My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej
jestem po monitoringu, 2 pęcherzyki pękły, było dużo płynu, endometrium 11 mm
od niedzieli biorę luteinę 3x1 przez 10 dni później beta 23.12, wynik akurat na wigilię, jeżeli będzie pozytywna to super, ale jak negatywna to dowiem się przed samą wigilią....
idę was nadrobićAnia_84, Mona_M, konwalianka, Blondik, marnut, momo1009, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:hej
od niedzieli biorę luteinę 3x1 przez 10 dni później beta 23.12, wynik akurat na wigilię, jeżeli będzie pozytywna to super, ale jak negatywna to dowiem się przed samą wigilią....
idę was nadrobićteraz kciuki będę zaciskala:-)
marissith lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:hej
idę was nadrobićwiec wiesz
Pati bardzo ladnie ci w tej nowej fryzurce
Smoczku a Ty jak tam ???marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia, to wyslij mi link do waszej grupy, bo jak wpisałam w wyszukiwarkę Gang 18+ to mi się jakieś erotyczne strony z Azjatkami pokazały
Marisska trzymam kciuki, żeby żołnierze znalazły włwłaściwą drogęAnia_84, Smoczyca1, marissith, marnut, momo1009, ara lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:kochana przecyztalam ze masz bete 23,12
wiec wiesz
Pati bardzo ladnie ci w tej nowej fryzurce
Smoczku a Ty jak tam ???Aniu przyzwyczajać sie bo jednak moje były długie aptekarz tak lekkomsie czuje:-)
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ani86 wrote:Ania, to wyslij mi link do waszej grupy, bo jak wpisałam w wyszukiwarkę Gang 18+ to mi się jakieś erotyczne strony z Azjatkami pokazały
Marisska trzymam kciuki, żeby żołnierze znalazły włwłaściwą drogęale raczej nie azjatki
Ani86 lubi tę wiadomość
-
Ani86 wrote:Ania, to wyslij mi link do waszej grupy, bo jak wpisałam w wyszukiwarkę Gang 18+ to mi się jakieś erotyczne strony z Azjatkami pokazały
Marisska trzymam kciuki, żeby żołnierze znalazły włwłaściwą drogę
i dopoerio ja widzisz jak jestesmy znajomymi a ja cie zapraszam do tej grupy -
Dziewczynki u mnie i u mojej Zochny chyba dobrze
czasami mnie drażni bo pół dnia znaku życia nie daje ale jak zjem czekolady kawałek to się dama budzi
a ogólnie dobrze nic mnie nie boli, brzuch raczej już się tak nie napina więc mam nadzieję że ginka odwoła mi nakaz leżenia
Ehhhh dobrze, że jesteście bo bez Was bym z nudów umarła jak nicmarissith, Ani86, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Ani wyslalam ci zaproszenie do przyjaciolek jak przyjmiesz wysle ci moj link do mojego profilu dodasz mnie do znajomych a ja cie przyjem do grupy
-
Smoczyca1 wrote:Dziewczynki u mnie i u mojej Zochny chyba dobrze
czasami mnie drażni bo pół dnia znaku życia nie daje ale jak zjem czekolady kawałek to się dama budzi
a ogólnie dobrze nic mnie nie boli, brzuch raczej już się tak nie napina więc mam nadzieję że ginka odwoła mi nakaz leżenia
Ehhhh dobrze, że jesteście bo bez Was bym z nudów umarła jak nicSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehehe no wiesz daje ci znac ze ona lubi tylko czekoladke
ale fakt faktem, że ja nigdy jakoś bardzo za słodyczami nie byłam, a teraz dnia nie wytrzymam bez choćby kawałka
Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:no no i dupa rośnie...ale nie Zośce tylko matce, ale czego się dla brzdąca nie robi
ale fakt faktem, że ja nigdy jakoś bardzo za słodyczami nie byłam, a teraz dnia nie wytrzymam bez choćby kawałka
Mari trzymamy kciukija juz widze dzis bete pozytywna
jak owilma 23,12
marissith lubi tę wiadomość
-
a mne chce tylek rozerwac..
ze tak brzydko powiem
cycki mnie naparzaja..az dzis zmierzylam rano tempke .. a tam 37,07 wiec owulka byla na 100% -
Ania_84 wrote:ojj tam mała wie co dobre
Mari trzymamy kciukija juz widze dzis bete pozytywna
jak owilma 23,12
w sumie mogłaby być do niego podobna, miałaby ciemną karnację i czarne loczki jaaaa, już widzę oczyma wyobraźni jaka laska
Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość