X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki, dziś 3 dzień z rzędu wyszedł mi pozytywny test owu, wiem że powinno się testować tylko do pierwszego testu pozytywnego, ale chciałam zobaczyć jak długo będą wychodziły pozytywne. We wtorek byłam na minitoringu i były dwa pęcherzyki,jeden miał 28mm a drugi 25mm, dziś dopiero tempka się podniosła. Podejżewam że się zluteinizowały.. Macie jakieś doświadczenia z tym związane? czy przy LUF tempka wzrasta długo i powoli czy jest taki znaczny skok jak u mnie??

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

Mój nastrój poszedł dziś w parze wraz ze spadkiem temperatury i tak sobie jakoś egzystuję od rana bez uśmiechu.
    Do czasu... poczytałam co tu naskrobałyście i od razu mi lepiej :)

Widzę, że temat włosów na topie - czy to bożenka czy bujna czupryna na głowie :D. Zainteresowało mnie to olejowanie muszę poczytać. Tylko zastanawiam się, czy w przypadku moich przetłuszczających się,włosów które myję codziennie (rano!) coś takiego wogóle wchodzi w grę.

Malenqa strasznie się rozczuliłam jak przeczytałam, że Kosia miała czkawkę :) :)

Maris nie trać kochana nadziei, z tymi ustawionymi stanowiskami to jednak później różnie bywa w praktyce :)

Dziś znowu będzie mnie mało, po pracy też muszę się rozprawić ze "swoimi" włosami, czyli odsierścić i wypucować mieszkanie na jutrzejszą wizytę księdza :D Trzymajcie kciuki

Miłych członków, tym bardziej że dziś środa ;)

EDIT
    O, jeszcze sie załapałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:32

Malenq, marnut, Katjaa, ara lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anius rozbilas te magiczną stronę!!! Czekamy na rezultaty :D

Witaj Konwalianka! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:45

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo - jak najbardziej wchodzi! Oleje wręcz dobrze wpływają na włosy przetłuszczające się, ale poczytasz to sama zobaczysz :)! A Twoja dzisiejsza temp pojechała po całości.

Momo - ale dziś CZWARTEK :D!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:45

Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Momo - jak najbardziej wchodzi! Oleje wręcz dobrze wpływają na włosy przetłuszczające się, ale poczytasz to sama zobaczysz :)! A Twoja dzisiejsza temp pojechała po całości.

czas zdejmowania majtek :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    czas zdejmowania majtek :D
    ...przez głowę ;D!

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    ...przez głowę ;D!
    oo matko bedzie hardcore zalezy kto ma jakie stringi, figi a moze Pantalony :D

marnut, Malenq lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa tak gnałam do domu... A i tak się nie załapałam na 3200stronę :( Dupa blada :/

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kuźwa tak gnałam do domu... A i tak się nie załapałam na 3200stronę :( Dupa blada :/
    ANus specjal for you 3201 str oznacza wpis wlasnie zaciazonych :D

Anuśka, Arienna lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałyście?

http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/sa-dla-nas-jak-czterolistna-koniczynka-przyniesli-nam-szczescie/7tml0

niezła akcja

momo1009, ara, marissith, Mona_M lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

O k..a o.O
    No i nie roztargnienie Mamut, no sama powiedz? :D

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, będzie trochę reklamy i podlizywania się, bo muszę przyznać, że jak tylko zobaczyłam Mamutkę face to face, to od razu moją uwagę zwróciła jej gęsta czupryna :). Ja mam raczej kompleks na tym punkcie, bo włosy od zawsze cieńkie i niesforne więc taki widok budzi moją lekką zazdrość ;)

A tak serio, na pewno spróbuję z tymi olejkami, dzięki Kochana za cenne rady :*

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    czytałyście?

http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/sa-dla-nas-jak-czterolistna-koniczynka-przyniesli-nam-szczescie/7tml0

niezła akcja

No, czad :D

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ANus specjal for you 3201 str oznacza wpis wlasnie zaciazonych :D
    Hi hi dziękuję <3 Ty to potrafisz humor poprawić :)

Konwalianka czytałam... Kurczę nie wyobrażam sobie czworaczków o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z pracy. Wlasnie mam przerwę i ledwo przemieliłam kanapkę. Czuje sie jak zombie, w gardle mam gule, niedobrze mi, spać mi sie chce i zimno mi. Ja chce w tropiki!!!!!! Buuuuu :(

Widzę ze usługiwaczka żonatych fletów wróciła na grudniowy wątek :D Ale co tam, odpiszę jej po pracy, bo teraz nie mam weny.

Marnut mnie korci kupic sobie olej lniany, ale tu w UK w sklepach tego nie ma, wiec chyba będę musiała poszukać w necie.

Aaa i chciałam sie pochwalić. Kupiłam mężowi prezent pod choinkę, zegarek od Armaniego. Jest śliczny, z czarnym skórzanym paskiem. Zasłużył sobie na taki prezent i nie mogę sie doczekać Świąt kiedy mu wręczę.

Anuśka, Ania_84, marissith, mimimka, LaRa lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Witam z pracy. Wlasnie mam przerwę i ledwo przemieliłam kanapkę. Czuje sie jak zombie, w gardle mam gule, niedobrze mi, spać mi sie chce i zimno mi. Ja chce w tropiki!!!!!! Buuuuu :(

Widzę ze usługiwaczka żonatych fletów wróciła na grudniowy wątek :D Ale co tam, odpiszę jej po pracy, bo teraz nie mam weny.

Marnut mnie korci kupic sobie olej lniany, ale tu w UK w sklepach tego nie ma, wiec chyba będę musiała poszukać w necie.

Aaa i chciałam sie pochwalić. Kupiłam mężowi prezent pod choinkę, zegarek od Armaniego. Jest śliczny, z czarnym skórzanym paskiem. Zasłużył sobie na taki prezent i nie mogę sie doczekać Świąt kiedy mu wręczę.
    Hi hi hi... Usługiwaczka fletów :) dobre :)
    Zegarek super sprawa :) Ja uwielbiam.. Jeśli Twój mąż też to będzie mega zadowolony :) Armani są śliczne :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hi hi dziękuję <3 Ty to potrafisz humor poprawić :)

Konwalianka czytałam... Kurczę nie wyobrażam sobie czworaczków o.O
    heheh zawsze do usług :D

Anuśka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj momik momik tylko lody masz w głowie, jak dla Ciebie codziennie jest środa :D
    Nastka cóż za bojowy nastrój wrrrr aż strach się bać...ale jak masz potrzebę wyżyj się a co :)
    A zegarek spoko sprawa też kupiłam na którąś gwiazdkę i nosi do tej pory :)

momo1009 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki, jak tam samopoczucie?:)

Mm do was pytanie- czy wy sie kiedys spotkalyscie ze tak powiem w realu?;)

marnut dziekuje za super podpowiedzi napewno z nich skorzystam:)

Anuska, kurde faktycznie lipa ale korpodebile dzialaja wg jakichs wykresow i innych dziwacznych wytycznych a nie logiki, no ale wspolczuje tego jezdzenia w te i wewte. A co do wlosow to dam znac, dzisiaj mi sie snilo ze mam juz takie piekne, dlugie i blyszczace a jak sie obudzilam i spojrzalam w lustro.....ehh no nic, moze kiedys beda dlugie i piekne:D

mari jak rozmowa o prace? jakie stanowisko?:) kciukam:)

myla20 hej, ja tez jestem tu nowa ale dziewczyny sa super i wiele mozna sie od nich dowiedziec:)))

Maniek- ja waxem sie traktowalam dosc dlugo i szczerze mowiac roznicy zadnej nie zauwazylam- mam wrazenie, ze wax nie odbudowywal wlosow, tylko od zewnatrz je otulal czyms tlustym wiec po zmyciu tego z glowy wlosy byly blyszczace ale nie dlatego ze byly odzywione, tylko dlatego ze cos na nich caly czas bylo:/ gdy nie uzylam waxu nastepnym razem jak mylam wlosy to nie zauwazylam zadnej poprawy ich kondycji i dalam sobie siana z waxem:/

Arienna, nieeeeee owu ksiezycowa i biologiczna nie pomoga w poczeciu blizniakow haha;)) A przynajmniej ja o tym nie slyszalam hmmm:P

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka wrote:
    hej dziewczynki, jak tam samopoczucie?:)

Mm do was pytanie- czy wy sie kiedys spotkalyscie ze tak powiem w realu?;)

Anuska, kurde faktycznie lipa ale korpodebile dzialaja wg jakichs wykresow i innych dziwacznych wytycznych a nie logiki, no ale wspolczuje tego jezdzenia w te i wewte. A co do wlosow to dam znac, dzisiaj mi sie snilo ze mam juz takie piekne, dlugie i blyszczace a jak sie obudzilam i spojrzalam w lustro.....ehh no nic, moze kiedys beda dlugie i piekne:D

No niestety na korpo nie ma rady :) Ale nowi ludzie są bardzo fajni, więc dobrze się z nimi jeździ i czas szybko mija :) Jeśli chodzi o włosy to Ani86 do włosów blond używa kokosowego i ja też spróbuję przez weekend może nie będę miała puchowego gniazdka na głowie ;) Długich niestety nie mogę mieć bo są tak cienkie że jak tylko dochodzą do ramion to wyglądają jakbym wyłysiała :/ Na szczęście damskie krótkie fryzurki też są ładne :D

W realu próbowałyśmy się umówić ale jakoś nam nie wyszło :( Nie ukrywam że bardzo bym chciała :)

mimimka lubi tę wiadomość

‹‹ 3164 3165 3166 3167 3168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ