My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja a ja przed chwila zrobilam kupe czerwona .... i strach w oczach !!!
a pozniej sobie przypomnialam ze wpierdzielilam prawie 0.5kg buraczkow...Anuśka, Misi@, konwalianka, Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Katja a ja przed chwila zrobilam kupe czerwona .... i strach w oczach !!!
a pozniej sobie przypomnialam ze wpierdzielilam prawie 0.5kg buraczkow...**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Hehe siostra mnie dwa razy mało o zawał nie przyprawiła, zostawiając mi dziecko do pilnowania po nakarmieniu barszczem. Już myślałam jak tu na pogotowie jechać, jak zobaczyłam różowe siuski, tym bardziej że mała miała problemy z siusianiem.
-
Właśnie zaczęłam dziś nowy cykl
. 2 dni przed terminem i z bardzo dziwnym wykresem, o którym chyba będę musiała porozmawiać z gin. Ciekawe czy coś z niego wywróży.
Katja, ale jak to?To na pewno @?
Aniu powodzenia!********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Właśnie zaczęłam dziś nowy cykl
. 2 dni przed terminem i z bardzo dziwnym wykresem, o którym chyba będę musiała porozmawiać z gin. Ciekawe czy coś z niego wywróży.
Katja, ale jak to?To na pewno @?
Aniu powodzenia!momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Jesteście nie możliwe... człowiek tu już zdolowany, w pracy nic nie robi a Wy mi tu o czerwonych kupach i biciu mnie...
i się w sobie zamkne zaraz całkowicie...
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam przyjaciela, któremu kupuje wszystkie książki, które wychodzą o kupie:p jedna była wyjątkowa..nazywała się" O małym kreciku, któremu ktoś narobił na głowę ":)Fajowe są te niektóre książeki i co więcej są edukacyjne. albo jest jedna zatytuowana sztuka pierdzenia
Dałam jej koleżance na urodziny. Bo wiecie jest teoria, że jeśli nie wstydzisz się przed partnerem jak puścisz gazy to znaczy, że bardzo sobie ufacie. A ona była zakochana więc dałam jej drogowskaz, kiedy może się przekonać, że jej marcin jej ufa i ja kocha :p ps prezent jej się bardzo spodobał
Wiem dziwnych mam znajomych, ale bardzo ich lubię
Katjaa, momo1009, ara lubią tę wiadomość