My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
strarszastaraczka wrote:Anuśka zgadza sie moje chłopaki to potulne jak baranki
a mi właśnie brakuje dziewuszki co by ze mną rządziła :)ha,ha
To musisz się przytulać do męża przed owulacją
Podobno wtedy dziewczynki wychodzą
Ja poluję na chłopaka teraz bo mój najstarszy już pełnoletni i boję się syndromu pustego gniazda
strarszastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:O tak dziewuszki do rządzenia są pierwsze i najlepsze
To musisz się przytulać do męża przed owulacją
Podobno wtedy dziewczynki wychodzą
Ja poluję na chłopaka teraz bo mój najstarszy już pełnoletni i boję się syndromu pustego gniazda
-
nick nieaktualny
-
strarszastaraczka wrote:tak wiem naczytałam się trochę :)ale mam takie parcie na dzidzi że nawet chłopiec może byc:) boje się bo mi już zegar głośno bije:(
zobaczysz ani sie obejrzysz
zajdziesz przedemna .. a mam tylko 3 miesice na zajsci3 po ostatnim zakladziestrarszastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz sie troche nauczylam odrozniac Chinczyka od Wietnamczyka, Japonczyka ITD
Glownie przez kolor skory. Japonczycy sa biali bardzo i maja takie troche inne twarze, a Wietnamczycy na przyklad maja skosne oczy, ale sa juz dosc ciemni, duzo ciemniejsi od Filipinczykow takze. A i fakt, tesknie czasem za Filipinami, Anusko. Ale chyba za Indiami bardziej.
Na pocieszenie wybieram sie w marcu do Polski na cale dwa tygodnie i ani dnia dluzej, bo juz szefowa mnie uprzedzila, ze nie moge brac urlopu dluzszego niz dwa tygodnieAnia_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ani86 wrote:Tak, ledwo czas z rodzina spedze, a i tak pewnie bede miala co chwile telefon od mojej kochanej szefowej
-
nick nieaktualnyAnuska, spoczko, ja w tej pracy dlugo nie pobede. Znalazlam ja ot tak, z ulicy. Chodzilam i rozdawalam moje CV. Nawet nie sadzilam, ze mnie przyjmie na stanowisko kierownicze, bo dopiero co wrocilam z Azji wtedy i wypadlam troche z obiegu. Przyjela mnie na zastepstwo bylej kierowniczki, ktora zaszla w ciaze i odeszla w listopadzie na macierzynski. Pracowala praktycznie przez cala ciaze, odeszla dopiero pod koniec, kiedy miala 3 tygodnie do porodu. W czerwcu wraca z macierzynskiego, ale juz nie jako kierowniczka, tylko zwykla pracownica poletatowa, a wiec ja bede mogla zatrzymac swoja pozycje. Ale nie chce... Chce zdobyc tylko doswiadczenie na tym stanowisku i znalezc prace w troszke lepszym miejscu. Po wiosnie planuje aplikowac do sklepow jubilerskich na pozycje managerki. A nuz sie uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 21:10
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ani86 wrote:Anuska, spoczko, ja w tej pracy dlugo nie pobede. Znalazlam ja ot tak, z ulicy. Chodzilam i rozdawalam moje CV. Nawet nie sadzilam, ze mnie przyjmie na stanowisko kierownicze, bo dopiero co wrocilam z Azji wtedy i wypadlam troche z obiegu. Przyjela mnie na zastepstwo bylej kierowniczki, ktora zaszla w ciaze i odeszla w listopadzie na macierzynski. Pracowala praktycznie przez cala ciaze, odeszla dopiero pod koniec, kiedy miala 3 tygodnie do porodu. W czerwcu wraca z macierzynskiego, ale juz nie jako kierowniczka, tylko zwykla pracownica poletatowa, a wiec ja bede mogla zatrzymac swoja pozycje. Ale nie chce... Chce zdobyc tylko doswiadczenie na tym stanowisku i znalezc prace w troszke lepszym miejscu. Po wiosnie planuje aplikowac do sklepow jubilerskich na pozycje managerki. A nuz sie uda
No to faktycznie doświadczenie do CV się przyda
Spadam spać laseczkiTaka jestem już niemrawa, że masakra
Do jutra
-
Padam.
Prąd dostarczyli ale nie tak jak planowali.
Pojechałyśmy do rozdzielni i stałyśmy tak długo z koleżanką aż prąd nam podłączą
sasasassasasaasassaas
Podłączyli.
Flaszkę dostali, ciasto dostali, kawkę obiecaną też wypili.
Impreza się udała.
Zebrałyśmy dużą sumę pieniędzy i baaaaardzo się cieszymy. Dzieciaczki dostały piękne nagrody.
Kupili prawie wszystko. Pozostawały pojedyncze rzeczy
Jutro jeszcze lekcja gitary i czas na porządki. Nie wiem kiedy to zrobić. Nie wiem. Ale wiem jedno, że nogi potwornie mnie bolą i chyba nie zasnę normalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 21:34
Pati Belgia, Misi@, ara lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny