My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
łoooo wcale sie nie dziwieSmoczyca1 wrote:pewnie taka cięta za słodycze za ojcem
w sumie mogłaby być do niego podobna, miałaby ciemną karnację i czarne loczki jaaaa, już widzę oczyma wyobraźni jaka laska 

tatus bedzie na strazu=y stal jak zacznie dorastac
-
hahahaSmoczyca1 wrote:Aaaaaa sorrki co żeś zjadła????
chyba jeszcze nie groch z kapustą 
bo już jakieś erotyczne myśli miałam
noo erotyka tu bylaby ciut nie zapachowa 
wlasnie nic takiego ;/ zawsze tak mam w polowie II fazy cyklu
-
w sumie brayza podczas sexu ma sprzyjac zaplodnieniu
pry pry pryk
Smoczyca1, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Dziękuje
Aniu przyzwyczajać sie bo jednak moje były długie aptekarz tak lekkomsie czuje:-)
Aptekarz
Super 
Mariss nosz kurczę czuję że będą bliźnięta oj będzie zabawa
Nauka jest nieubłagana a statystycznie czas na bliźniaki wlaśnie
marissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
Anka Ty zboczuchu !!!!Ania_84 wrote:hahaha
noo erotyka tu bylaby ciut nie zapachowa 
wlasnie nic takiego ;/ zawsze tak mam w polowie II fazy cyklu
niemożliwa jesteś
ale w sumie gusta są różne i o tym sie nie dyskutuje, a jak to ma pomóc to wręcz mus
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny co mysliscie o takich klpockach dla rocznego dziecka ??
http://allegro.pl/klocki-drewniane-100-sztuk-z-sorterem-dabo-zabawki-i4849363054.html -
Bardzo fajneAnia_84 wrote:dziewczyny co mysliscie o takich klpockach dla rocznego dziecka ??
http://allegro.pl/klocki-drewniane-100-sztuk-z-sorterem-dabo-zabawki-i4849363054.html
i kolorowe i dużo elementów... frajda murowana moim zdaniem.
-
albo takie
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4886046447&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=92 -
też fajne, ale może dla trochę starszego? sama nie wiem jestem zielona w temacie zabawek, ale dla rocznego wydają mi się ciekawsze te pierwsze przede wszystkim ze względu na kolory. bo te drugie to chyba bardziej nawet dla przedszkolakaAnia_84 wrote:albo takie
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4886046447&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=92
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:46
-
włąsnie tez mi sie tak wydaje tyle ze mamusia chlopca jest...bardzooo..amb itna ..i wiecie .. czesc rzeczy dla niej jest bez sensu ..i tylko edukacyjne mu kupiuje..Smoczyca1 wrote:też fajne, ale może dla trochę starszego? sama nie wiem jestem zielona w temacie zabawek, ale dla rocznego wydają mi się ciekawsze te pierwsze przede wszystkim ze względu na kolory.
-
ło jeny to rzeczywiście, ale chcesz małemu frajdę zrobić czy matce? niech ma coś dla siebieAnia_84 wrote:włąsnie tez mi sie tak wydaje tyle ze mamusia chlopca jest...bardzooo..amb itna ..i wiecie .. czesc rzeczy dla niej jest bez sensu ..i tylko edukacyjne mu kupiuje..
ja raczej bym wzięła te kolorowe ale Twoja decyzja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:49
-
LO matko co ten iPad zrobił z mojego posta;-)Anuśka wrote:Aptekarz
Super 
Mariss nosz kurczę czuję że będą bliźnięta oj będzie zabawa
Nauka jest nieubłagana a statystycznie czas na bliźniaki wlaśnie 

chodziło mimo to, ze ja sie dopiero przyzwyczajam bo miałam długie a teraz takie lekkie... Maz był załamany jak mu powiedziałam, ze ścinamy na krótko ale teraz bardzo mu sie podoba:-)
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heheh dziecku chce zrobic ..
zreszta moj maz powiedzial ze to jeszcze dziecko i ma sie bawic a n ie ;/
ostatnio dalismy mu takiego chomika co powtarza wszysto .. i maly jak gaworzy to ten chmik powtarza..a ta zaczela gadac do chomika i jej nie wyraznie powtarzalo.a ona ..no nie wiem..bo maly bedzie tak pozniej nie wyraznie mowil ...
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
bez sensu naprawdę !!! sama bym chciała takiego chomika...eee chyba jakaś inna jestemAnia_84 wrote:heheh dziecku chce zrobic ..
zreszta moj maz powiedzial ze to jeszcze dziecko i ma sie bawic a n ie ;/
ostatnio dalismy mu takiego chomika co powtarza wszysto .. i maly jak gaworzy to ten chmik powtarza..a ta zaczela gadac do chomika i jej nie wyraznie powtarzalo.a ona ..no nie wiem..bo maly bedzie tak pozniej nie wyraznie mowil ...
Mąż dobrze gada, kupuj kolorowe! a co niech ma :)kiedy ma się bawić jak nie teraz całe życie będzie się uczył

[/url]