X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    oj tam oj tam nie czepiaj się słówek ;) krzykną w sensie potrząsną czy do pionu postawią to też taka forma pocieszenia ;)
    Nie spinaj się Smoku, ja żartowałam, tym bardziej że sama jestem (jak to Maniek ujął) "delikatna jak papier ścierny" i chyba pierwsza do trząchania ;D.

Ania co kupujesz?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie spinaj się Smoku, ja żartowałam, tym bardziej że sama jestem (jak to Maniek ujął) "delikatna jak papier ścierny" i chyba pierwsza do trząchania ;D.

Ania co kupujesz?
    ja też żartowałam kochana buziek nie widzisz ;)
    też bym na zakupy poszła!!! nie wiem po co ale bym poszła ;) no dobra pojechała ;)
    Ja czekam na porę obiadową bo mam taką wałówkę że szkoda gadać :)ale nie będę o 10 obiadu jeść ;) soczku się napiję
    nooo Ania dawaj co kupujesz? podziel się z tymi co nie mogą ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    ja też żartowałam kochana buziek nie widzisz ;)

Ja jestem z grudnia a więc skazana na bycie bystrą jak woda w kiblu :D.

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ja jestem z grudnia a więc skazana na bycie bystrą jak woda w kiblu :D.
    hej bystra woda... :D
    a ja z października więc urodzony sportowiec ;) no dobra nie wiem jaki sens to ma ale sprinter też refleks musi mieć ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• ara Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki!
    witaj Myla :)
    Lara czy to nie Ty ostatnio tysiąc ich nalepiłaś? ;) iii już zżarte? o.O
    Ania może byś przy okazji zakupów za mnie te świąteczne zrobiła? plizz :D

Ania_84, Myla20 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku, czy wszystko musi mieć sens :D? Jak już pisałam - mam mózgojada, sensu i tak niewiele we wszystkim widzę, teraz zafiksowałam się na polędwiczkach z zapiekanymi ziemniaczkami i jest to coś, co zajmuje 98% pracy mojego mózgu, pozostałe 2% zużywane jest na oddychanie ;).
    Czy ktoś może podpowiedzieć jak skombinować polędwiczki bez pieczenia i bez restauracji "na wynos" (bo nie mamy :D)?

• ara Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Smoku, czy wszystko musi mieć sens :D? Jak już pisałam - mam mózgojada, sensu i tak niewiele we wszystkim widzę, teraz zafiksowałam się na polędwiczkach z zapiekanymi ziemniaczkami i jest to coś, co zajmuje 98% pracy mojego mózgu, pozostałe 2% zużywane jest na oddychanie ;).
    Czy ktoś może podpowiedzieć jak skombinować polędwiczki bez pieczenia i bez restauracji "na wynos" (bo nie mamy :D)?

yyy np. smażone?

edit: łapaj przepis na dobrą marynatę:
    sos sojowy 5 łyżek
    oliwa 5 łyżek
    miód 1 łyżka
    2 łyżeczki majeranku
    1 łyżeczka tymianku
    1 łyżeczka pieprzu ziołowego
    czosnek 5 ząbków (przeciśniętych)
    sól, pieprz - wedle uznania (sos sojowy jest już słony więc lepiej za wiele nie dawać)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:34

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    cześć dziewczynki!
    witaj Myla :)
    Lara czy to nie Ty ostatnio tysiąc ich nalepiłaś? ;) iii już zżarte? o.O
    Ania może byś przy okazji zakupów za mnie te świąteczne zrobiła? plizz :D

Ara, to nie ja!!! ja umiem zrobic tylko farsz, niestety jestem totalnym beztalenciem jesli chodzi o ciasto (kiedys prawie wywalilam jedno przez okno, ale odkleic od rak mi sie nie chcialo) robi je moja tesciowa, delikatne i cieniutkie :)

tysiac to chyba Anuska naklepała :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:33

ara, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    yyy np. smażone?
    Odpada - ani smażone, ani pieczone, ani gotowane ani z grilla - każdy zapach związany z obróbką termiczną jedzenia natychmiastowo mnie odrzuca :D.

• MANIEK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,
    Nasturcja miło Cie poznać:) bo rzeczywiście dziewczyny Ciebie tu dość często wspominały:)

W kwestii blond włosów (których ja nie mam) - moja koleżanka używa WAX raz w tyg nakłada to na mokre (farbowane na bardzo jasny blond) włosy i nosi godz. pod ręcznikiem i folią spożywczą..wygląda wtedy uroczo ale mówi że jej pomaga.

PS też jestem z grudnia...też przeczytałam ten wątek, ale postanowiłam nic nie pisać bo to przecież szkoda słów a poza tym Marnut świetnie zmiotła ją z powierzchni forum:)

momo1009, mimimka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nieukowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, dla zwały wygooglałam podpórka pod brzuch, myślałam że mi jakiś gadżet śmieszny wyskoczy cobym ci mogła zaproponować, ale to co znalazlam wygląda sensownie:
    4381128_f520.jpg

:D

Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Malenq, dla zwały wygooglałam podpórka pod brzuch, myślałam że mi jakiś gadżet śmieszny wyskoczy cobym ci mogła zaproponować, ale to co znalazlam wygląda sensownie :D

A jakby było za drogie, to dwie deseczki zbić w literę "T", nosić ze sobą i pod brzuch podstawiać gdzie byś chciała stanąć i odpocząć :D.

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Odpada - ani smażone, ani pieczone, ani gotowane ani z grilla - każdy zapach związany z obróbką termiczną jedzenia natychmiastowo mnie odrzuca :D.

ups, pośpieszyłam się z przepisem ;) cóż zatem... pozostaje Ci je chyba wszamać na surowo :P noo ale co to dla mamuta :D

lara fakt to Anuśka była! sorki, a ciasto na pewno dopracujesz, wszak trening czyni mistrza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane!!! :)

Arienna, LaRa lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, ja wpadłam w wir przedświątecznego sprzątania, a że szczerze tego nie znoszę to idzie mi jak po gruzie... witam nowe koleżanki i Nasturcję - ostatnio myślałam o Tobie :) U mnie nadal nowy cykl się nie zaczął :( rozważam jednak tą luteinę, a tak chciałam by wyszło naturalnie...

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek ja używałam WAX jak miałam ciemne włosy i rewelacja!!! Ale teraz mam blond i już nie ma rewelki...

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheheh Nieukowa........ja serio kiedyś o tym czytałam........ale taki pas należy kupić w odpowiednim sklepie z art. medycznymi.......bo takim z allegro można sobie krzywdę zrobić........

a z "puszczą" WYGRAŁAM lalalalaala i w nagrodę kilka kawałków czekolady z orzechami już zdążyłam zjeść hehehehe

Katja :* hej hej:)

Ania_84, marnut, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wchodzę na rozmowę, oczywiście przypadkiem są 2 laski z urzędu i przypadkiem aplikowaly na te stanowiska. Także pozamiatane, nie mam szans :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Myla!

Myla20 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajj sorki nie moglam pisac..nie no poki co musze zrobic zakupy przedswiateczne :)
    typu maka, cukier itp itd :)
    musze zorbic liste co robie na swieta :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3162 3163 3164 3165 3166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ