My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, nie badaliśmy ostatnio, ale nigdy nie miał problemów z cukrem. od paru miesięcy on już nawet kawy nie słodzi i słodyczami aż tak się nie zajadamy, więc nie powinno być źle.
Cała jego rodzina ma taki charakter, więc chyba muszę się z tym pogodzić, że taki jest i niewiele się zmieni. A biorąc pod uwagę to, że ja jestem wulkanem energii, to będzie między nami iskrzyło
A ja dzisiaj jadę do mamy i będziemy lepić pierogi na WigilięAnia_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Dzień dobry laski
Witam się i ja
Anuśka współczuję babciu, zaciśnij zęby i do przodu, oby szybko poszło
Arienna współczuję palucha...ałćno i przykro mi że nie przeszłaś
Mari ja biorę 3x dziennie dupka.
A nastka ile Ty masz fotek...ja się naoglądałam
Blondik współczuję pogody...chyba ode mnie przeszła do Ciebie bo u mnie trochę lepiej niż wczoraj
A i jakoś źle spałam chyba albo nie wiem co robiłam ale mnie ręka boli
Heh moja mała jak tata z nią wczoraj gadał chyba sie go wystraszyła...rzadko go słyszy i kopnęła go tylko raz...ja mówie, że nie zna głosu to się wystraszyła i udaje że jej nie ma, a on ona słyszy? no jaaa faceci
MIłego dzionka Wszystkimmarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
ale mnie przeczołgało wczoraj.
Nic to, żyję.
Mimi - rozbawiłaś mnie tym, że uświadomiłam Ci, iż seks jest podstawą zajścia w ciążę. Mnie też tu kiedyś uświadomiono, bo miałyśmy z Anuśką taki cykl (chyba razem nawet), że NIEPOKALANE POCZĘCIE było jedyną opcją na ciążę
. Efekt widomy. Także tak, seks, seks i jeszcze raz seks!
Mnie też czeka sprzątanie, bo jutro przyjeżdża mój brat. Moja córa jest w nim zakochana po uszy, także będę miała "odbój" - tym bardziej, że Małż wziął wolne na przyjazd śwagra
.
Babcie..moje mają 75 i 81 lat i są kochane. Chociaż ta starsza zaczyna mieć problemy z pamięcią (demencja?) i słuchem, to jednak jest pełna ciepła i troski o rodzinę. I kompletnie niewymagająca. Ona pierwsza dowiadywała się o każdej z moich ciąż (oprócz Małża, oczywiście
), bo zawsze bałam się, że "nie zdążę" jej poinformować a nie ma dla niej większej radości niż kolejne dziecię w rodzinie
. Także z babciami mam fart, czego o teściach powiedzieć nie mogę - a są prawie w wieku moich dziadków, więc to nie wina różnic pokoleniowych
. Aż mnie telepie jak pomyślę, że w styczniu urodziny Adeli a teściowa zapewne przyjedzie na tydzień
. Hotel jej zamawiać, czy jak?
Miłego weekendu dziewuszki!
Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Ania poszłaś ostro z kasą słpukałaś się ładnie...rasowa kobita z Ciebie
ale ważne że się opłaciło
po 1000 zl
ale nastepny zastrzyk po weekendziei z obliczen wyszlo mi ze wreszcie od niepamietnych czasow bedziemy na plusie okolo 800 zl
Smoczyca1, Asiula86, ara, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki mam prosbe bardzo mi zalezy na jednej odp tego specjalisty .. a odpowiada w I kolejnosci tym ktorzy maja najwiecej lajkow moglybyscie mi polajkowac to co dodalam.. refundacja in vitro a czynnik meski ??
Asiula86, marissith, Bruma, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:tylko wiekszosc z tego to oplaty
po 1000 zl
ale nastepny zastrzyk po weekendziei z obliczen wyszlo mi ze wreszcie od niepamietnych czasow bedziemy na plusie okolo 800 zl
jak tak to Ci wolno
to się chwali!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziewczynki mam prosbe bardzo mi zalezy na jednej odp tego specjalisty .. a odpowiada w I kolejnosci tym ktorzy maja najwiecej lajkow moglybyscie mi polajkowac to co dodalam.. refundacja in vitro a czynnik meski ??
już szukamAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:się robi kochana
już szukam
matko dziewczyny jak mnie naparza brzuch jak na @ ..ale troche za wczesnie .. tak mnie napierdziela prawy jajnik ze szok..;/ te skurcze jak na @ ;/ -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziewczynki mam prosbe bardzo mi zalezy na jednej odp tego specjalisty .. a odpowiada w I kolejnosci tym ktorzy maja najwiecej lajkow moglybyscie mi polajkowac to co dodalam.. refundacja in vitro a czynnik meski ??
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziewczynki mam prosbe bardzo mi zalezy na jednej odp tego specjalisty .. a odpowiada w I kolejnosci tym ktorzy maja najwiecej lajkow moglybyscie mi polajkowac to co dodalam.. refundacja in vitro a czynnik meski ??
Już to zrobiłamAnia_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Smoczyca1 wrote:Swoją drogą ale sobie wymyślili z tymi polubieniami...ale z drugiej strony pan ekspert musiał jakąś taktykę odpowiadania obrać bo by nie ogarnął tych wszystkich lasek
Ania współczuję weź może nospę -
nick nieaktualny
-
Aniu kliknięte
Smoczku- ja się tam bardzo tym nie przejęłam, do urzędów konkursy są że tak ładnie powiem ustawione, więc nie spodziewałam się innego wynikupo za tym ja myślę że Matka Natura ma dla mnie inne zadanie
ja teraz mam zostać matką a nie pracownicą
hej
ps. mam jeszcze przez 6 dni abonament więc jeszcze mi liczy30 punktów i 18%
ciekawe do ilu tym razem dojdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 10:42
Smoczyca1, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle to cześć dziewuszki.
Witam nową koleżankę.
Doczytałam, ale już nie wiem co której miałam napisać, także miłego członka życzę.
Ariena - czasami trafiają się nie obstawione konkursy, ale to pewnie chu...owe miejsce pracy by byłomarissith lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:Aniu kliknięte
Smoczku- ja się tam bardzo tym nie przejęłam, do urzędów konkursy są że tak ładnie powiem ustawione, więc nie spodziewałam się innego wynikupo za tym ja myślę że Matka Natura ma dla mnie inne zadanie
ja teraz mam zostać matką a nie pracownicą
hej
ps. mam jeszcze przez 6 dni abonament więc jeszcze mi liczy30 punktów i 18%
ciekawe do ilu tym razem dojdę
Arienna lubi tę wiadomość