My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
tak samo jak i do mojej obdarowanej tez .. ale to nie wina poczty a moja .. ale obdarowana zostala poinformowana o przesunieciu mikolaja
-
Pati Belgia wrote:Upominek od mojej mikołajki tez jeszcze do mnie nie dotarł
heheh:D
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:To wiem ale i tak by sie ńie zgadzało.... Bo @ miałam 9 listopada, bete robiłam na 26 dc a beta wyszła jak na 5 tydzien....
Takie normy znalazłam w necie:
Normy beta hCG dla poszczególnych tygodni ciąży, licząc od daty ostatniej miesiączki (LP-last period):
3 LP --- 5 – 50 mIU/ml
4 LP --- 5 – 426 mIU/ml
5 LP --- 18 – 7,340 mIU/ml
6 LP --- 1,080 – 56,500 mIU/ml
7 – 8 LP --- 7, 650 – 229,000 mIU/ml
9 – 12 LP --- 25,700 – 288,000 mIU/ml
13 – 16 LP --- 13,300 – 254,000 mIU/ml
17 – 24 LP --- 4,060 – 165,400 mIU/ml
25 – 40 LP --- 3,640 – 117,000 mIU/ml
A Ty jakie miałaś wyniki?
Kiedy masz 1sze USG? -
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Nic sie nie slalo. Narazie kartki nie ma ani ad Marnutka, ani od Misi ani od Ciebie. Ale pewnie przyjdą na dniach:-)
Teraz zaczelam się stresować, że źle adres wpisałam
Pani na poczccie mówiła, że tydzien i kartk będzie, bo wysłałam priorytetem... mam nadzieję, że dojdziena czas.
A mnie wczoraj wieczorkiem już wyskoczyła druga, kreska, jest bledsza od kontrolnej, ale może owulacja przyjdzie wcześniejTaką mam nadzieję
Dziś ide na zastrzyk z b12, choć kusi by w tym miesiącu nie iść
buziaki i miłego członka
Aniu86 Ty juz nie chodź do tej pracy bo się wykonczysz..musisz to odleżeć, bo wyladujesz w szpitalu. Zdrowie masz tylko jedno! -
marnut wrote:Takie normy znalazłam w necie:
Normy beta hCG dla poszczególnych tygodni ciąży, licząc od daty ostatniej miesiączki (LP-last period):
3 LP --- 5 – 50 mIU/ml
4 LP --- 5 – 426 mIU/ml
5 LP --- 18 – 7,340 mIU/ml
6 LP --- 1,080 – 56,500 mIU/ml
7 – 8 LP --- 7, 650 – 229,000 mIU/ml
9 – 12 LP --- 25,700 – 288,000 mIU/ml
13 – 16 LP --- 13,300 – 254,000 mIU/ml
17 – 24 LP --- 4,060 – 165,400 mIU/ml
25 – 40 LP --- 3,640 – 117,000 mIU/ml
A Ty jakie miałaś wyniki?
Kiedy masz 1sze USG? -
Misi@ wrote:Dzien dobry!
Teraz zaczelam się stresować, że źle adres wpisałam
Pani na poczccie mówiła, że tydzien i kartk będzie, bo wysłałam priorytetem... mam nadzieję, że dojdziena czas.
A mnie wczoraj wieczorkiem już wyskoczyła druga, kreska, jest bledsza od kontrolnej, ale może owulacja przyjdzie wcześniejTaką mam nadzieję
Dziś ide na zastrzyk z b12, choć kusi by w tym miesiącu nie iść
buziaki i miłego członka
Aniu86 Ty juz nie chodź do tej pracy bo się wykonczysz..musisz to odleżeć, bo wyladujesz w szpitalu. Zdrowie masz tylko jedno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:55
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Mam wyniki beta 238, progesteron 19, 3. Czy progesteron jest na dobrym poziomie?
Znalazłam.
Mieścisz się w normie i na 4ty i na 5ty tydzień, czyli prawidłowo.
26dc to końcówka 4tego tygodnia i za moment (w 28dc) zacznie się 5ty tydzień.
Normy przeze mnie podane Skarbie są uniwersalne i niezależne od laboratorium. Takie po prostu są normy.
Jakbyś miała za mało, to miałabyś się czym martwić - ale JESTEŚ W NORMIE!! Czego Ty się chcesz doszukiwać w tych wynikach? Bliźniaków czy zaśniadu groniastego
? Nie szukaj guza może, co
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 09:58
Pati Belgia, momo1009, Blondik lubią tę wiadomość
-
prosiłyście o zaproszenie więc oficjalnie zapraszam na uroczyste otwarcie
http://wirtualbeauty.blogspot.com/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 10:12
Pati Belgia, Smoczyca1, momo1009, Ania_84, LaRa, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Znalazłam
.
Mieścisz się w normie i na 4ty i na 5ty tydzień, czyli prawidłowo.
26dc to końcówka 4tego tygodnia i za moment (w 28dc) zacznie się 5ty tydzień.
Normy przeze mnie podane Skarbie są uniwersalne i niezależne od laboratorium. Takie po prostu są normy.
Jakbyś miała za mało, to miałabyś się czym martwić - ale JESTEŚ W NORMIE!! Czego Ty się chcesz doszukiwać w tych wynikach? Bliźniaków czy zaśniadu groniastego
? Nie szukaj guza może, co
?
-
ooo to i ja jeszcze nie otrzymałam znaku od Mikołajki.. miałam sie pytać, czy jeszcze ktoś czeka
hihi
Pati, tak naprawdę najważniejsze jest to usg w 12 tyg, bo właśnie ono tez dokładnie określa wiek ciąży..no i na usg (tym na które się wybierasz)tez już będzie widać, więc spokojnie skarbie, wszystko jest dobrze
Katjaa.. czekamy na betke:)
Nastka o bosz.. wspołczuję pracy z taką gorączką..
Ari, bardzo ładny, trzymam kciuki za powodzenie bloga
oo ja tez myślę o króliczku..myślałam aby na urodziny Tymkowi sprawić..nie ma alrgii na sierść psa ani kota,to może i na króliczą nie będzie miał.. z drugiej strony nie wiem czy to dobry pomysł kupować 4 letniemu dziecku zwierzątko..
co do Tymka.. zaczął kaszleć.. nie wiem co o tym myśleć.. dopóki nie pogorszy się, będę zadowolona..ale wiecie..w zeszłym roku zaczęło się w 2gi dzień świąt i ciągło do czerwca..boję się "już na zapas"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 10:34
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:
oo ja tez myślę o króliczku..myślałam aby na urodziny Tymkowi sprawić..nie ma alrgii na sierść psa ani kota,to może i na króliczą nie będzie miał.. z drugiej strony nie wiem czy to dobry pomysł kupować 4 letniemu dziecku zwierzątko..
co do Tymka.. zaczął kaszleć.. nie wiem co o tym myśleć.. dopóki nie pogorszy się, będę zadowolona..ale wiecie..w zeszłym roku zaczęło się w 2gi dzień świąt i ciągło do czerwca..boję się "już na zapas"
To bardzo dobry pomysłMój młody ma 5,5 roku a Zając jest z nami już 3 lata. Teraz marzy się mu pies, ale kto by z nim chodził na spacery.
A Tymkowi życze zdrówka.konwalianka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Czy ja dobrze czytam że Katjoszka w ciąży ?? Jej... gratuluję Kochana:*
A pozostałym dużo zdrówka życzę no i Tymkowi
Jeśli któraś z Was zastanawiałaby się nad świnką morską, proszę o "pytanie do eksperta", bo świnek miałam w życiu 5
U mnie stan przed@-owy, a do tego w pracy zrobili nam taką lodówkę, że pewnie razem z @ przyjdzie katar, kaszel i inne atrakcje.
Arienko - super, gratuluję i podziwiam. W domku dopiero zajrzę na stronę, już nie moge się doczekać
Buziaki, miłego dnia
konwalianka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Chciałam baaaardzo mocno podziękować mojej Kochanej Mikołajce za cudowną choinkę. Jest przepiękna. Cudownie błyszczy, co może na zdjęciu nie jest zbyt dobrze widoczne. Zdążyłam się już pochwalić rodzince, wszyscy byli pod tak wielkim wrażeniem jak i ja
Dziękuję również za piękne życzenia.
Uwaga chwalę sięęęęęęę....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 11:00
momo1009, konwalianka, Smoczyca1, Smoczyca1, Ania_84, Misi@, Pati Belgia, ara, marissith, cati, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny