My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki ..jutro mam rozmowe w sprawie pracy w renomowanej przychodni stomatologicznej
Taka tam - zrób bete bedzie najbardziej wiarygodna.. moze owulacja sie przesunela.. i np dopeiro sie zagniezdza maluchPowodzenia i wirtualny kopniak na szczęście..tylko się nie odwracaj! No..
Taka Tam Ania ma rację podejdź na betę , będziesz wiedzieć czy to ciążaTrzymam kciuki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki ..jutro mam rozmowe w sprawie pracy w renomowanej przychodni stomatologicznej
Taka tam - zrób bete bedzie najbardziej wiarygodna.. moze owulacja sie przesunela.. i np dopeiro sie zagniezdza maluchAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania super! też trzymam kciuki..
Taka tam.. na dwoje babka wróżyla..albo to maluszek, albo po prostu.. stres, zmiana diety, inne rzeczy..ja jakoś w kwietniu okres dostałam 5 dni po terminie, byłam pewna, że to ciąża, tym bardziej, że męczyły mnie mdłości.. okazało się, że okres przesunął się z powodu intensywnych ćwiczeń a mdłości, bo miałam bakterię w żołądku..zatem..nigdy nic nie wiadomo..mam nadzieję, że uu Ciebie to jednak pierwsza opcja - maluszek
oo Pati, dzięki.. zatem pomyślimy intensywnie o takim króliczku
ogarnęłam sypialnie..jeszcze firanki wyprasować i powiesić..ale mi dobrzedo sprzątania został przedpokój i mężowi żyrandole..uff
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:prosiłyście o zaproszenie więc oficjalnie zapraszam na uroczyste otwarcie
http://wirtualbeauty.blogspot.com/Będzie jakiś ruch na stronie i lepsza pozycja w google
Arienna lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Ania trzymam kciuki. A tak wogole to śnilas mi sie, ze dzwoniłas do mnie szczęśliwa, ze beta Ci pozytywna wyszła:-)
chyba ci sie udzielilo po moim snie ze dwa razy na wyresie zaznacalam K+
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja, ja wlasnie wracam wczesniej z pracy. Nie dalam rady I prawie sie osuwałam na półki a klienci zerkali na mnie jakbym miała Bóg wie jakiego wirusa. Zostawiłam dziewczyny w czwórkę, jak jakiś problem to będą do mnie dzwonić. Takie życie i spokoju nie ma.
Gorączkę mam jeszcze wieksza i widzę ze nie tylko ja choruje, bo i niektóre z was tez wzięło. Taki okres teraz, ze wszyscy chorują. Ja przechodzę grype po raz pierwszy od ponad 2 lat. W Azji nie miałam ani razu nawet lekkiej gorączki.
Dobra, nie będę wam marudzić o chorobach. Smoczku, tutaj zwolnienia nie dają tak ot sobie. W ciąży takze nie, nawet nie ma mowy, no chyba ze ciąża zagrożona.
Aha i dostałam okres. Po 40 dniach sobie przyszedł i wyleciał na bieliznę niczym z cysterny. Ale cieszę sie, ze wreszcie ten okropny, dlugi i stresujący cykl mam za sobą. -
Dziekuje dziewczyny za wszelkie zyczenia powrotu do zdrowia dzis sie troche zaparlam by was nadrobic ( co nie jest proste bo produkujecie niczym chinczki ubrania)
Dla wszystkich staraczek : trzymam mocno kciuki nie przestalam
Katja - wiesz co mysle o tymi w dalszym ciagu wierze ze beta bedzie sliczna
Maniuś - Wszystkiego co najlepsze
PAti- Tez za wami tesknie , i brakue mi waszych codziennych rozmow.
Ale jak nie mdlosci to przeziebienie itd.. teraz wracam na swieta do domu to tez sporo obowiazkow mnie czeka , a tym samym nie bede miala czas znow siedziec na forum. Ale obiecuje zagladac i dawac znac co tam u mnie
od 2 dni - mdlosci ustapily i chyba juz nie powinny wrocic bo niedlugo 2 trymestr zaczneu nas sniegu troche lezy , w pl widzialam ze go brakuje.
Trzymajcie kciuki bym jutro doleciala cala i zdrowa do domu , 2 samoloty jednego dnia .... ale wole to niz 8h w autobusie.
Udalo sie kupic prezent dla mamyidzie z niemiec...mam nadzieje ze na swieta dojdzie...
Co do prezentow mikolajkowych , moj dopiero wysle jak bede w PL oczym juz poinformowalam swoja gwiazdeczke :*
Tak samo do PAti , mam nadzieje ze dojdzie przed swietami
No to chyba na tyle
Katjaa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
po 7 tyg , mozna spokojnie latac
ja w srode 12 tydz zaczne.
jesli sie oczywiscie dobrze czujesz, to nie ma zadnych przeciwskazan.
ja plamien zadnych nie mialam to tez chyba dobrze wszystko jest ?Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taka tam wrote:Witam wszystkich , jak juz pisałam dopiero zaczęliśmy starania
Mam pytanie do was okres spóźnia mi sie cztery dni mam od dwóch dni minimalne brązowe plamienia , robiłam test negatywny
Miała któraś z was cos takiego , oco chodzi ? -
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Dziękuję za wiare we mnie ale własnie wróciłam z toalety i miałam śluz z krwią... więc już wszystko wiadomo....
Misi@ lubi tę wiadomość