X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    oj tam oj tam nie czepiaj się słówek ;) krzykną w sensie potrząsną czy do pionu postawią to też taka forma pocieszenia ;)
    Nie spinaj się Smoku, ja żartowałam, tym bardziej że sama jestem (jak to Maniek ujął) "delikatna jak papier ścierny" i chyba pierwsza do trząchania ;D.

Ania co kupujesz?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie spinaj się Smoku, ja żartowałam, tym bardziej że sama jestem (jak to Maniek ujął) "delikatna jak papier ścierny" i chyba pierwsza do trząchania ;D.

Ania co kupujesz?
    ja też żartowałam kochana buziek nie widzisz ;)
    też bym na zakupy poszła!!! nie wiem po co ale bym poszła ;) no dobra pojechała ;)
    Ja czekam na porę obiadową bo mam taką wałówkę że szkoda gadać :)ale nie będę o 10 obiadu jeść ;) soczku się napiję
    nooo Ania dawaj co kupujesz? podziel się z tymi co nie mogą ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    ja też żartowałam kochana buziek nie widzisz ;)

Ja jestem z grudnia a więc skazana na bycie bystrą jak woda w kiblu :D.

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ja jestem z grudnia a więc skazana na bycie bystrą jak woda w kiblu :D.
    hej bystra woda... :D
    a ja z października więc urodzony sportowiec ;) no dobra nie wiem jaki sens to ma ale sprinter też refleks musi mieć ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• ara Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki!
    witaj Myla :)
    Lara czy to nie Ty ostatnio tysiąc ich nalepiłaś? ;) iii już zżarte? o.O
    Ania może byś przy okazji zakupów za mnie te świąteczne zrobiła? plizz :D

Ania_84, Myla20 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku, czy wszystko musi mieć sens :D? Jak już pisałam - mam mózgojada, sensu i tak niewiele we wszystkim widzę, teraz zafiksowałam się na polędwiczkach z zapiekanymi ziemniaczkami i jest to coś, co zajmuje 98% pracy mojego mózgu, pozostałe 2% zużywane jest na oddychanie ;).
    Czy ktoś może podpowiedzieć jak skombinować polędwiczki bez pieczenia i bez restauracji "na wynos" (bo nie mamy :D)?

• ara Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Smoku, czy wszystko musi mieć sens :D? Jak już pisałam - mam mózgojada, sensu i tak niewiele we wszystkim widzę, teraz zafiksowałam się na polędwiczkach z zapiekanymi ziemniaczkami i jest to coś, co zajmuje 98% pracy mojego mózgu, pozostałe 2% zużywane jest na oddychanie ;).
    Czy ktoś może podpowiedzieć jak skombinować polędwiczki bez pieczenia i bez restauracji "na wynos" (bo nie mamy :D)?

yyy np. smażone?

edit: łapaj przepis na dobrą marynatę:
    sos sojowy 5 łyżek
    oliwa 5 łyżek
    miód 1 łyżka
    2 łyżeczki majeranku
    1 łyżeczka tymianku
    1 łyżeczka pieprzu ziołowego
    czosnek 5 ząbków (przeciśniętych)
    sól, pieprz - wedle uznania (sos sojowy jest już słony więc lepiej za wiele nie dawać)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:34

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    cześć dziewczynki!
    witaj Myla :)
    Lara czy to nie Ty ostatnio tysiąc ich nalepiłaś? ;) iii już zżarte? o.O
    Ania może byś przy okazji zakupów za mnie te świąteczne zrobiła? plizz :D

Ara, to nie ja!!! ja umiem zrobic tylko farsz, niestety jestem totalnym beztalenciem jesli chodzi o ciasto (kiedys prawie wywalilam jedno przez okno, ale odkleic od rak mi sie nie chcialo) robi je moja tesciowa, delikatne i cieniutkie :)

tysiac to chyba Anuska naklepała :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:33

ara, Krokodylica lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    yyy np. smażone?
    Odpada - ani smażone, ani pieczone, ani gotowane ani z grilla - każdy zapach związany z obróbką termiczną jedzenia natychmiastowo mnie odrzuca :D.

• MANIEK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,
    Nasturcja miło Cie poznać:) bo rzeczywiście dziewczyny Ciebie tu dość często wspominały:)

W kwestii blond włosów (których ja nie mam) - moja koleżanka używa WAX raz w tyg nakłada to na mokre (farbowane na bardzo jasny blond) włosy i nosi godz. pod ręcznikiem i folią spożywczą..wygląda wtedy uroczo ale mówi że jej pomaga.

PS też jestem z grudnia...też przeczytałam ten wątek, ale postanowiłam nic nie pisać bo to przecież szkoda słów a poza tym Marnut świetnie zmiotła ją z powierzchni forum:)

momo1009, mimimka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nieukowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, dla zwały wygooglałam podpórka pod brzuch, myślałam że mi jakiś gadżet śmieszny wyskoczy cobym ci mogła zaproponować, ale to co znalazlam wygląda sensownie:
    4381128_f520.jpg

:D

Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Malenq, dla zwały wygooglałam podpórka pod brzuch, myślałam że mi jakiś gadżet śmieszny wyskoczy cobym ci mogła zaproponować, ale to co znalazlam wygląda sensownie :D

A jakby było za drogie, to dwie deseczki zbić w literę "T", nosić ze sobą i pod brzuch podstawiać gdzie byś chciała stanąć i odpocząć :D.

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Odpada - ani smażone, ani pieczone, ani gotowane ani z grilla - każdy zapach związany z obróbką termiczną jedzenia natychmiastowo mnie odrzuca :D.

ups, pośpieszyłam się z przepisem ;) cóż zatem... pozostaje Ci je chyba wszamać na surowo :P noo ale co to dla mamuta :D

lara fakt to Anuśka była! sorki, a ciasto na pewno dopracujesz, wszak trening czyni mistrza ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane!!! :)

Arienna, LaRa lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, ja wpadłam w wir przedświątecznego sprzątania, a że szczerze tego nie znoszę to idzie mi jak po gruzie... witam nowe koleżanki i Nasturcję - ostatnio myślałam o Tobie :) U mnie nadal nowy cykl się nie zaczął :( rozważam jednak tą luteinę, a tak chciałam by wyszło naturalnie...

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek ja używałam WAX jak miałam ciemne włosy i rewelacja!!! Ale teraz mam blond i już nie ma rewelki...

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheheh Nieukowa........ja serio kiedyś o tym czytałam........ale taki pas należy kupić w odpowiednim sklepie z art. medycznymi.......bo takim z allegro można sobie krzywdę zrobić........

a z "puszczą" WYGRAŁAM lalalalaala i w nagrodę kilka kawałków czekolady z orzechami już zdążyłam zjeść hehehehe

Katja :* hej hej:)

Ania_84, marnut, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wchodzę na rozmowę, oczywiście przypadkiem są 2 laski z urzędu i przypadkiem aplikowaly na te stanowiska. Także pozamiatane, nie mam szans :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Myla!

Myla20 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajj sorki nie moglam pisac..nie no poki co musze zrobic zakupy przedswiateczne :)
    typu maka, cukier itp itd :)
    musze zorbic liste co robie na swieta :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3162 3163 3164 3165 3166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ