My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyi wojna z małżem zaliczona...........
ale mam wqrwa.................sobie wyobraźcie, że ta stara rura (teściowa) dzwoni i mówi do mojego, żebyśmy przed świętami do nich przyjechali, bo ONI zdecydowali się "mnie przeprosić", bo przecież dziadkami teraz będą i nie może być tak jak jest....
"jak już Magda idzie w zaparte to My ją przeprosimy."/............
qrwa ................ ani razu przez 9 miechów nie zapytali się jak się czuję, jak dziecko..........teraz też nie zapytali czy wszystko w porządku - nawet nie wiedzą o kłopotach zdrowotnych Kosi, a tu qrwa taki tekst............
"że ONI mogą przeprosić, jak już Magda pierwsza tego nie robi......."
ja się mojego pytam: "ale że ZA CO JA qrwa mam przepraszać??" za to, że jesteśmy małżeństwem??? za to że nie pozwoliłam się im rządzić w moim małżeństwie???? za to, że mówię prawdę w oczy....
a mój szacowny małżonek z fochem do mnie: "że widzisz zadzwonili i chcą........"
w dupę niech sobie wsadzą swoje "wymuszone" przeprosiny, bo "co ludzie powiedzą", że wnuczki nie widują...............
boszzzzzzzzzzzzzzzzzz cała z nerwów się telepię... -
nick nieaktualnyJakie sny macie
ja nie mam takich
Katja trzymam kciuki!!!
A u mnie w pracy w ogóle jest fatalnieszkoda gadać, szukam innej ale kicha straszna
Jak tylko zobaczę dwie kreski biorę L4, nie mam zamiaru się denerwować przez debiliKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq kochana nie denerwuj sie .,.. wiem to nie proste ..ale pomyskl po co masz sobie dodawac stresu i Kosi ..
a tesciowa pies je**ł ;/
Martisshi no to tym bardziej II kresekco bys dluga z debilami niemusiala siedziec
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:i wojna z małżem zaliczona...........
ale mam wqrwa.................sobie wyobraźcie, że ta stara rura (teściowa) dzwoni i mówi do mojego, żebyśmy przed świętami do nich przyjechali, bo ONI zdecydowali się "mnie przeprosić", bo przecież dziadkami teraz będą i nie może być tak jak jest....
"jak już Magda idzie w zaparte to My ją przeprosimy."/............
qrwa ................ ani razu przez 9 miechów nie zapytali się jak się czuję, jak dziecko..........teraz też nie zapytali czy wszystko w porządku - nawet nie wiedzą o kłopotach zdrowotnych Kosi, a tu qrwa taki tekst............
"że ONI mogą przeprosić, jak już Magda pierwsza tego nie robi......."
ja się mojego pytam: "ale że ZA CO JA qrwa mam przepraszać??" za to, że jesteśmy małżeństwem??? za to że nie pozwoliłam się im rządzić w moim małżeństwie???? za to, że mówię prawdę w oczy....
a mój szacowny małżonek z fochem do mnie: "że widzisz zadzwonili i chcą........"
w dupę niech sobie wsadzą swoje "wymuszone" przeprosiny, bo "co ludzie powiedzą", że wnuczki nie widują...............
boszzzzzzzzzzzzzzzzzz cała z nerwów się telepię...Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Aniu są 3 osoby co potrafią mnie tak wyprowadzić z równowagi: moi teściowie i mąż....
teraz uskuteczniam system "głębokiego oddychania", ale nie na 10 a na 100 oddechówMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati nie mam zamiaru się godzić....nie z przekory, ale dlatego że nie wierzę w "ich dobre intencje"...... ja pod publiczkę NIC robić nie będę....
wiecie jak ciężko zapanować nad nerwami....małża wygoniłam na spacer z psami, coby mnie swoją osobą nie drażnił.....ponad godzinę mam z głowy.......... -
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Dzień dobry Kochane!!!
Chciałam poinformować iż zrobiłam dziś test... co prawda dopiero 9 dpo ale wyszła druga blada kreska... Nie nastawiam się ze zafasolkowalam bo powtórzę test jutro... buziaki miłego dniaSuper Katja
-
Malenq wrote:Pati nie mam zamiaru się godzić....nie z przekory, ale dlatego że nie wierzę w "ich dobre intencje"...... ja pod publiczkę NIC robić nie będę....
wiecie jak ciężko zapanować nad nerwami....małża wygoniłam na spacer z psami, coby mnie swoją osobą nie drażnił.....ponad godzinę mam z głowy..........Wspieram
-
nick nieaktualnyech zjadłam garść (dużą garść) pistacji..........i powoli zaczyna mi się oddech uspokajać...
nie ma to jak niedziela w ciszy i spokoju:) heheheh
Groszku wiem, wiem........ tylko jak Ci ludzie się odzywają, to zawsze mnie krew zalewa.............Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 12:10
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 12:41
Malenq, Pati Belgia, marissith, Ani86, ara, Asiula86, justta, strarszastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:mniaaaaammmmmmmmmmmmmm....szczególnie te w czekoladzie...........
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Zrobiłam znowu test i negatyw... Nie wiem co myśleć...
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Malenq właśnie to miałam na myśli... Poprostu jak ńie chcesz to nie godz sie z nimi... Moi tez zawsze wszystko na pokaz robili. Brali zdjęcia Marcela, które wstawiłam na fb i chwalili sie sąsiadom jakiego wnuka pięknego maja... Bezczelność...