My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane ja dzis cały dzien na 5 tym biegu
No i zeby bylo mi malo przystapilam do oriflame
Kosmetyki mi sie sprawdzily wiec przynajmniej taniej befe zamawiac
Jutro prosze o trzymanie kciuki za naszego kajtusia ma ucinane jajcenta o 16:30
Arienna, Misi@, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
mimimka wrote:Dziewczyny jeszcze mi sie udalo wyliczyc cos bo ona dopiero jedzie do mnie;) Wiec miala, chwilke:))
Arienna
owu ksiezycowa 3 stycznia i 3 luty 2015))
w grudniu mialas 4
misia
owu ksiezycowa 5 stycznia i 5 luty 2015:)))
w grudniu mialas 6, wiec juz dupa w tym miesiacu:(
ty masz zawsze owulacje w pelnie ksiezyca! takze pamietaj- pelnia a ty masz owu ksiezycowa:)))
Oczywiscie dzien owu ksiezycowej to dzien owulacji, niestety nie jestem taka super zeby dokladnie okreslic o ktorej godzinie wystapi owulacja (a wiem, ze zaawansowani to potrafia) ale probujcie juz przed owulka oczywiscie sie starac:) No i jesli wasz cykl bio zbiega sie z owu ksiezycowa to w ogole sie bzykac na potege!!!!)
Anuska jeszcze ty zostalas do policzenia, zrobie to pozniej:)
A jak ktoras bedzie jeszcze chciala sie pobawic to zostawiajcie swoje daty urodzenia a wszystkim policze hihi:))
a co do garbatych aniolkow.... dokladnie, ja tez we wszystko uwierze oby podzialalo!!!!
uciekam do kolezanki buziaki:)ba czułam owulke 4go sexilismy się 4go znaczy że ksiezycowa owulacja była w tym samym czasie co biologiczna
normalnie napalilam się jak szczerbaty na suchary
Ania_84, Anuśka, Asiula86, ara, mimimka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ovufriend mi wyznaczył owulke na właśnie 4go
ba czułam owulke 4go sexilismy się 4go znaczy że ksiezycowa owulacja była w tym samym czasie co biologiczna
normalnie napalilam się jak szczerbaty na suchary
Super..będzie z tego dziecię
Ja w czasie owulacji księżycowych mam @ więc nie da rady ;p
Miminka dzięki...czyli ja zawsze mam owulację księzycową 5 każdego miesiąca..dobrze to rozumiem? -
mimimka wrote:
Anuska jeszcze ty zostalas do policzenia, zrobie to pozniej:)
A jak ktoras bedzie jeszcze chciala sie pobawic to zostawiajcie swoje daty urodzenia a wszystkim policze hihi:))
Czekam z niecierpliwoscią
Mona ja też nie wiem o co kaman... Chyba jakaś larwa na innym wątku się pojawiła -
nick nieaktualny
-
Wlasnie szukam o co kaman z tym wpisem i nibchu chu nie mpge znalesc
Anuska czekam na twoj final
Arienka jak w tym samym dni mialas owu i owu ksiezycowa plus szeksz nooo to moja druga gafaj do brzucha niecu sie zagniezdzaArienna lubi tę wiadomość
-
Oki laski jutro bede od 9 bede z kawa czekala na was dziem wolny
Misi@, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Wlasnie szukam o co kaman z tym wpisem i nibchu chu nie mpge znalesc
Anuska czekam na twoj final
Arienka jak w tym samym dni mialas owu i owu ksiezycowa plus szeksz nooo to moja druga gafaj do brzucha niecu sie zagniezdzaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Wlasnie szukam o co kaman z tym wpisem i nibchu chu nie mpge
"Dzieci rodzone w grudniu" dla osób z dużym dystansem do forum i będących w stanie pogodzić się z faktem, że z gołębiem się w szachy nie wygra.
Arienna, Pati Belgia, momo1009, mimimka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Ja jutro jadę do szpitala z Sebastianem i z mama. Reszta badać przed przeszczepem i rozmowa o przeszczepie.... Cały wykład az sie boje....
Trzymam kciuki za SebastianaPati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Bzdura.
2-3 razy dziennie przez cały cykl.
A nie przez tydzień płodny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 21:36
Krokodylica, mimimka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny