X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Dziewczyny trzymajcie kciuki ..jutro mam rozmowe w sprawie pracy w renomowanej przychodni stomatologicznej

Taka tam - zrób bete bedzie najbardziej wiarygodna.. moze owulacja sie przesunela.. i np dopeiro sie zagniezdza maluch :)
    Kciukam Aniu :) Powodzenia i wirtualny kopniak na szczęście..tylko się nie odwracaj! No.. :)

Taka Tam Ania ma rację podejdź na betę , będziesz wiedzieć czy to ciąża :) Trzymam kciuki :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Dziewczyny trzymajcie kciuki ..jutro mam rozmowe w sprawie pracy w renomowanej przychodni stomatologicznej

Taka tam - zrób bete bedzie najbardziej wiarygodna.. moze owulacja sie przesunela.. i np dopeiro sie zagniezdza maluch :)
    Ania trzymam kciuki. A tak wogole to śnilas mi sie, ze dzwoniłas do mnie szczęśliwa, ze beta Ci pozytywna wyszła:-)

Ania_84 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super! też trzymam kciuki..

Taka tam.. na dwoje babka wróżyla..albo to maluszek, albo po prostu.. stres, zmiana diety, inne rzeczy..ja jakoś w kwietniu okres dostałam 5 dni po terminie, byłam pewna, że to ciąża, tym bardziej, że męczyły mnie mdłości.. okazało się, że okres przesunął się z powodu intensywnych ćwiczeń a mdłości, bo miałam bakterię w żołądku..zatem..nigdy nic nie wiadomo..mam nadzieję, że uu Ciebie to jednak pierwsza opcja - maluszek

oo Pati, dzięki.. zatem pomyślimy intensywnie o takim króliczku :)

ogarnęłam sypialnie..jeszcze firanki wyprasować i powiesić..ale mi dobrze :) do sprzątania został przedpokój i mężowi żyrandole..uff

Pati Belgia lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    prosiłyście o zaproszenie więc oficjalnie zapraszam na uroczyste otwarcie :D

http://wirtualbeauty.blogspot.com/
    Powróciłam z pracy i pierwsze co zrobiłam to zostawiłam Ci komentarz na blogu :) Będzie jakiś ruch na stronie i lepsza pozycja w google :)

Arienna lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Ania trzymam kciuki. A tak wogole to śnilas mi sie, ze dzwoniłas do mnie szczęśliwa, ze beta Ci pozytywna wyszła:-)
    ooo wow :D chyba ci sie udzielilo po moim snie ze dwa razy na wyresie zaznacalam K+ :D

Pati Belgia lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja, ja wlasnie wracam wczesniej z pracy. Nie dalam rady I prawie sie osuwałam na półki a klienci zerkali na mnie jakbym miała Bóg wie jakiego wirusa. Zostawiłam dziewczyny w czwórkę, jak jakiś problem to będą do mnie dzwonić. Takie życie i spokoju nie ma.
    Gorączkę mam jeszcze wieksza i widzę ze nie tylko ja choruje, bo i niektóre z was tez wzięło. Taki okres teraz, ze wszyscy chorują. Ja przechodzę grype po raz pierwszy od ponad 2 lat. W Azji nie miałam ani razu nawet lekkiej gorączki.

Dobra, nie będę wam marudzić o chorobach. Smoczku, tutaj zwolnienia nie dają tak ot sobie. W ciąży takze nie, nawet nie ma mowy, no chyba ze ciąża zagrożona.

Aha i dostałam okres. Po 40 dniach sobie przyszedł i wyleciał na bieliznę niczym z cysterny. Ale cieszę sie, ze wreszcie ten okropny, dlugi i stresujący cykl mam za sobą.

• Taka tam Debiutantka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja tez trzymam kciuki !
    Konwalianka tez bym bardzo chciała zeby to był dzidziuś, powtórzę test pojutrze zobaczymy co będzie ;-)

• cati Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny za wszelkie zyczenia powrotu do zdrowia dzis sie troche zaparlam by was nadrobic ( co nie jest proste bo produkujecie niczym chinczki ubrania)
    Dla wszystkich staraczek : trzymam mocno kciuki nie przestalam :)
    Katja - wiesz co mysle o tym :) i w dalszym ciagu wierze ze beta bedzie sliczna <3
    Maniuś - Wszystkiego co najlepsze :)
    PAti- Tez za wami tesknie , i brakue mi waszych codziennych rozmow.

Ale jak nie mdlosci to przeziebienie itd.. teraz wracam na swieta do domu to tez sporo obowiazkow mnie czeka , a tym samym nie bede miala czas znow siedziec na forum. Ale obiecuje zagladac i dawac znac co tam u mnie :)

od 2 dni - mdlosci ustapily i chyba juz nie powinny wrocic bo niedlugo 2 trymestr zaczne :) u nas sniegu troche lezy , w pl widzialam ze go brakuje.

Trzymajcie kciuki bym jutro doleciala cala i zdrowa do domu , 2 samoloty jednego dnia .... ale wole to niz 8h w autobusie.

Udalo sie kupic prezent dla mamy :P idzie z niemiec...mam nadzieje ze na swieta dojdzie...

Co do prezentow mikolajkowych , moj dopiero wysle jak bede w PL oczym juz poinformowalam swoja gwiazdeczke :*
    Tak samo do PAti , mam nadzieje ze dojdzie przed swietami :)

No to chyba na tyle :)

Katjaa, Pati Belgia lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania trzymam kciuki :)
    Cati zdrowiej :) A konsultowałaś latanie z lekarzem? Pytam bo zastanawiam się czy to nie szkodzi... :)

• cati Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po 7 tyg , mozna spokojnie latac :) ja w srode 12 tydz zaczne.
    jesli sie oczywiscie dobrze czujesz, to nie ma zadnych przeciwskazan.
    ja plamien zadnych nie mialam to tez chyba dobrze wszystko jest ? :)

Misi@ lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    po 7 tyg , mozna spokojnie latac :) ja w srode 12 tydz zaczne.
    jesli sie oczywiscie dobrze czujesz, to nie ma zadnych przeciwskazan.
    ja plamien zadnych nie mialam to tez chyba dobrze wszystko jest ? :)
    To super :) Bo bym się martwiła o Was :D

• Arienna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Kup sobie spdniczkę lub sukienkę :)
    chyba tak zrobię bo żadnych fajnych nie znalazłam :/

Misi@ lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Catai..o mamo, ja pamietam, jak napisałaś, że zaszłaś w ciąże a to już prawie II tymestr..niewiarygodne jak ten czas leci :)

cati lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka tam wrote:
    Witam wszystkich , jak juz pisałam dopiero zaczęliśmy starania ;-)
    Mam pytanie do was okres spóźnia mi sie cztery dni mam od dwóch dni minimalne brązowe plamienia , robiłam test negatywny
    Miała któraś z was cos takiego , oco chodzi ?
    tak kochana mi się tak zawsze okres zaczyna przykro mi :(

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wiare we mnie ale własnie wróciłam z toalety i miałam śluz z krwią... więc już wszystko wiadomo....

• Arienna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Powróciłam z pracy i pierwsze co zrobiłam to zostawiłam Ci komentarz na blogu :) Będzie jakiś ruch na stronie i lepsza pozycja w google :)
    :*

ewebii4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Dziękuję za wiare we mnie ale własnie wróciłam z toalety i miałam śluz z krwią... więc już wszystko wiadomo....
    Dupa... Nic nie wiadomo... Ja do 4mca ciąży miałam prawie normalne @ w czasie kiedy powinny wystąpić, więc nic nie wiadomo. Czekam na betę z zaciśniętymi kciukami :)

Misi@ lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde spać mi się chce strasznie :( zmykam bo zapomniałam kupić papier rzyciowy :P

ewebii4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    kurde spać mi się chce strasznie :( zmykam bo zapomniałam kupić papier rzyciowy :P
    To ten najważniejszy ;) Ja też jak tylko otwieram rano oczy to marzę o tym żeby je zamknąć od razu i spać nadal :)

• Taka tam Debiutantka

Wysłany: 15 grudnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    tak kochana mi się tak zawsze okres zaczyna przykro mi :(
    U mnie to niestety pierwszy raz

‹‹ 3197 3198 3199 3200 3201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ