My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk nadrobiłam...zzerkne na fb by podziwiać Pati
I do łoża idę
Witam nową koleżankę
Mari kciukam z całych sił, oby to były magiczne święta..
Ania84 o rety gazów nie zazdraszczam, choć koś kiedyś wspominał tu o magicznej bryzie po grochu ;p
Wszystkie tule i do jutra...ech mamm jutro ciezki dzień..muszę upiec tort bezglutkowy dla siostrzenców, czeka mnie odgruzowywanie mieszkania, robienie pizzy, prasowanie i impreza, na którą nie mam siły iść
Kolorowych...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 22:08
marissith lubi tę wiadomość
-
A ja już wstałam, jak na złość Tymek usnał o 22.10(bo ma kuzynów) a wstał przed 7:(buuu
U nas dziś deszcze, zobaczymy.
Anuska, to kolorowych
Milej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 07:35
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej laseczki widziałyście ? pytania do eksperta, rozwija się to nasze OF
u mnie tempka skoczyła, czyli dalej walczę
miłego dnia dla wszystkich, myśmy poszli wczoraj spać o 21.30wyspałam się za wszystkie czasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 08:21
Ania_84, marissith, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Witam kochane
Ari widzialam nawet chyba zadam pytanieciekawe jak to bedzue funk na nsszym bocianie tak jest choc wiecej ekspertow i czesto odp bo jak zadaje tam pyt to tego samego najpozniej nastepnego dnia odp i na kazde pyt odp
Co do tempki fasola zakotwiczoba
Blondik ha wczoraj az wzięłam apapWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 08:21
Arienna, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Co do tempki fasola zakotwiczoba
a wczoraj cały wieczór mnie muliło ale przyszedł kumpel mojego G i postawiłam na stole kiełbaskę na gorąco to aż mnie odrzuciło
Anuśka, Blondik, Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość
-
No to wstałam
Mam dzisiaj misję
Jadę do babci sprzątać na święta... Samo sprzątanie to pikuś ale przebywanie z tą babcią to udręka
Ania84 Ty chyba masz podobną babcię jeśli dobrze pamiętam... Jak pomyślę o tym że będę słuchać tych wszystkich pretensji że cały świat jest przeciw niej i nikt jej nie kocha bo nie dajemy jej pieniędzy a ona ma przecież potrzeby, to nie wiem ile tam wytrzymam
Zamknę babkę w piwnicy na czas sprzątania chyba i otworzę jak będę wyjeżdżać
Blondik muszę spróbować tej kawki uwielbiam waniliowe smaki
Nastka współczuję pracy w sobotę
Pati kurczę teraz jak patrzę na te moje tempki to faktycznie zaczynam mieć nadzieję że to jednak fasolUpadek z tej chmurki będzie bolał
Arienna ale fajny prezencik będziesz miała pod choinkęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 08:54
-
współczuję babć, ja za to będę dziś jeździć, załatwiać itp a jutro na zajęcia
kurczę przyszły wyniki kolejnej rekrutacji i dupa nie dostałam się do kolejnego etapucóż trudno
hm... wiecie? mam słabe czucie w tym pokiereszowanym palcu, masakra jakaś jakbym miała cały czas opuszek zdrętwiały...ma to swoje dobre strony bo dostanę większe odszkodowanie ale boję się że pełne czucie nie wróci, dobrze że to lewa ręka bo bym nie mogła nawet np nawlec igły, ale za to póki co mam problem z jedzeniem nożem i widelcem bo mi brakuje czucia w tym wskazującym palcu i nie umiem prawidłowo przycisnąć widelca przy krojeniu, maskara jakaś -
Arienna wrote:współczuję babć, ja za to będę dziś jeździć, załatwiać itp a jutro na zajęcia
kurczę przyszły wyniki kolejnej rekrutacji i dupa nie dostałam się do kolejnego etapucóż trudno
hm... wiecie? mam słabe czucie w tym pokiereszowanym palcu, masakra jakaś jakbym miała cały czas opuszek zdrętwiały...ma to swoje dobre strony bo dostanę większe odszkodowanie ale boję się że pełne czucie nie wróci, dobrze że to lewa ręka bo bym nie mogła nawet np nawlec igły, ale za to póki co mam problem z jedzeniem nożem i widelcem bo mi brakuje czucia w tym wskazującym palcu i nie umiem prawidłowo przycisnąć widelca przy krojeniu, maskara jakaśNie zazdroszczę...
-
Anuśka wrote:No to wstałam
Mam dzisiaj misję
Jadę do babci sprzątać na święta... Samo sprzątanie to pikuś ale przebywanie z tą babcią to udręka
Ania84 Ty chyba masz podobną babcię jeśli dobrze pamiętam... Jak pomyślę o tym że będę słuchać tych wszystkich pretensji że cały świat jest przeciw niej i nikt jej nie kocha bo nie dajemy jej pieniędzy a ona ma przecież potrzeby, to nie wiem ile tam wytrzymam
Zamknę babkę w piwnicy na czas sprzątania chyba i otworzę jak będę wyjeżdżać
Blondik muszę spróbować tej kawki uwielbiam waniliowe smaki
Nastka współczuję pracy w sobotę
Pati kurczę teraz jak patrzę na te moje tempki to faktycznie zaczynam mieć nadzieję że to jednak fasolUpadek z tej chmurki będzie bolał
Arienna ale fajny prezencik będziesz miała pod choinkęja trzymam kciuki i nie puszczam:-) moja babcia jest kochana ale ma juz 87 lat i tez ma te swoje humory i wizje na temat swiata. Mieszka w tym samym podwórku co mojej mamy siostra tylko, ze ma swój dom, to czasem cioci nawet nie otworzy drzwi jak ciocia z obiadem idzie a potem mówi, ze ciocia nawet talerza zupy jej nie da. Cioci potem przykro.. A co najgorsze to do ludzi tak mówi... Ale cóż zrobic... Wiek... Mam nadzieje, ze ja taka nie będę...
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry Dziewczynki!
Mąż był dzisiaj na pobraniu krwi i mamy już częściowe wyniki - morfologia ok, prolaktyna i TSH w normie. Jeszcze brakuje nam tylko testosteronu. Ale jeśli będzie w normie, to znaczy, że on taki zmęczona, ospały i apatyczny jest nie z powodu hormonów, tylko ten typ tak ma... ech...
Marissith, gratuluję dwóch pękniętych pęcherzyków, trzymam kciuki za zielony koniec
Ja dupka brałam dwa razy dziennie.
No i pozdrawiam wszystkie koleżanki gorąco!marissith, Malenq, ara lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
ANus niestety mam taka babcie ;P
choc ostatnio sie nawrocilai jestem jej kohcan wnuczka- tak gada do moich rodzicow
ale to dlatego ze jej synus wyjechal i zostali tylko oni i my
Asiula a jaki on ma cukier ?? mierzylisciekiedys >>
dobra kobity.. wczoraj... dostalam kase z 1500 zl zostalo 200npoo ale cos zostalo
noo ale wczoraj kupilam ciuszki dla malej sobie czapek=czke i rekawiczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 09:29
Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość