My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLama zalajkowałam
Ech dziś dwie godziy spędzilam w łazienceGorąca kąpiel..i ogólna pielegnacja przy moim ukochanym grabażu
trochę wyluzowałam i już jestem gotowa na imprezezaczynamy o 20:00
Tort dla siostrzenców upieczony troszkę posprzątałam i meżowi pomogłam w jego nowej konstrukcji naszej szafy
Na obiad byly naleźniki...do tego resztki z tortu tzn mus czekoladowy, fruzelina porzeczkowa, kremówka, konfotura wiśniowa i nutella...pychotkaA teraz odpoczywam o tak! Musze nabrać sily na imprezowanie
ara, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI tak jak myślalam, Mąż juz za mną chodzi i pyta czy może
przed wyjściem..hehe..sukienka skórzana już przyszykowana:p
A i wypróbowałam pomadke, którą polecała Arienna..pomalowałam przed wejściem do wanny ( wiem głupie, ale miałam taki kaprys, dla dobra testów :p) Trzyma się nadal .. wow chyba faktycznie to działa!Arienna, Asiula86, marissith lubią tę wiadomość
-
dzień dobry!
uff dotarłam aż tu
wczoraj wieczorem się dowiedziałam, że na dziś się zapowiedzieli przyszli teście + szwagierka z mężem i synkiem... po wstępnej panice, obmyśliliśmy plan zbiorowego żywieniaprzed południem już byli także wiele czasu nie mieliśmy ale daliśmy radę - dwa dania na obiad (miały być do wyboru ale wciągnęli po dwa
), do tego ciasto przed obiadem i po (zaczęłam się zastanawiać czy ostatni ich posiłek był w środę
)
szkoda tylko, że dziś miałam robić ciasteczka na święta a teraz już mi się nie chce, może jutro albo w tygodniu ogarnę ten temat
Pati włoski super!
witam nową koleżankę, niestety zapomniałam już nicka
pytania do eksperta zalajkowałam Ani i Lamamie, jak któraś jeszcze to dawać znać
no to miłego wieczorku dziewczynki!
czas powalczyć z kalendarzami na świętaMisi@, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyara wrote:Anuśka zamawiam na allegro takie w formacie A3, ściągam program, ładuję zdjęcia i tyle - od kilku lat robimy dla rodziców taki prezent, od jakiegoś czasu także dla siebie
ps. no i mąż mnie dopadłara, Lamama, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopiero wróciłam z pracy i sobie zasiadłam na kanapie w ciuchach domowych i bez makijażu. Od razu lepiej
Zmęczona jestem i wkurzona i w ogóle wszystko naraz. Mąż na pocieszenie poszedł kupić nam kebaba, bo nic dziś nie ugotował na kolację, biedak nie ma juz pomysłów co gotować -
No i wbiłam tu na ovu kochane moje dziewczyny!
Jak mi Was brakuje codziennie.
Wieje u Was? U nas zaczęło po kilkugodzinnej przerwie na nowo i dobrze, bo nadgoniłam pranie uzbierane w ciągu dwóch tygodni, łącznie z firanami i pościelami, kapami itd. Jest dobrze i "orkanciowi" za usługę dziękuję.
Fakt, że orkan to szkodnik ale my w takiej niecce mieszkamy, że do nas mało co się przedostaje.
Burze dookoła a u nas nie ma zagrożenia np.
Porządki świąteczne zacznę dopiero w poniedziałek i czasu mam bardzo mało.
Sama jestem z wszystkim więc wiadomo. Okna, reszta domu na tip top, obejście, gotowanie, pieczenie i ozdoby świąteczne, bo wszystko mi wykupili
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Ani dobry kebab nie jest zły
Lamama to gdzie Ty mieszkasz, że wiatery nie dolatują? U mnie w Łódzkim też raczej cicho
Właśnie wstałamTaką mam melodię do spania, że małż się o mnie martwi... Stwierdził że chyba powinnam z tym gardłem do lekarza pójść, skoro taka jestem osłabiona
No i wszystkie śpią śpiochyTo może ja też pójdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 22:25
-
Widzę, że kończę jeden dzień i zaczynam drugi
Strasznie mnie zmuliło z samego rana i tak popatrzyłam na ten swój wykres i stwierdziłam że wygląda fajnie, no i w całej swej naiwności zatestowałam z nadzieją że coś mi ten test pokarzeTo był głupi pomysł
Nie mogę wyjść z podziwu... Niby jestem dorosłą rozsądną kobietą... A taką naiwną
No cóż przynajmniej wiem, że prezent dla męża muszę sama wykombinować bo na mikołaja nie ma co liczyć -
nick nieaktualnyNie załamuj się skarbie...to dopiero 12dpo...
Poczekaj kilka dni i znowu zatestuj...
Ale fakt, to było mało rozsądne...
Ja nie śpię od 4tej, obudził mnie ból ucha i zatkania obu uszu, na jutro zdążyłam już umówić laryngologa (medicover)....
Zastanawiam się co jeszcze.....grrrrrrrr
Czas na śniadanko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 06:50