X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny, idę działać,bo w domu SPORY CHLEWIK.

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lama zalajkowałam :)
    Ech dziś dwie godziy spędzilam w łazience :) Gorąca kąpiel..i ogólna pielegnacja przy moim ukochanym grabażu :)
    trochę wyluzowałam i już jestem gotowa na impreze :) zaczynamy o 20:00
    Tort dla siostrzenców upieczony troszkę posprzątałam i meżowi pomogłam w jego nowej konstrukcji naszej szafy ;)
    Na obiad byly naleźniki...do tego resztki z tortu tzn mus czekoladowy, fruzelina porzeczkowa, kremówka, konfotura wiśniowa i nutella...pychotka :) A teraz odpoczywam o tak! Musze nabrać sily na imprezowanie :)

ara, Lamama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo tulę, ale może Marnut ma rację i jeszcze nie wszystko stracone :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak jak myślalam, Mąż juz za mną chodzi i pyta czy może <3 przed wyjściem..hehe..sukienka skórzana już przyszykowana:p
    A i wypróbowałam pomadke, którą polecała Arienna..pomalowałam przed wejściem do wanny ( wiem głupie, ale miałam taki kaprys, dla dobra testów :p) Trzyma się nadal .. wow chyba faktycznie to działa!

Arienna, Asiula86, marissith lubią tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!
    uff dotarłam aż tu :)
    wczoraj wieczorem się dowiedziałam, że na dziś się zapowiedzieli przyszli teście + szwagierka z mężem i synkiem... po wstępnej panice, obmyśliliśmy plan zbiorowego żywienia :) przed południem już byli także wiele czasu nie mieliśmy ale daliśmy radę - dwa dania na obiad (miały być do wyboru ale wciągnęli po dwa :P), do tego ciasto przed obiadem i po (zaczęłam się zastanawiać czy ostatni ich posiłek był w środę :D)
    szkoda tylko, że dziś miałam robić ciasteczka na święta a teraz już mi się nie chce, może jutro albo w tygodniu ogarnę ten temat :)

Pati włoski super!
    witam nową koleżankę, niestety zapomniałam już nicka :P
    pytania do eksperta zalajkowałam Ani i Lamamie, jak któraś jeszcze to dawać znać :)
    no to miłego wieczorku dziewczynki!
    czas powalczyć z kalendarzami na święta :)

Misi@, Lamama lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara a jakie kalendarze zwalczasz??? Robisz coś takiego???

• ara Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka zamawiam na allegro takie w formacie A3, ściągam program, ładuję zdjęcia i tyle - od kilku lat robimy dla rodziców taki prezent, od jakiegoś czasu także dla siebie ;)

Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    Anuśka zamawiam na allegro takie w formacie A3, ściągam program, ładuję zdjęcia i tyle - od kilku lat robimy dla rodziców taki prezent, od jakiegoś czasu także dla siebie ;)
    Fajny pomysł :)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie widzialyscie Pati w nowych włosach? Też chce zobaczyć

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    A gdzie widzialyscie Pati w nowych włosach? Też chce zobaczyć
    Na FB wstawiła fotkę

• Arienna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja jej nie mam w znajomych i nie widzę :(

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba ze chodzi o zdjecie w tle ;)

ewebii4.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arien a jesteś w naszej grupie gangu 18+ na fb? jak nie, to pisz do Ani84, Ona wciąga, albo cati ;) wbijaj laska!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    Ja też tak robie, ale Mąz w tym roku powiedział, żebym juz nie robiła, bo wszyscy się spodziewają ;pWięc nie robie i to będzie niespodzianka ;p

ps. no i mąż mnie dopadł :)

ara, Lamama, konwalianka lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    Arien a jesteś w naszej grupie gangu 18+ na fb? jak nie, to pisz do Ani84, Ona wciąga, albo cati ;) wbijaj laska!
    Jestem a co ? Tam jest zdjęcie? Nie widziałam :(

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero wróciłam z pracy i sobie zasiadłam na kanapie w ciuchach domowych i bez makijażu. Od razu lepiej :)
    Zmęczona jestem i wkurzona i w ogóle wszystko naraz. Mąż na pocieszenie poszedł kupić nam kebaba, bo nic dziś nie ugotował na kolację, biedak nie ma juz pomysłów co gotować :)

• Lamama Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wbiłam tu na ovu kochane moje dziewczyny!
    Jak mi Was brakuje codziennie.
    Wieje u Was? U nas zaczęło po kilkugodzinnej przerwie na nowo i dobrze, bo nadgoniłam pranie uzbierane w ciągu dwóch tygodni, łącznie z firanami i pościelami, kapami itd. Jest dobrze i "orkanciowi" za usługę dziękuję.
    Fakt, że orkan to szkodnik ale my w takiej niecce mieszkamy, że do nas mało co się przedostaje.
    Burze dookoła a u nas nie ma zagrożenia np.

Porządki świąteczne zacznę dopiero w poniedziałek i czasu mam bardzo mało.
    Sama jestem z wszystkim więc wiadomo. Okna, reszta domu na tip top, obejście, gotowanie, pieczenie i ozdoby świąteczne, bo wszystko mi wykupili :-)

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani dobry kebab nie jest zły :)

Lamama to gdzie Ty mieszkasz, że wiatery nie dolatują? U mnie w Łódzkim też raczej cicho :)

Właśnie wstałam :) Taką mam melodię do spania, że małż się o mnie martwi... Stwierdził że chyba powinnam z tym gardłem do lekarza pójść, skoro taka jestem osłabiona :)

No i wszystkie śpią śpiochy :) To może ja też pójdę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 22:25

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2014, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że kończę jeden dzień i zaczynam drugi :)
    Strasznie mnie zmuliło z samego rana i tak popatrzyłam na ten swój wykres i stwierdziłam że wygląda fajnie, no i w całej swej naiwności zatestowałam z nadzieją że coś mi ten test pokarze :( To był głupi pomysł :( Nie mogę wyjść z podziwu... Niby jestem dorosłą rozsądną kobietą... A taką naiwną :(
    No cóż przynajmniej wiem, że prezent dla męża muszę sama wykombinować bo na mikołaja nie ma co liczyć :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2014, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie załamuj się skarbie...to dopiero 12dpo...
    Poczekaj kilka dni i znowu zatestuj...
    Ale fakt, to było mało rozsądne...:-\

Ja nie śpię od 4tej, obudził mnie ból ucha i zatkania obu uszu, na jutro zdążyłam już umówić laryngologa (medicover)....
    Zastanawiam się co jeszcze.....grrrrrrrr

Czas na śniadanko...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 06:50

‹‹ 3185 3186 3187 3188 3189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ