X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja masz zakaz czarnowidztwa. Normalnie dała bym Ci klapsa w tyłek na uspokojenie, ale ciężarnej nie można bić.

**********************Gang 18+***********************
  • cati Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja a ja przed chwila zrobilam kupe czerwona .... i strach w oczach !!!

a pozniej sobie przypomnialam ze wpierdzielilam prawie 0.5kg buraczkow... :P

Anuśka, nick nieaktualny, konwalianka, nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • choco Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Katja a ja przed chwila zrobilam kupe czerwona .... i strach w oczach !!!

a pozniej sobie przypomnialam ze wpierdzielilam prawie 0.5kg buraczkow... :P
    Hehe siostra mnie dwa razy mało o zawał nie przyprawiła, zostawiając mi dziecko do pilnowania po nakarmieniu barszczem. Już myślałam jak tu na pogotowie jechać, jak zobaczyłam różowe siuski, tym bardziej że mała miała problemy z siusianiem.

**********************Gang 18+***********************
  • cati Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Hehe siostra mnie dwa razy mało o zawał nie przyprawiła, zostawiając mi dziecko do pilnowania po nakarmieniu barszczem. Już myślałam jak tu na pogotowie jechać, jak zobaczyłam różowe siuski, tym bardziej że mała miała problemy z siusianiem.
    Mozna sie przerazic co :D

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zaczęłam dziś nowy cykl :(. 2 dni przed terminem i z bardzo dziwnym wykresem, o którym chyba będę musiała porozmawiać z gin. Ciekawe czy coś z niego wywróży.

Katja, ale jak to? :| To na pewno @?

Aniu powodzenia!

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam Śluz R czy mam już przestać Dongować?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję sie po drzemce, Ania życzę powodzonka i już trzymam kciuki :)
    Cat jeszcze raz zdrówka no i spokojnego lotu życzę :)
    A Katjaa Ty spokojnie na wyniki czekaj a nie buczysz ;)

cati lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Właśnie zaczęłam dziś nowy cykl :(. 2 dni przed terminem i z bardzo dziwnym wykresem, o którym chyba będę musiała porozmawiać z gin. Ciekawe czy coś z niego wywróży.

Katja, ale jak to? :| To na pewno @?

Aniu powodzenia!
    Tulę mocno :*

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bolą mnie węzły chłonne, może to skutek Donga. Ktos tak miał?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dziewczyny ja też zadałam pytanie o niedobór b 12 czy mogę prosić o wsparcie i lajkowanie mojego pytania?

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Mam Śluz R czy mam już przestać Dongować?
    Donguj do skoku tempki :) Ja tak robiłam :) Generalnie donguje się ok 10 dni a później czeka na owulkę, ale u mnie zawsze przychodziła wcześniej bez czekania :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Bolą mnie węzły chłonne, może to skutek Donga. Ktos tak miał?
    Ja nie miałam :/ Dziwne... A może jakieś przeziębienie?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście nie możliwe... człowiek tu już zdolowany, w pracy nic nie robi a Wy mi tu o czerwonych kupach i biciu mnie... :( i się w sobie zamkne zaraz całkowicie... ;)

Smoczyca1, cati, Blondik, Anuśka, Arienna, choco lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za lajk momo :)

Nie niejestem przeziębiona. hmm..już mam dni płodne to niedługo go odstawie to zobaczę :p Pewnie to przez ten suplement. Ale fajnie cieszę się, że mam wcześniej dni płodne. Jendak Dong plus Infolic pomaga :)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Jesteście nie możliwe... człowiek tu już zdolowany, w pracy nic nie robi a Wy mi tu o czerwonych kupach i biciu mnie... :( i się w sobie zamkne zaraz całkowicie... ;)
    Katjaa ale widzisz jaka żeś wyjątkowa że te czerwone kupy humor Ci poprawiły :D

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Donguj do skoku tempki :) Ja tak robiłam :) Generalnie donguje się ok 10 dni a później czeka na owulkę, ale u mnie zawsze przychodziła wcześniej bez czekania :)
    To od dziś zmniejsze dawkę do dwóch! :) Aż do skoku .

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Aha dziewczyny ja też zadałam pytanie o niedobór b 12 czy mogę prosić o wsparcie i lajkowanie mojego pytania?
    Lajk oddany :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Katjaa ale widzisz jaka żeś wyjątkowa że te czerwone kupy humor Ci poprawiły :D
    Raczej bym powiedziała ze nienormalna hehe pierwszy mój uśmiech od dzisiejszego negatywnego testu... :)

nick nieaktualny, cati lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam przyjaciela, któremu kupuje wszystkie książki, które wychodzą o kupie:p jedna była wyjątkowa..nazywała się" O małym kreciku, któremu ktoś narobił na głowę ":)Fajowe są te niektóre książeki i co więcej są edukacyjne. albo jest jedna zatytuowana sztuka pierdzenia :) Dałam jej koleżance na urodziny. Bo wiecie jest teoria, że jeśli nie wstydzisz się przed partnerem jak puścisz gazy to znaczy, że bardzo sobie ufacie. A ona była zakochana więc dałam jej drogowskaz, kiedy może się przekonać, że jej marcin jej ufa i ja kocha :p ps prezent jej się bardzo spodobał :) Wiem dziwnych mam znajomych, ale bardzo ich lubię :)

nick nieaktualny, momo1009, ara lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa a pokaż mi która tu normalna jest? :D
    Misi2 to ja widzę, że mój mąż zaj****cie mi ufa :D ale ten sposób okazywania zaufania no kurczę jakoś do mnie nie przemawia ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 3198 3199 3200 3201 3202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ