X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki wiecie co? też tak miałyście że czułyście taki uścisk w jajnikach że aż swędzi skóra na zewnątrz? ja nie umiem tego wytłumaczyć, czuję jakby delikatne kłucie od kilku dni w prawym dziś dołączył się lewy, i normalnie mnie swędzi w tym miejscu skóra, miałam tak ostatnio tylko wtedy było to tylko z prawej strony i rzeczywiście fasol próbował się zagnieździć z prawej strony, teraz mam tak z obu....kurde dziwne.... mamuśki powiedzcie czy wyście czuły zagnieżdżenie? kurde bo ja mam schizy jakieś (ostatnio przy zagnieżdżeniu plamiłam ale wiem ciąża ciąży nierówna więc nie sugeruję się tym)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari - ja nie pomogę.

Właśnie się dowiedziałam, że moja psiapsióła odstawia tabsy i będzie starała się o rodzeństwo dla syna. I wiem, że to ja ją zmotywowałam :) Z pierwszym synem zaskoczyła za pierwszym razem.
    Fajnie by było mieć dzieciaki w tym samym wieku znowu. AAAAAAAAAA gdzie ta @? Wykres mam jakiś powalony. A właśnie, czy wiesiołek wpływa jakoś na temperaturę? Bo jak nie wiem skąd te Tatry.

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    dziewczynki wiecie co? też tak miałyście że czułyście taki uścisk w jajnikach że aż swędzi skóra na zewnątrz? ja nie umiem tego wytłumaczyć, czuję jakby delikatne kłucie od kilku dni w prawym dziś dołączył się lewy, i normalnie mnie swędzi w tym miejscu skóra, miałam tak ostatnio tylko wtedy było to tylko z prawej strony i rzeczywiście fasol próbował się zagnieździć z prawej strony, teraz mam tak z obu....kurde dziwne.... mamuśki powiedzcie czy wyście czuły zagnieżdżenie? kurde bo ja mam schizy jakieś (ostatnio przy zagnieżdżeniu plamiłam ale wiem ciąża ciąży nierówna więc nie sugeruję się tym)
    Kochana ja nic nie czułam, kompletnie nic...ani plamienia ani żadnego kłucia...ale jak mówisz ciąża ciąży nie równa więc oby oby :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lamama Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNKI WEJDŹCIE NA PYTANIE MOJE O ZIOŁA I SUPLEMENTY DO EKSPERTA, BO IM WIĘCEJ LAJKÓW TO UZYSKAMY ODPOWIEDŹ. DZIĘKI, SPADAM NA GITARĘ.

Ania_84, marnut lubią tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobione ;D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    DZIEWCZYNKI WEJDŹCIE NA PYTANIE MOJE O ZIOŁA I SUPLEMENTY DO EKSPERTA, BO IM WIĘCEJ LAJKÓW TO UZYSKAMY ODPOWIEDŹ. DZIĘKI, SPADAM NA GITARĘ.
    Lama grasz na gitarze ? :)
    Lajk oddany :)

Lamama lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo Mikołaj odemnie troche spozniony ale dzis wychodzi z poczty :) zachlał mordke :P
    Pati Karteczka tez dzis wylatuje :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Witam sie z pracy. Szefowa sie do mnie rano nie odzywała, bo byla zła o to, ze bylam wczoraj chora i nie przyszłam do pracy. Ale teraz juz powoli jej przechodzi. Ona juz prawie 60 lat ma i moze dlatego taka kaprysna :/

Zalajkuje wam wasze pytania do eksperta jak wrócę do domu i sobie spokojnie usiądę przed laptopem, oki?

Smoczku, to mówisz stalkujesz moje fotki? :P
    Kiedys miałam fazę na wklejanie zdjęć na fejsa, ale potem mi przeszlo i juz kupę czasu nic nie wklejałam.

A tak ogólnie niedobrze mi, czuje sie jak balon, klienci w pracy mnie wkurwiaja, zwłaszcza chamskie babska, czyli nic nowego :D
    Pozdrawiam

Ania_84, Smoczyca1, Lamama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki zalajkowałam Wam pytanka.

Spieszę donieść, iż pojawiła się jaśnie pani @. I pierwszy raz od jakiegoś czasu mnie to cieszy ;)
    Oficjalnie żegnam termometr na 3 cykle :)

Ania_84, momo1009, Smoczyca1, marnut, Misi@ lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wytrzymalam 3 razy zmierzylam tempke w tym cyklu :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się weekendowo :)
    Niestety nie dam rady Was nadrobić, kawałek tylko przeczytałam

Mari - trzymam kciuki bardzo bardzo mocno :).

U mnie wszystko wskazuje na to, że nic z tego cyklu nie będzie :(. Po monitoringu gin stwierdziła, że nie daje pogesteronu, bo skoro pękły dwa pęcherzyki, to nie ma takiej potrzeby. A patrząc na mój wykres, to chyba w właśnie jest go za mało, temperatura od owulacji sukcesywnie spada :(. Szkoda, że wczoraj nie poszłam o sobie zbadać sama, w poniedziałek już chyba bez sensu..
    Mam więc dziś nastój pod hasłem "nigdy nam się nie uda" :|

Idę polajkować Wasze pytania do eksperta

Buziaki, miłego dnia :)

marissith lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj momik momik wiem, że łatwo se mówi ale uszy do góry...nie wolno się nigdy poddawać...pewnie masz chwilowy kryzys i musisz sobie pomarudzić tylko, a jutro będzie lepiej :) ja w to wierzę i Ci tego barrrrdzo życzę :)

momo1009 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Hej. Witam sie z pracy. Szefowa sie do mnie rano nie odzywała, bo byla zła o to, ze bylam wczoraj chora i nie przyszłam do pracy. Ale teraz juz powoli jej przechodzi. Ona juz prawie 60 lat ma i moze dlatego taka kaprysna :/

Zalajkuje wam wasze pytania do eksperta jak wrócę do domu i sobie spokojnie usiądę przed laptopem, oki?

Smoczku, to mówisz stalkujesz moje fotki? :P
    Kiedys miałam fazę na wklejanie zdjęć na fejsa, ale potem mi przeszlo i juz kupę czasu nic nie wklejałam.

A tak ogólnie niedobrze mi, czuje sie jak balon, klienci w pracy mnie wkurwiaja, zwłaszcza chamskie babska, czyli nic nowego :D
    Pozdrawiam

Oj tam oj tam czepiasz się babo :D
    Fajne są, takie egzotyczne, fajny mąż, fajny pies Ty też fajna a co to se pooglądałam :)
    AAA szefowa grymasi...hehe masz rację pewnie to wiek, albo sama chciała wczoraj wolne wziąć ale ją ubiegłaś ;)
    Ale już chyba dużo Ci nie zostało...więc rachu ciachu i do domu :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Dziewczynki zalajkowałam Wam pytanka.

Spieszę donieść, iż pojawiła się jaśnie pani @. I pierwszy raz od jakiegoś czasu mnie to cieszy ;)
    Oficjalnie żegnam termometr na 3 cykle :)
    Miłego odpoczynku :)

Mona_M lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię Cię, Momo, dlatego znów przegrzebałam forum i FB :D.

Wiadomość Tamki z dnia 16 lipca (strona 1075) brzmiała:

"Asha, bardzo chętnie, nie miałabym nic przeciwko tylko sama powiedz czy możliwa jest ciąża przy tempce 36,51 ???? no przecież nie"

4 dni później (wg tabelki na FB) dowiedziała się, że jest w ciąży.

Jeszcze jakieś pytania B)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 15:04

momo1009, Arienna, ara, Mona_M, Malenq, Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie mozecie zerknąc fachowym okiem?

b3fb1a16285179ba33329521d97d67e9.png

od kilku dni zmagam sie z hm jakby grypą i duzzym katarem :( przezco nei wiem jak interpretowac moj wykres

strarszastaraczka lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Lubię Cię, Momo, dlatego znów przegrzebałam forum i FB :D.

Wiadomość Tamki z dnia 16 lipca (strona 1075) brzmiała:

"Asha, bardzo chętnie, nie miałabym nic przeciwko tylko sama powiedz czy możliwa jest ciąża przy tempce 36,51 ???? no przecież nie"

4 dni później (wg tabelki na FB) dowiedziała się, że jest w ciąży.

Jeszcze jakieś pytania B)?

Nie żartujesz? :) Naprawdę tak było? :) :)
    Mamutek, jesteś niezastąpiona :*

marnut, Asiula86 lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam, jestem! Dzięki za lajki.

Komu jakieś pytanie lajknąć to zgłaszać.
    Momo moja kochana wiem, że masz do mnie anielską cierpliwość ale ja coś wymyślę, by Ci to wynagrodzić :-) Ześlę na Ciebie szczęście jak znajdę czarodzieja jakiegoś! <3 <3 <3 Kochana oddycham dziś z ulgą, już po wszystkim. Caaaałe szczęście. W poniedziałek biorę pół urlopiku i odpokutuję swoje winy :-/ Buziaki, idę sprzątać cukier, który dopadła nasza kotka i wzięła go za żwirek. Tak to jest jak panom się spieszyło i nie użyli szufelki. KOCHAM WAS.

momo1009 lubi tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Nie żartujesz? :) Naprawdę tak było? :) :)
    Mamutek, jesteś niezastąpiona :*

Se kurde sprawdź, specjalnie podałam wszystkie dane - ja nie rzucam słów na wiatr B)!

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Se kurde sprawdź, specjalnie podałam wszystkie dane - ja nie rzucam słów na wiatr B)!
    Sprawdziłam :) Ile ja się Tamki naszukałam, wylądowałam przed 2000 stroną :). Dziękuję :*

marnut lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
‹‹ 3184 3185 3186 3187 3188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ