My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:oj tam oj tam nie czepiaj się słówek
krzykną w sensie potrząsną czy do pionu postawią to też taka forma pocieszenia
.
Ania co kupujesz? -
marnut wrote:Nie spinaj się Smoku, ja żartowałam, tym bardziej że sama jestem (jak to Maniek ujął) "delikatna jak papier ścierny" i chyba pierwsza do trząchania
.
Ania co kupujesz?
też bym na zakupy poszła!!! nie wiem po co ale bym poszłano dobra pojechała
Ja czekam na porę obiadową bo mam taką wałówkę że szkoda gadać :)ale nie będę o 10 obiadu jeśćsoczku się napiję
nooo Ania dawaj co kupujesz? podziel się z tymi co nie mogą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoku, czy wszystko musi mieć sens
? Jak już pisałam - mam mózgojada, sensu i tak niewiele we wszystkim widzę, teraz zafiksowałam się na polędwiczkach z zapiekanymi ziemniaczkami i jest to coś, co zajmuje 98% pracy mojego mózgu, pozostałe 2% zużywane jest na oddychanie
.
Czy ktoś może podpowiedzieć jak skombinować polędwiczki bez pieczenia i bez restauracji "na wynos" (bo nie mamy)?
-
marnut wrote:Smoku, czy wszystko musi mieć sens
? Jak już pisałam - mam mózgojada, sensu i tak niewiele we wszystkim widzę, teraz zafiksowałam się na polędwiczkach z zapiekanymi ziemniaczkami i jest to coś, co zajmuje 98% pracy mojego mózgu, pozostałe 2% zużywane jest na oddychanie
.
Czy ktoś może podpowiedzieć jak skombinować polędwiczki bez pieczenia i bez restauracji "na wynos" (bo nie mamy)?
yyy np. smażone?
edit: łapaj przepis na dobrą marynatę:
sos sojowy 5 łyżek
oliwa 5 łyżek
miód 1 łyżka
2 łyżeczki majeranku
1 łyżeczka tymianku
1 łyżeczka pieprzu ziołowego
czosnek 5 ząbków (przeciśniętych)
sól, pieprz - wedle uznania (sos sojowy jest już słony więc lepiej za wiele nie dawać)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:34
-
ara wrote:cześć dziewczynki!
witaj Myla
Lara czy to nie Ty ostatnio tysiąc ich nalepiłaś?iii już zżarte?
Ania może byś przy okazji zakupów za mnie te świąteczne zrobiła? plizz
Ara, to nie ja!!! ja umiem zrobic tylko farsz, niestety jestem totalnym beztalenciem jesli chodzi o ciasto (kiedys prawie wywalilam jedno przez okno, ale odkleic od rak mi sie nie chcialo) robi je moja tesciowa, delikatne i cieniutkie
tysiac to chyba Anuska naklepała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 10:33
ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry,
Nasturcja miło Cie poznaćbo rzeczywiście dziewczyny Ciebie tu dość często wspominały:)
W kwestii blond włosów (których ja nie mam) - moja koleżanka używa WAX raz w tyg nakłada to na mokre (farbowane na bardzo jasny blond) włosy i nosi godz. pod ręcznikiem i folią spożywczą..wygląda wtedy uroczo ale mówi że jej pomaga.
PS też jestem z grudnia...też przeczytałam ten wątek, ale postanowiłam nic nie pisać bo to przecież szkoda słów a poza tym Marnut świetnie zmiotła ją z powierzchni forum:)momo1009, mimimka lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Malenq, dla zwały wygooglałam podpórka pod brzuch, myślałam że mi jakiś gadżet śmieszny wyskoczy cobym ci mogła zaproponować, ale to co znalazlam wygląda sensownie
A jakby było za drogie, to dwie deseczki zbić w literę "T", nosić ze sobą i pod brzuch podstawiać gdzie byś chciała stanąć i odpocząć.
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Odpada - ani smażone, ani pieczone, ani gotowane ani z grilla - każdy zapach związany z obróbką termiczną jedzenia natychmiastowo mnie odrzuca
.
ups, pośpieszyłam się z przepisemcóż zatem... pozostaje Ci je chyba wszamać na surowo
noo ale co to dla mamuta
lara fakt to Anuśka była! sorki, a ciasto na pewno dopracujesz, wszak trening czyni mistrza -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane, ja wpadłam w wir przedświątecznego sprzątania, a że szczerze tego nie znoszę to idzie mi jak po gruzie... witam nowe koleżanki i Nasturcję - ostatnio myślałam o Tobie
U mnie nadal nowy cykl się nie zaczął
rozważam jednak tą luteinę, a tak chciałam by wyszło naturalnie...
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheheheheh Nieukowa........ja serio kiedyś o tym czytałam........ale taki pas należy kupić w odpowiednim sklepie z art. medycznymi.......bo takim z allegro można sobie krzywdę zrobić........
a z "puszczą" WYGRAŁAM lalalalaala i w nagrodę kilka kawałków czekolady z orzechami już zdążyłam zjeść hehehehe
Katja :* hej hej:)Ania_84, marnut, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ajj sorki nie moglam pisac..nie no poki co musze zrobic zakupy przedswiateczne
typu maka, cukier itp itd
musze zorbic liste co robie na swieta