My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKobietki, dziś 3 dzień z rzędu wyszedł mi pozytywny test owu, wiem że powinno się testować tylko do pierwszego testu pozytywnego, ale chciałam zobaczyć jak długo będą wychodziły pozytywne. We wtorek byłam na minitoringu i były dwa pęcherzyki,jeden miał 28mm a drugi 25mm, dziś dopiero tempka się podniosła. Podejżewam że się zluteinizowały.. Macie jakieś doświadczenia z tym związane? czy przy LUF tempka wzrasta długo i powoli czy jest taki znaczny skok jak u mnie??
-
Hejka
Mój nastrój poszedł dziś w parze wraz ze spadkiem temperatury i tak sobie jakoś egzystuję od rana bez uśmiechu.
Do czasu... poczytałam co tu naskrobałyście i od razu mi lepiej
Widzę, że temat włosów na topie - czy to bożenka czy bujna czupryna na głowie. Zainteresowało mnie to olejowanie muszę poczytać. Tylko zastanawiam się, czy w przypadku moich przetłuszczających się,włosów które myję codziennie (rano!) coś takiego wogóle wchodzi w grę.
Malenqa strasznie się rozczuliłam jak przeczytałam, że Kosia miała czkawkę
Maris nie trać kochana nadziei, z tymi ustawionymi stanowiskami to jednak później różnie bywa w praktyce
Dziś znowu będzie mnie mało, po pracy też muszę się rozprawić ze "swoimi" włosami, czyli odsierścić i wypucować mieszkanie na jutrzejszą wizytę księdzaTrzymajcie kciuki
Miłych członków, tym bardziej że dziś środa
EDIT
O, jeszcze sie załapałamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:32
Malenq, marnut, Katjaa, ara lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMomo - jak najbardziej wchodzi! Oleje wręcz dobrze wpływają na włosy przetłuszczające się, ale poczytasz to sama zobaczysz
! A Twoja dzisiejsza temp pojechała po całości.
Momo - ale dziś CZWARTEK!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 12:45
Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Momo - jak najbardziej wchodzi! Oleje wręcz dobrze wpływają na włosy przetłuszczające się, ale poczytasz to sama zobaczysz
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:...przez głowę
!
marnut, Malenq lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kuźwa tak gnałam do domu... A i tak się nie załapałam na 3200stronę
Dupa blada
Anuśka, Arienna lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Momo - jak najbardziej wchodzi! Oleje wręcz dobrze wpływają na włosy przetłuszczające się, ale poczytasz to sama zobaczysz
O k..a
No i nie roztargnienie Mamut, no sama powiedz?********Gang 18+********
Aha, będzie trochę reklamy i podlizywania się, bo muszę przyznać, że jak tylko zobaczyłam Mamutkę face to face, to od razu moją uwagę zwróciła jej gęsta czupryna
. Ja mam raczej kompleks na tym punkcie, bo włosy od zawsze cieńkie i niesforne więc taki widok budzi moją lekką zazdrość
A tak serio, na pewno spróbuję z tymi olejkami, dzięki Kochana za cenne rady :*********Gang 18+********
nick nieaktualnyWitam z pracy. Wlasnie mam przerwę i ledwo przemieliłam kanapkę. Czuje sie jak zombie, w gardle mam gule, niedobrze mi, spać mi sie chce i zimno mi. Ja chce w tropiki!!!!!! Buuuuu
Widzę ze usługiwaczka żonatych fletów wróciła na grudniowy wątekAle co tam, odpiszę jej po pracy, bo teraz nie mam weny.
Marnut mnie korci kupic sobie olej lniany, ale tu w UK w sklepach tego nie ma, wiec chyba będę musiała poszukać w necie.
Aaa i chciałam sie pochwalić. Kupiłam mężowi prezent pod choinkę, zegarek od Armaniego. Jest śliczny, z czarnym skórzanym paskiem. Zasłużył sobie na taki prezent i nie mogę sie doczekać Świąt kiedy mu wręczę.Anuśka, Ania_84, marissith, mimimka, LaRa lubią tę wiadomość
-
Ani86 wrote:Witam z pracy. Wlasnie mam przerwę i ledwo przemieliłam kanapkę. Czuje sie jak zombie, w gardle mam gule, niedobrze mi, spać mi sie chce i zimno mi. Ja chce w tropiki!!!!!! Buuuuu
Widzę ze usługiwaczka żonatych fletów wróciła na grudniowy wątekAle co tam, odpiszę jej po pracy, bo teraz nie mam weny.
Marnut mnie korci kupic sobie olej lniany, ale tu w UK w sklepach tego nie ma, wiec chyba będę musiała poszukać w necie.
Aaa i chciałam sie pochwalić. Kupiłam mężowi prezent pod choinkę, zegarek od Armaniego. Jest śliczny, z czarnym skórzanym paskiem. Zasłużył sobie na taki prezent i nie mogę sie doczekać Świąt kiedy mu wręczę.dobre
Zegarek super sprawaJa uwielbiam.. Jeśli Twój mąż też to będzie mega zadowolony
Armani są śliczne
-
Anuśka wrote:Hi hi dziękuję
Ty to potrafisz humor poprawić
Konwalianka czytałam... Kurczę nie wyobrażam sobie czworaczkówAnuśka lubi tę wiadomość
-
Oj momik momik tylko lody masz w głowie, jak dla Ciebie codziennie jest środa
Nastka cóż za bojowy nastrój wrrrr aż strach się bać...ale jak masz potrzebę wyżyj się a co
A zegarek spoko sprawa też kupiłam na którąś gwiazdkę i nosi do tej porymomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki, jak tam samopoczucie?
Mm do was pytanie- czy wy sie kiedys spotkalyscie ze tak powiem w realu?
marnut dziekuje za super podpowiedzi napewno z nich skorzystam:)
Anuska, kurde faktycznie lipa ale korpodebile dzialaja wg jakichs wykresow i innych dziwacznych wytycznych a nie logiki, no ale wspolczuje tego jezdzenia w te i wewte. A co do wlosow to dam znac, dzisiaj mi sie snilo ze mam juz takie piekne, dlugie i blyszczace a jak sie obudzilam i spojrzalam w lustro.....ehh no nic, moze kiedys beda dlugie i piekne:D
mari jak rozmowa o prace? jakie stanowisko?kciukam:)
myla20 hej, ja tez jestem tu nowa ale dziewczyny sa super i wiele mozna sie od nich dowiedziec:)))
Maniek- ja waxem sie traktowalam dosc dlugo i szczerze mowiac roznicy zadnej nie zauwazylam- mam wrazenie, ze wax nie odbudowywal wlosow, tylko od zewnatrz je otulal czyms tlustym wiec po zmyciu tego z glowy wlosy byly blyszczace ale nie dlatego ze byly odzywione, tylko dlatego ze cos na nich caly czas bylo:/ gdy nie uzylam waxu nastepnym razem jak mylam wlosy to nie zauwazylam zadnej poprawy ich kondycji i dalam sobie siana z waxem:/
Arienna, nieeeeee owu ksiezycowa i biologiczna nie pomoga w poczeciu blizniakow haha;)) A przynajmniej ja o tym nie slyszalam hmmm:P
Anuśka lubi tę wiadomość
-
mimimka wrote:hej dziewczynki, jak tam samopoczucie?
Mm do was pytanie- czy wy sie kiedys spotkalyscie ze tak powiem w realu?
Anuska, kurde faktycznie lipa ale korpodebile dzialaja wg jakichs wykresow i innych dziwacznych wytycznych a nie logiki, no ale wspolczuje tego jezdzenia w te i wewte. A co do wlosow to dam znac, dzisiaj mi sie snilo ze mam juz takie piekne, dlugie i blyszczace a jak sie obudzilam i spojrzalam w lustro.....ehh no nic, moze kiedys beda dlugie i piekne:D
No niestety na korpo nie ma radyAle nowi ludzie są bardzo fajni, więc dobrze się z nimi jeździ i czas szybko mija
Jeśli chodzi o włosy to Ani86 do włosów blond używa kokosowego i ja też spróbuję przez weekend może nie będę miała puchowego gniazdka na głowie
Długich niestety nie mogę mieć bo są tak cienkie że jak tylko dochodzą do ramion to wyglądają jakbym wyłysiała
Na szczęście damskie krótkie fryzurki też są ładne
W realu próbowałyśmy się umówić ale jakoś nam nie wyszłoNie ukrywam że bardzo bym chciała
mimimka lubi tę wiadomość