My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki wiecie co? też tak miałyście że czułyście taki uścisk w jajnikach że aż swędzi skóra na zewnątrz? ja nie umiem tego wytłumaczyć, czuję jakby delikatne kłucie od kilku dni w prawym dziś dołączył się lewy, i normalnie mnie swędzi w tym miejscu skóra, miałam tak ostatnio tylko wtedy było to tylko z prawej strony i rzeczywiście fasol próbował się zagnieździć z prawej strony, teraz mam tak z obu....kurde dziwne.... mamuśki powiedzcie czy wyście czuły zagnieżdżenie? kurde bo ja mam schizy jakieś (ostatnio przy zagnieżdżeniu plamiłam ale wiem ciąża ciąży nierówna więc nie sugeruję się tym)
-
nick nieaktualnyAri - ja nie pomogę.
Właśnie się dowiedziałam, że moja psiapsióła odstawia tabsy i będzie starała się o rodzeństwo dla syna. I wiem, że to ja ją zmotywowałamZ pierwszym synem zaskoczyła za pierwszym razem.
Fajnie by było mieć dzieciaki w tym samym wieku znowu. AAAAAAAAAA gdzie ta @? Wykres mam jakiś powalony. A właśnie, czy wiesiołek wpływa jakoś na temperaturę? Bo jak nie wiem skąd te Tatry. -
Arienna wrote:dziewczynki wiecie co? też tak miałyście że czułyście taki uścisk w jajnikach że aż swędzi skóra na zewnątrz? ja nie umiem tego wytłumaczyć, czuję jakby delikatne kłucie od kilku dni w prawym dziś dołączył się lewy, i normalnie mnie swędzi w tym miejscu skóra, miałam tak ostatnio tylko wtedy było to tylko z prawej strony i rzeczywiście fasol próbował się zagnieździć z prawej strony, teraz mam tak z obu....kurde dziwne.... mamuśki powiedzcie czy wyście czuły zagnieżdżenie? kurde bo ja mam schizy jakieś (ostatnio przy zagnieżdżeniu plamiłam ale wiem ciąża ciąży nierówna więc nie sugeruję się tym)
-
Nooo Mikołaj odemnie troche spozniony ale dzis wychodzi z poczty
zachlał mordke
Pati Karteczka tez dzis wylatuje -
nick nieaktualnyHej. Witam sie z pracy. Szefowa sie do mnie rano nie odzywała, bo byla zła o to, ze bylam wczoraj chora i nie przyszłam do pracy. Ale teraz juz powoli jej przechodzi. Ona juz prawie 60 lat ma i moze dlatego taka kaprysna
Zalajkuje wam wasze pytania do eksperta jak wrócę do domu i sobie spokojnie usiądę przed laptopem, oki?
Smoczku, to mówisz stalkujesz moje fotki?
Kiedys miałam fazę na wklejanie zdjęć na fejsa, ale potem mi przeszlo i juz kupę czasu nic nie wklejałam.
A tak ogólnie niedobrze mi, czuje sie jak balon, klienci w pracy mnie wkurwiaja, zwłaszcza chamskie babska, czyli nic nowego
PozdrawiamAnia_84, Smoczyca1, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się weekendowo
Niestety nie dam rady Was nadrobić, kawałek tylko przeczytałam
Mari - trzymam kciuki bardzo bardzo mocno.
U mnie wszystko wskazuje na to, że nic z tego cyklu nie będzie. Po monitoringu gin stwierdziła, że nie daje pogesteronu, bo skoro pękły dwa pęcherzyki, to nie ma takiej potrzeby. A patrząc na mój wykres, to chyba w właśnie jest go za mało, temperatura od owulacji sukcesywnie spada
. Szkoda, że wczoraj nie poszłam o sobie zbadać sama, w poniedziałek już chyba bez sensu..
Mam więc dziś nastój pod hasłem "nigdy nam się nie uda"
Idę polajkować Wasze pytania do eksperta
Buziaki, miłego dniamarissith lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ani86 wrote:Hej. Witam sie z pracy. Szefowa sie do mnie rano nie odzywała, bo byla zła o to, ze bylam wczoraj chora i nie przyszłam do pracy. Ale teraz juz powoli jej przechodzi. Ona juz prawie 60 lat ma i moze dlatego taka kaprysna
Zalajkuje wam wasze pytania do eksperta jak wrócę do domu i sobie spokojnie usiądę przed laptopem, oki?
Smoczku, to mówisz stalkujesz moje fotki?
Kiedys miałam fazę na wklejanie zdjęć na fejsa, ale potem mi przeszlo i juz kupę czasu nic nie wklejałam.
A tak ogólnie niedobrze mi, czuje sie jak balon, klienci w pracy mnie wkurwiaja, zwłaszcza chamskie babska, czyli nic nowego
Pozdrawiam
Oj tam oj tam czepiasz się babo
Fajne są, takie egzotyczne, fajny mąż, fajny pies Ty też fajna a co to se pooglądałam
AAA szefowa grymasi...hehe masz rację pewnie to wiek, albo sama chciała wczoraj wolne wziąć ale ją ubiegłaś
Ale już chyba dużo Ci nie zostało...więc rachu ciachu i do domu -
nick nieaktualnyLubię Cię, Momo, dlatego znów przegrzebałam forum i FB
.
Wiadomość Tamki z dnia 16 lipca (strona 1075) brzmiała:
"Asha, bardzo chętnie, nie miałabym nic przeciwko tylko sama powiedz czy możliwa jest ciąża przy tempce 36,51 ???? no przecież nie"
4 dni później (wg tabelki na FB) dowiedziała się, że jest w ciąży.
Jeszcze jakieś pytania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 15:04
momo1009, Arienna, ara, Mona_M, Malenq, Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Lubię Cię, Momo, dlatego znów przegrzebałam forum i FB
.
Wiadomość Tamki z dnia 16 lipca (strona 1075) brzmiała:
"Asha, bardzo chętnie, nie miałabym nic przeciwko tylko sama powiedz czy możliwa jest ciąża przy tempce 36,51 ???? no przecież nie"
4 dni później (wg tabelki na FB) dowiedziała się, że jest w ciąży.
Jeszcze jakieś pytania?
Nie żartujesz?Naprawdę tak było?
Mamutek, jesteś niezastąpiona :*marnut, Asiula86 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Wróciłam, jestem! Dzięki za lajki.
Komu jakieś pytanie lajknąć to zgłaszać.
Momo moja kochana wiem, że masz do mnie anielską cierpliwość ale ja coś wymyślę, by Ci to wynagrodzićZeślę na Ciebie szczęście jak znajdę czarodzieja jakiegoś!
Kochana oddycham dziś z ulgą, już po wszystkim. Caaaałe szczęście. W poniedziałek biorę pół urlopiku i odpokutuję swoje winy
Buziaki, idę sprzątać cukier, który dopadła nasza kotka i wzięła go za żwirek. Tak to jest jak panom się spieszyło i nie użyli szufelki. KOCHAM WAS.
momo1009 lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Se kurde sprawdź, specjalnie podałam wszystkie dane - ja nie rzucam słów na wiatr
!
Ile ja się Tamki naszukałam, wylądowałam przed 2000 stroną
. Dziękuję :*
marnut lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...