X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki;) u mie trzeci dzień @ tsunami...o rety...;/ mam dość. w nocy mnie zalewa i co chwile latam do lazienki... trzeci dzień bez spania praktycznie...

miłego członka;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry......po nocnej panice, że Kośka się nie rusza, potraktowałam ją prysznicem....obudziłam księżniczkę, a teraz ma czkawkę....
    ja przybieram się do golenia: lusterko jest - a ono najważniejsze...

ja używam kokosowego oleju raz w tyg. po miesiącu olejowania włosy błyszczą:)

Groszku "buraki" heheeheheheh i to mocnej kawy!!!!!!! powodzenia w jeździe...
    mój małż w korporacji i też czasem ma takie "posrane polecenia" - bywa że w ciągu dnia robi 500km...............

miłego członka, dzionka i jak jeszcze Wy tam zwiecie:)

Anuśka, momo1009, mimimka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Blondynka poszła na olej kokosowy O.o? Szok. Albo ma bardzo zdrowe włosy albo jest wybrykiem natury ;D, większość blondynek ma na głowie "puch" po kontakcie z olejami nasyconymi :D.

Ari - widocznie dupa nie szef :/ skoro tak często pracowników zmienia. Przyjaciółce życz powodzenia w szukaniu roboty, może razem będziecie wertować ogłoszenia ;)?

Pati - jak wczoraj, bo zamilkłaś? Ciężki dzień?

Malenq - chciałaś dziecko budzić to masz :D. Teraz będzie pół dnia czkać :D. No i miłego golenia ;).

Ania_84, mimimka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Proszę trzymać za mnie kciuki, bo idę zaraz na rozmowę pracę :)
    Co prawda w 95% może być ustawiona, bo fajna posada w urzędzie, ale może się uda. Teraz siedzę i czytam jeszcze ustawy i wytyczne, może coś jeszcze zapamiętam :P
    Miłego dnia dziołchy!

Malenq, Ani86, marnut, ara, Ania_84, Krokodylica, momo1009, mimimka, Blondik, Asiula86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziń dybry! Brrr ja jeszcze w łóżku a za oknem wieje i pada. Dobrze, że przystanek autobusowy mam zaraz pod domem.

Anuśka dobrze pamiętasz, ja blondynka i w dodatku all Natural, znaczy sie rodzona jako blondi, ale potem i tak się rozjaśniałam. O dziwo olej kokosowy mi pomaga, wiec styknę przy nim, ale wypróbuję też inne. Kiedys stosowałam takze migdałowy, ale nie zostałam przy nim, bo strasznie mnie bolała głowa, zreszta tak samo jak po jaśminowym oleju. Po kokosowym włosy mi sie nie puszą i warkocz jest juz grubszy a to spory wyczyn ;)
    Czasem zaglądam na bloga Anwen, ale aktualnie nie wiem co tam u niej. Tam zbyt dużo wiedzy i mozna sie pogubić :P

Kurde, przez ten brak okresu czuje sie jak balon i mam wzdęcia. Jakbym byla w Polsce to juz dawno daliby mi luteinę na wywołanie i po sprawie. Ale tu oczywiscie nie dają nic takiego i każą sie nie martwić. :/

Miłego dnia wam życzę :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari......... powodzenia:)

Marnut: " No i miłego golenia ;)"

tylko jakoś zmotywować się nie mogę....taaaaaaaaaaaaak mi się nie chce z tą "dziką puszczą walczyć" heheheh

Ani86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa, czaisz sie na wyczesanie borzeny? Ojojoj... Współczuję z całego serca. Myślami będę z Tobą ;) Powodzenia.

Mariss trzymam kciuki za rozmowę kwalifikacyjną. Pokaz tym urzędasom, ze nie tylko po znajomości mozna dostać pracę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari - moje kciuki masz :).

Nasturcja - jesteś pierwszą znaną mi blondynką, na którą dobrze działa olej kokosowy :D. Ale jeśli działa dobrze, to niech działa :D! Mimi - to może i Ty wypróbuj, ma piękny zapach! Jeśli po "zabiegu" będziesz miała siano na głowie, to już wiesz, że nie o to chodzi - ale nóż widelec podziała dobrze jak u Nasturcji?

Malenq - lepiej Ty niż pielęgniarki ;). Legendy chodzą o ich "delikatności" i "profesjonalizmie" golenia :D. A czemuś Ty puszczę zapuściła ;D?

Malenq lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzindybry... ale mam dziś zmuła. Masakra.

cześć Nasturcja, miło Cię poznać - dziewczyny często o tobie pisywały :) Zazdroszczę wojaży zagranicznych, marzy mi się Azja, ale teraz to muszę poczekać z 2 lata aż się dzieć wykluje i odchowa :P

Malenq ciągle się zastanawiam jak się ogolić TAM jak już w ogóle nie będę mieć wizji na to co na dole :P Jakąś instrukcję dasz? W ostateczności bedę małża prosić, ale on chyba nie będzie zachwycony :D

Mari kciukam za rozmowę o pracę :) W urzedzie fajna fucha :D

Katja też cie dawno nie czytałam :)

Marnut: ja jestem w ogóle hardcorem bo chrztu nie mam i księdza z maczetą bym z domu pogoniła za tekst "kto my w ogóle jesteśmy". Nie jego interes. :P

Jakoś Cati ostatnio nie widziałam, co u niej?

W ogóle miłego dzionka-członka wszystkim życzę :) Ja dziś jestem zła, bo w robocie znowu będzie zapieprz, a nie mam na nic siły i ochoty. I znowu tęcza mi w gardle stoi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 08:29

Malenq, Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, widzę że jak na początku w miarę spokojnie, tak teraz sobie dzieć przypomniał, że ma dawać matce popalić ;D?

Z instrukcji to można dać tylko lusterko ;). Najlepiej na nóżce, żeby obie rączki mieć wolne :D.

A księdza trudno gonić z maczetą po domu, jak się w czerwcu dowiadujesz, że pół roku temu wypytywał o Ciebie sąsiadów ;D.

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)

przyjaciółce pożyczę i rzeczywiście będziemy szukać razem ;)
    ja od wczoraj mam kłucia w okolicach prawego jajnika, nie chcę się niezdrowo podniecać ale tak samo jak ostatnio miałam więc nadzieja się nieśmiało wkrada ;)
    hm.... 7my dzień po obu owulacjach ;)

marnut, Malenq lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Mari - moje kciuki masz :).

Nasturcja - jesteś pierwszą znaną mi blondynką, na którą dobrze działa olej kokosowy :D. Ale jeśli działa dobrze, to niech działa :D! Mimi - to może i Ty wypróbuj, ma piękny zapach! Jeśli po "zabiegu" będziesz miała siano na głowie, to już wiesz, że nie o to chodzi - ale nóż widelec podziała dobrze jak u Nasturcji?

Malenq - lepiej Ty niż pielęgniarki ;). Legendy chodzą o ich "delikatności" i "profesjonalizmie" golenia :D. A czemuś Ty puszczę zapuściła ;D?

kochanie bo ostatnie tygodnie czułam się fatalnie, zarówno psychicznie jak i fizycznie: a to ból krzyża, a to kolan itp.

Nieukowa Marnut dobrze mówi, lusterko, lusterko, lusterko.........ale i tak jest ciężko :-/ najgorzej,że brzuch boli i ciągnie do dołu, jak dłużej stoję, nie mówiąc już o "wygibasach" które z maszynką trzeba wywijać :-/

ja na całe szczęście mieszkam w iście prawosławnej wsi (na całą tylko 2rodziny katolickie) i mój dom ksiądz omija z daleka .....heheheheh nie muszę więc Go gonić...

Arienna 3mam kciukasy mocno, mocno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 09:05

Arienna lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzie doberek laseczki :)
    Mari również kciukam :)
    A ja też już zaczynam znać te kłopoty z utrzymaniem "gładkości" na bożenie...no nie jest lekko a co dalej będzie;) ja tak z grubsza wygalam się przed ginekologiem...a mój mąż oczywiście ale po co się męczysz co on nie widział? a mni jakoś kurde no lepiej się czuję jak jestem jako tako przycięta ;)
    Noooooo miłego dzionka dziewczynki :)

marissith, momo1009 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Myla20 Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam 28 lat. Od 3 lat staramy się z mężem o dziecko chodź ovufriend odkryłam niedawno. W tym roku poczułam co to radość z noszenia małej istotki pod piersią, ale również ból po utracie (ciąża obumarła w 7 tygodniu). I chcę znów poczuć tę radość :) Moja mama w moim wieku miała już 4 dzieci...
    Niedługo Święta, życzę NAM aby spełniły się nasze marzenia!!

Smoczyca1, Arienna, Ania_84, Krokodylica, Katjaa, Nieukowa, konwalianka, momo1009, Anuśka, Blondik, Asiula86 lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myla20 wrote:
    Witam, mam 28 lat. Od 3 lat staramy się z mężem o dziecko chodź ovufriend odkryłam niedawno. W tym roku poczułam co to radość z noszenia małej istotki pod piersią, ale również ból po utracie (ciąża obumarła w 7 tygodniu). I chcę znów poczuć tę radość :) Moja mama w moim wieku miała już 4 dzieci...
    Niedługo Święta, życzę NAM aby spełniły się nasze marzenia!!
    Witam Myla20 i rozgość się :) na pewno będzie dobrze się tutaj czuła, same fajne dziewczynki :) i krzykną jak trzeba i doradzą i pocieszą :)

Myla20, Arienna, Katjaa lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq - rozumiem złe samopoczucie :(. Nie ma lekko teraz, trza busz ogarnąć :D. Trochę gimnastyki Kośce nie zawadzi ;). A tak swoją drogą - im więcej szczegółów podajesz, tym bardziej przekonuję się, że w magicznym miejscu mieszkasz :).

Smoku - ja też przed wizytą zawsze muszę być sklarowana, bo inaczej po prostu głupio bym się czuła. Ale, ale - kto tu qrwa krzyczy i na kogo O.o??? Opie*dolę zaraz za takie niekoleżeńskie zachowanie ;)!

Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z kawka :)
    i juz na dzien dobry nowa twarzyczka :) witamy :)

marissith trzymam kciuki :)

Anuska ... twu twu nic nie mowie :D

Blondik biedactwo ... :(

Anuśka, Myla20 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Malenq - rozumiem złe samopoczucie :(. Nie ma lekko teraz, trza busz ogarnąć :D. Trochę gimnastyki Kośce nie zawadzi ;). A tak swoją drogą - im więcej szczegółów podajesz, tym bardziej przekonuję się, że w magicznym miejscu mieszkasz :).

Smoku - ja też przed wizytą zawsze muszę być sklarowana, bo inaczej po prostu głupio bym się czuła. Ale, ale - kto tu qrwa krzyczy i na kogo O.o??? Opie*dolę zaraz za takie niekoleżeńskie zachowanie ;)!
    oj tam oj tam nie czepiaj się słówek ;) krzykną w sensie potrząsną czy do pionu postawią to też taka forma pocieszenia ;)
    A z tym goleniem faktycznie no nie mogłabym chyba iść jako taka buszmenka :D
    Cześć Ania :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc,

witam nowa kolezanke :)

ja sie zabieram za robienie farszu do pierogów ruskich omnomnomn

miłego dnia...

Ania_84, Myla20 lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajjj ja czekam na kase i zakupyyy :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3161 3162 3163 3164 3165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ