My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Nie załamuj się skarbie...to dopiero 12dpo...
Poczekaj kilka dni i znowu zatestuj...
Ale fakt, to było mało rozsądne...
Ja nie śpię od 4tej, obudził mnie ból ucha i zatkania obu uszu, na jutro zdążyłam już umówić laryngologa (medicover)....
Zastanawiam się co jeszcze.....grrrrrrrrMalen kuruj się... Nie zyczę Ci porodu z chorobą. Ja tak rodziłam. Miałam taką chrypę, że jak oddychałam to było słychać jakby ktoś w sali obok porządnie chrapał
Dziewczyny miały ze mnie tyle śmiechu że ho ho
-
Dzien dobry kochane witam sie Anus tulam choc dalej zaciskam kciuki
My wvzoraj posiedzielismy u malej Ani do 21 zmienialismy pieluszke kapalismy
Naniuchalam sie tego slodkiegi zapachu
mala,podobno caly dzien plakala i wogole a jak my przyszlismy to była dpokojna tylji przez jakisd czas trocha grymasila
Malenq kuruj die kochana ja od dwoch dni z bólem glowy walczeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 07:24
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry skarby,
Malenq no i jeszcze ucho do wszystkich zmartwieńdobrze ze udało się umówić wizytę
Anuska ja tam nadal trzymam kciuki
Ania miła sobota, po takich wypadach aż bardziej teskno do maluszka..
A my do kościoła jedziemy, buziakiMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq zdrówka
Anuśka trochę za szybko testowałaś, poczekaj jeszcze ze 2-3 dni
Wczoraj mieliśmy imprezkę urodzinową męża a dzisiaj ledwo żyję
Jeszcze się denerwuje co mnie jutro w robocie czeka, będzie dym jak nic
Miłego dzionka wam życzęBlondik lubi tę wiadomość
-
Lojj pisalam do was i usnelam.
Śniło mi sie ze na wykresie zaznavzalam krew pozytyw drugi raz a zaraz po tym snilo mi sie ze poszlismy z m na badania nasienia i czyt a tam w nasieniu 1 plemnik martwy i dwa zywe o ruchliwosci 98% to juz zakrawa o psychozemarissith lubi tę wiadomość
-
Martishi czemu ma byc dym ??
Blondik ładna wigilia
ps a codo mojego wykresu .. a raczej kilku tempek.. to u mnie taka tempka w okolo 8-12 dpo to norma
Malenq kuruj sie kochana :* -
marissith wrote:Malenq zdrówka
Anuśka trochę za szybko testowałaś, poczekaj jeszcze ze 2-3 dni
Wczoraj mieliśmy imprezkę urodzinową męża a dzisiaj ledwo żyję
Jeszcze się denerwuje co mnie jutro w robocie czeka, będzie dym jak nic
Miłego dzionka wam życzęMariss czemu dym w robocie???
Ania faktycznie te sny to już początki psychozyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anus a czy Ty nie mowilas ze Twoj test wyszedl kilka dni po spodziewanej @
wiec wiesz prosze ladnie czekac
Heheh noo psychoza maniakalno depresyjna
to od tego sztachania sie zapachem malego dzieckaAnuśka lubi tę wiadomość
-
Witam moje kochane foremki....
Zaniedbałlam formum od dwóch dni ale obiecuje poprawę. Czy coś ciekawego sie wydarzyło? Miłej niedzieli życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 10:42
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anus a czy Ty nie mowilas ze Twoj test wyszedl kilka dni po spodziewanej @
wiec wiesz prosze ladnie czekac
Heheh noo psychoza maniakalno depresyjna
to od tego sztachania sie zapachem malego dzieckaAle jakoś tak mnie tknęło
Gupol jestem okropny
wiem
Pati no i jak tam u Ciebie? Wszystko ok?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anusia ok. Wczoraj gości mieliśmy i wiesz jak to jest... Szykowanie, sałatki, koreczki, gorące Dania... A jak u babci? Udało Ci sie posprzątać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 10:58
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kuźwa no mi wyszedł po terminie no wiem
Ale jakoś tak mnie tknęło
Gupol jestem okropny
wiem
Pati no i jak tam u Ciebie? Wszystko ok?rózga sie nalezy w paczce
hihih
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane!!!
Chciałam poinformować iż zrobiłam dziś test... co prawda dopiero 9 dpo ale wyszła druga blada kreska... Nie nastawiam się ze zafasolkowalam bo powtórzę test jutro... buziaki miłego dniaAnia_84, Pati Belgia, Anuśka, marissith, Ani86, Anastazjaaa, Blondik, marnut, choco, ara, Asiula86, LaRa, MANIEK, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry.
Anuska ty piczo, schowaj test i sobie cierpliwie czekaj aż @ będzie sie spóźniać kilka dni. Wiem, ciężko tak, ale to najmniej bolesne wyjście. Trzymam kciuki.
Malenqa pewnie masz zatoki przeziębione... Nie zazdroszczę. Mnie zatoki łapią odkąd przyjechałam do Anglii. Leż i odpoczywaj.
Ania witaj w klubie lekkich świrówO moich snach krążą juz na tym forum legendy (dla przypomnienia... Sen o bocianie wykluwającym sie z końcówki nadgniłego banana).
Mnie się dzisiaj śniło, ze bylam u ginekologa i mówię, ze okresu nie mam a on mnie zbadal i mówi, ze w ciąży jestem a testy mnie oszukały.
Potem mi sie snilo, ze pojechalam na Filipiny i miałam masaż ciepłymi olejami.Ania_84, marissith, ara lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dzień dobry Kochane!!!
Chciałam poinformować iż zrobiłam dziś test... co prawda dopiero 9 dpo ale wyszła druga blada kreska... Nie nastawiam się ze zafasolkowalam bo powtórzę test jutro... buziaki miłego dnia