My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
oo znalazlam poloczenie jednego i drugiego
http://allegro.pl/zabawki-drewniane-klocki-100-szt-literki-gratis-i4846679972.html -
nick nieaktualnywitam dziewczynki :)czytam was od kilku tygodni i tak mi z wami miło że chciałam zapytać czy wezmiecie mnie pod swoje skrzydełka?boże jak u was miło:)można o wszystkim pogadać postękać i się wyżalić.Ja króciutko o sobie -Mam 36 lat syna 15 li syna 9 l 2007 10tc 2 aniołki
staram się 3 cykl aktualnie czekam na owulacje.
Ania_84, Smoczyca1, marissith, Blondik, Mona_M, momo1009, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ani86 wrote:Oprocz Azjatek wyskoczyly mi jakies grupy Gang Bang... Nie wnikam
Nie wiedzialam, ze macie zakaz od gina. A dlaczego dal wam ten zakaz i na jak dlugo jeszcze?przecie to po angielsku
dobrze że nie bunga bunga czy jak to się pisze bo to chyba po włosku
eee zakaz mamy bo mam skróconą szyjkę i zrobił się lejek jak ginka określiła tzn że zaczyna sie otwierać i macica się mi często napinała, póki co mam zakaz do 23 grudnia i wtedy kontrolę, la ewydaje mi się że jest lepiej więc tego się trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 20:06
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
strarszastaraczka wrote:witam dziewczynki :)czytam was od kilku tygodni i tak mi z wami miło że chciałam zapytać czy wezmiecie mnie pod swoje skrzydełka?boże jak u was miło:)można o wszystkim pogadać postękać i się wyżalić.Ja króciutko o sobie -Mam 36 lat syna 15 li syna 9 l 2007 10tc 2 aniołki
bardzo mi przykro z powodu stratytulam mocno
strarszastaraczka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Ale na tych nie ma literek, czy ja nie widzę
nizej jak zjedziesz
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Ani86 wrote:Oprocz Azjatek wyskoczyly mi jakies grupy Gang Bang... Nie wnikam
Nie wiedzialam, ze macie zakaz od gina. A dlaczego dal wam ten zakaz i na jak dlugo jeszcze?
i mala czula sie zniesmaczonaSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
strarszastaraczka wrote:witam dziewczynki :)czytam was od kilku tygodni i tak mi z wami miło że chciałam zapytać czy wezmiecie mnie pod swoje skrzydełka?boże jak u was miło:)można o wszystkim pogadać postękać i się wyżalić.Ja króciutko o sobie -Mam 36 lat syna 15 li syna 9 l 2007 10tc 2 aniołki
strarszastaraczka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny