My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry......po nocnej panice, że Kośka się nie rusza, potraktowałam ją prysznicem....obudziłam księżniczkę, a teraz ma czkawkę....
ja przybieram się do golenia: lusterko jest - a ono najważniejsze...
ja używam kokosowego oleju raz w tyg. po miesiącu olejowania włosy błyszczą
Groszku "buraki" heheeheheheh i to mocnej kawy!!!!!!! powodzenia w jeździe...
mój małż w korporacji i też czasem ma takie "posrane polecenia" - bywa że w ciągu dnia robi 500km...............
miłego członka, dzionka i jak jeszcze Wy tam zwiecie:)Anuśka, momo1009, mimimka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Blondynka poszła na olej kokosowy? Szok. Albo ma bardzo zdrowe włosy albo jest wybrykiem natury
, większość blondynek ma na głowie "puch" po kontakcie z olejami nasyconymi
.
Ari - widocznie dupa nie szefskoro tak często pracowników zmienia. Przyjaciółce życz powodzenia w szukaniu roboty, może razem będziecie wertować ogłoszenia
?
Pati - jak wczoraj, bo zamilkłaś? Ciężki dzień?
Malenq - chciałaś dziecko budzić to masz. Teraz będzie pół dnia czkać
. No i miłego golenia
.
Ania_84, mimimka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Proszę trzymać za mnie kciuki, bo idę zaraz na rozmowę pracę
Co prawda w 95% może być ustawiona, bo fajna posada w urzędzie, ale może się uda. Teraz siedzę i czytam jeszcze ustawy i wytyczne, może coś jeszcze zapamiętam
Miłego dnia dziołchy!Malenq, Ani86, marnut, ara, Ania_84, Krokodylica, momo1009, mimimka, Blondik, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziń dybry! Brrr ja jeszcze w łóżku a za oknem wieje i pada. Dobrze, że przystanek autobusowy mam zaraz pod domem.
Anuśka dobrze pamiętasz, ja blondynka i w dodatku all Natural, znaczy sie rodzona jako blondi, ale potem i tak się rozjaśniałam. O dziwo olej kokosowy mi pomaga, wiec styknę przy nim, ale wypróbuję też inne. Kiedys stosowałam takze migdałowy, ale nie zostałam przy nim, bo strasznie mnie bolała głowa, zreszta tak samo jak po jaśminowym oleju. Po kokosowym włosy mi sie nie puszą i warkocz jest juz grubszy a to spory wyczyn
Czasem zaglądam na bloga Anwen, ale aktualnie nie wiem co tam u niej. Tam zbyt dużo wiedzy i mozna sie pogubić
Kurde, przez ten brak okresu czuje sie jak balon i mam wzdęcia. Jakbym byla w Polsce to juz dawno daliby mi luteinę na wywołanie i po sprawie. Ale tu oczywiscie nie dają nic takiego i każą sie nie martwić.
Miłego dnia wam życzęAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMari - moje kciuki masz
.
Nasturcja - jesteś pierwszą znaną mi blondynką, na którą dobrze działa olej kokosowy. Ale jeśli działa dobrze, to niech działa
! Mimi - to może i Ty wypróbuj, ma piękny zapach! Jeśli po "zabiegu" będziesz miała siano na głowie, to już wiesz, że nie o to chodzi - ale nóż widelec podziała dobrze jak u Nasturcji?
Malenq - lepiej Ty niż pielęgniarki. Legendy chodzą o ich "delikatności" i "profesjonalizmie" golenia
. A czemuś Ty puszczę zapuściła
?
Malenq lubi tę wiadomość
-
Dzindybry... ale mam dziś zmuła. Masakra.
cześć Nasturcja, miło Cię poznać - dziewczyny często o tobie pisywałyZazdroszczę wojaży zagranicznych, marzy mi się Azja, ale teraz to muszę poczekać z 2 lata aż się dzieć wykluje i odchowa
Malenq ciągle się zastanawiam jak się ogolić TAM jak już w ogóle nie będę mieć wizji na to co na doleJakąś instrukcję dasz? W ostateczności bedę małża prosić, ale on chyba nie będzie zachwycony
Mari kciukam za rozmowę o pracęW urzedzie fajna fucha
Katja też cie dawno nie czytałam
Marnut: ja jestem w ogóle hardcorem bo chrztu nie mam i księdza z maczetą bym z domu pogoniła za tekst "kto my w ogóle jesteśmy". Nie jego interes.
Jakoś Cati ostatnio nie widziałam, co u niej?
W ogóle miłego dzionka-członka wszystkim życzęJa dziś jestem zła, bo w robocie znowu będzie zapieprz, a nie mam na nic siły i ochoty. I znowu tęcza mi w gardle stoi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 08:29
Malenq, Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa, widzę że jak na początku w miarę spokojnie, tak teraz sobie dzieć przypomniał, że ma dawać matce popalić
?
Z instrukcji to można dać tylko lusterko. Najlepiej na nóżce, żeby obie rączki mieć wolne
.
A księdza trudno gonić z maczetą po domu, jak się w czerwcu dowiadujesz, że pół roku temu wypytywał o Ciebie sąsiadów.
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki
przyjaciółce pożyczę i rzeczywiście będziemy szukać razem
ja od wczoraj mam kłucia w okolicach prawego jajnika, nie chcę się niezdrowo podniecać ale tak samo jak ostatnio miałam więc nadzieja się nieśmiało wkrada
hm.... 7my dzień po obu owulacjachmarnut, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Mari - moje kciuki masz
.
Nasturcja - jesteś pierwszą znaną mi blondynką, na którą dobrze działa olej kokosowy. Ale jeśli działa dobrze, to niech działa
! Mimi - to może i Ty wypróbuj, ma piękny zapach! Jeśli po "zabiegu" będziesz miała siano na głowie, to już wiesz, że nie o to chodzi - ale nóż widelec podziała dobrze jak u Nasturcji?
Malenq - lepiej Ty niż pielęgniarki. Legendy chodzą o ich "delikatności" i "profesjonalizmie" golenia
. A czemuś Ty puszczę zapuściła
?
kochanie bo ostatnie tygodnie czułam się fatalnie, zarówno psychicznie jak i fizycznie: a to ból krzyża, a to kolan itp.
Nieukowa Marnut dobrze mówi, lusterko, lusterko, lusterko.........ale i tak jest ciężkonajgorzej,że brzuch boli i ciągnie do dołu, jak dłużej stoję, nie mówiąc już o "wygibasach" które z maszynką trzeba wywijać
ja na całe szczęście mieszkam w iście prawosławnej wsi (na całą tylko 2rodziny katolickie) i mój dom ksiądz omija z daleka .....heheheheh nie muszę więc Go gonić...
Arienna 3mam kciukasy mocno, mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 09:05
Arienna lubi tę wiadomość
-
Dzie doberek laseczki
Mari również kciukam
A ja też już zaczynam znać te kłopoty z utrzymaniem "gładkości" na bożenie...no nie jest lekko a co dalej będzie;) ja tak z grubsza wygalam się przed ginekologiem...a mój mąż oczywiście ale po co się męczysz co on nie widział? a mni jakoś kurde no lepiej się czuję jak jestem jako tako przycięta
Noooooo miłego dzionka dziewczynkimarissith, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Witam, mam 28 lat. Od 3 lat staramy się z mężem o dziecko chodź ovufriend odkryłam niedawno. W tym roku poczułam co to radość z noszenia małej istotki pod piersią, ale również ból po utracie (ciąża obumarła w 7 tygodniu). I chcę znów poczuć tę radość
Moja mama w moim wieku miała już 4 dzieci...
Niedługo Święta, życzę NAM aby spełniły się nasze marzenia!!Smoczyca1, Arienna, Ania_84, Krokodylica, Katjaa, Nieukowa, konwalianka, momo1009, Anuśka, Blondik, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Myla20 wrote:Witam, mam 28 lat. Od 3 lat staramy się z mężem o dziecko chodź ovufriend odkryłam niedawno. W tym roku poczułam co to radość z noszenia małej istotki pod piersią, ale również ból po utracie (ciąża obumarła w 7 tygodniu). I chcę znów poczuć tę radość
Moja mama w moim wieku miała już 4 dzieci...
Niedługo Święta, życzę NAM aby spełniły się nasze marzenia!!na pewno będzie dobrze się tutaj czuła, same fajne dziewczynki
i krzykną jak trzeba i doradzą i pocieszą
Myla20, Arienna, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq - rozumiem złe samopoczucie
. Nie ma lekko teraz, trza busz ogarnąć
. Trochę gimnastyki Kośce nie zawadzi
. A tak swoją drogą - im więcej szczegółów podajesz, tym bardziej przekonuję się, że w magicznym miejscu mieszkasz
.
Smoku - ja też przed wizytą zawsze muszę być sklarowana, bo inaczej po prostu głupio bym się czuła. Ale, ale - kto tu qrwa krzyczy i na kogo??? Opie*dolę zaraz za takie niekoleżeńskie zachowanie
!
Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Witam sie z kawka
i juz na dzien dobry nowa twarzyczkawitamy
marissith trzymam kciuki
Anuska ... twu twu nic nie mowie
Blondik biedactwo ...Anuśka, Myla20 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Malenq - rozumiem złe samopoczucie
. Nie ma lekko teraz, trza busz ogarnąć
. Trochę gimnastyki Kośce nie zawadzi
. A tak swoją drogą - im więcej szczegółów podajesz, tym bardziej przekonuję się, że w magicznym miejscu mieszkasz
.
Smoku - ja też przed wizytą zawsze muszę być sklarowana, bo inaczej po prostu głupio bym się czuła. Ale, ale - kto tu qrwa krzyczy i na kogo??? Opie*dolę zaraz za takie niekoleżeńskie zachowanie
!
krzykną w sensie potrząsną czy do pionu postawią to też taka forma pocieszenia
A z tym goleniem faktycznie no nie mogłabym chyba iść jako taka buszmenka
Cześć AniaAnia_84 lubi tę wiadomość