujny i wypadł na klatkę za dwójką uciekających chłystków. W samych spodniach ich nie gonił długo, bo to zima ;). Rozmawiał na ten temat z kolegą z pracy i okazało się, że to lokalny zwyczaj pojawiających się przed świętami "połaźników", którzy między 2 a 3 w nocy właśnie po domach łażą i budzą ludzi :D.
    Podobnie jak strzelanie z beczek na Wielakanoc - jak to pierwszy raz usłyszałam, to myślałam, że wojna idzie :D.

momo1009, mimimka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    marnut dobrze, że kot panował nad sytuacją! ;) ale wierzę, że nerwów to się najadłaś ;(
    No właśnie wygląda na to, że jedyny przytomny w domu ... aż wstyd :/.

momo1009 lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut na wszystkie ewentualności się nie zabezpieczysz, grunt, że nic się nie stało matka, cycki up :)

Mona_M, marnut lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka trzymam kciuki za to, żeby to był fałszywy alarm....
    Marnut ale sytuacja, znając siebie to pewnie spamowanie bym dostała.... Kot faktycznie zasługuje na nagrodę i to ogromna a małż na nadane i to tez ogromna...

marnut lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Jak przeprowadziliśmy się na podkarpacie, to dziwnie nam było, że ludzie zostawiają rowery i wózki pod blokiem i nie boją się, że ktoś to ukradnie O.o. Ale faktycznie, przestępczość była znikoma pod tym względem.
    Ale tu anegdotka.
    Którejś nocy słyszę, że ktoś głośno wali do drzwi i naciska na klamkę od naszego mieszkania. Zanim oprzytomniałam, że złodziej nie puka, to już Małża budziłam - a na klatce nikogo :/. Myślę sobie "niedobrze, Aga, czas na leki" ;). Ale następnej nocy znów, tym razem Małż był bardziej czujny i wypadł na klatkę za dwójką uciekających chłystków. W samych spodniach ich nie gonił długo, bo to zima ;). Rozmawiał na ten temat z kolegą z pracy i okazało się, że to lokalny zwyczaj pojawiających się przed świętami "połaźników", którzy między 2 a 3 w nocy właśnie po domach łażą i budzą ludzi :D.
    Podobnie jak strzelanie z beczek na Wielakanoc - jak to pierwszy raz usłyszałam, to myślałam, że wojna idzie :D.

Ha, nie znałam :D

To ja też z anegdotką :). Teściowie byli jakiś czas temu na weselu, wrócili z niego jakoś w nocy weselutcy i grzecznie położyli się spać. W mieszkaniu był też wtedy brat S, nagle słyszy że ktoś dobija się do drzwi, poszedł więc otworzyć a tam... grupka młodzieży ok 18-tki (czyli jak my) i mówią, że nowi znajomi z wesela zaprosili ich do siebie na noc. Brat S zmieszany, bo rodzice niby wyluzowani ludzie, ale żeby aż tak... ale cóż goście, to goście więc zaprosił do środka i poszedł budzić rodziców. Dopiero jak Ci zaspani wyszli z sypialni okazało się, że to ktoś w klatce obok pod tym samym numerem był na innym weselu i dla żartu zaprosił ludzi do siebie po imprezie. Ale śmiech było :D

marnut, ara, Blondik, mimimka lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • ara Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe momo ale historyja! :D
    ja tak pierwszym razem jak korzystałam z blablacaru to zabrałam się nie z tym gościem - jechałam do trójmiasta a mało brakowało a dojechałabym na woodstock :P

Mona_M, momo1009, Malenq, Arienna, marissith, zizia_a lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    mało brakowało a dojechałabym na woodstock :P
    ...i pewnie lepiej byś na tym wyszła :D

Dziewczyny, czy to będzie ogromne przegięcie jak nie wymuskam chaty na Święta? Patrzę na to wszystko i od samego patrzenia tak mi się nie chce, że historia :).

momo1009 lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Dziewczyny, czy to będzie ogromne przegięcie jak nie wymuskam chaty na Święta? Patrzę na to wszystko i od samego patrzenia tak mi się nie chce, że historia :).
    Marnut pamiętaj, ze jesteś ostatni raz w ciąży.... Czyli..... WOLNO CI WSZYSTKO i chaty sprzątać nie musisz tak dokładnie:-) pamiętaj za rok juz nie będziesz miała wymówki;-)

marnut lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Omieć kurze wzrokiem :) U mnie działa :P

Pati Belgia, marnut, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Omieć kurze wzrokiem :) U mnie działa :P
    Jak to było z tym folderem w komputerze? Stwórz folder "w domu syf totalny", kliknij "usuń" a kiedy komputer zapyta: "na pewno chcesz usunąć >w domu syf totalny<?" potwierdzasz jednym kliknięciem :D? Teoretycznie syf usunięty :D.

Boże, dobrze że na Święta przyjeżdża mama a nie teściowa ;). Przynajmniej mi głupio nie będzie, że kurze omiotłam wzrokiem a szaf boję się otworzyć, bo się wszystko wysypie :D.

• ara Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

docierałam na urodzinki bratanicy więc mogłoby się to skończyć fochem 3-latki :P
    aaa chata - nie zając przecież... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    docierałam na urodzinki bratanicy więc mogłoby się to skończyć fochem 3-latki :P
    aaa chata - nie zając przecież... ;)
    Znając 3-latki - każdego focha da się ugłaskać czekoladą i wspólnym czytaniem książeczek :D.
    A na Woodstocku miałabyś piwo, błoto, dużo muzyki i "róbta co chceta" ;)! Przemyśl to za rok...

ara, momo1009 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Jak to było z tym folderem w komputerze? Stwórz folder "w domu syf totalny", kliknij "usuń" a kiedy komputer zapyta: "na pewno chcesz usunąć >w domu syf totalny<?" potwierdzasz jednym kliknięciem :D? Teoretycznie syf usunięty :D.

Boże, dobrze że na Święta przyjeżdża mama a nie teściowa ;). Przynajmniej mi głupio nie będzie, że kurze omiotłam wzrokiem a szaf boję się otworzyć, bo się wszystko wysypie :D.
    No pomysł genialny. Ja też stworzę taki folder :)

marnut lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh, niezłe historie;) to i ja mam jedną;)

w dniu, gdy braliśmy slub przed nami były 3 inne śluby,a po nas jeszcze jeden...
    naszym szoferem był Jacka szef, który ans wióżl swoim wypasionym volvo:)
    pod kościołem ktoś tego szefa/szofera zapytal czy może prezent dla młodej pary dac do bagażnika...no i dał;) jak się póżniej okazało był to gość z innego wesela;)
    kartki w prezencie nie było, wiec nie wiadomo komu zwracac;) i tak oto cieszymy się nową pościelą i ręcznikami;)

mimimka, momo1009, Anuśka, ara, Asiula86, Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane!!!

kurde ale sie rozpisalyscie....!

ja dzisiaj piore, sprzatam i prasuje, masakra, kupa roboty:(

a wieczorem wpada do mnie kolezanka wiec fajnie:)

Dopada mnie jakis stres, wiem, ze w tym miesiacu napewno sie nie udalo ale z ciekawosci chcialabym sprawdzic i juz wiedziec, a termin @ mam na 14, a moze sie opoznic spokojnie ze 2 dni, czasem mam cykl 34 dni, czasem 32 a czasem 30:/ Srednia wychodzi 32 i zakladam ze dostane 14 ale mto wie.....ehhh a dopeiero 9:(((((

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamut uspokój się tam na tych grudniowych dzieciach, bo ja tu sikam ze śmiechu przez Ciebie :D

Mimimka wykres udostępnij :). Przy odpisywaniu na komentarze i życzenia pod wykresem czas leci dużo szybciej :D. Cierpliwości i niech Ci nie przyjdzie do głowy testować np dziś wieczorem bo to i tak za wcześniej, a niepotrzebnie się będziesz denerwować :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 16:31

mimimka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę, Momo, nie mogę - to silniejsze ode mnie :D.

momo1009, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

To ja się witam, zaraz nadrobie Was..coś tam już widziałam, że piszecie o ciekawych historiach..je też miałam w życiu kilka..ze ślubem to juz w ogóle się działo...kolezanka swierdzila, ze jakby tego nie widziała to by nie wierzyła..istny czeski film o.O ..ale może o tym innym razem..mam doła bo mój kuzyn (45 letni) znówzaciążył kolejną kobietę tym razem 20 latke, która jest szczęścliwa bo chciała mieć dziecko!!!
    Szok będzie miał 4 dziecko z czwartką kobietą swego życia..biedne dzieci...ech popłakałam się jak to usłyszałam..i przyszła refleksja co ja robie źle, że mnie się nie udaje :(

Dziewczynki nigdy nie robiłam farszu do pierogów z kapustą i grzybami na święta..macie jakiś przepis..muszę się czymś zająć..bo słodyczy jeszcze dwa tyg. nie mogę ruszać..a tak mnie ciągnie..podjadam konfiurę i żurawinę..i w sumie trochę nutelli też ;(

‹‹ 3143 3144 3145 3146 3147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ