X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Kciukam kochana żeby to było to zielone maleństwo :)
    albo dwa :P bo kłucie z obu stron było :P

(tak tak staram się nadrabiać poczuciem humoru :P )

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny,

Moje króliki (jednego miałam w liceum, drugi po ślubie :D) drzwi nie ruszały, ale papier i kable nie były w ich obecności bezpieczne :D.

Mona - a wiesz, że nie próbowałam drewnianego żwirku :)? Przy następnym króliku pewnie ;). Co do szczepień - ja szczepiłam, bo to na jakieś choróbsko przenoszone przez komary, więc wolałam zaszczepić. Też nie dawałam ziarna królikom, wyłącznie granulat.

Pati - ale masz dzień :/? A co im nie pasuje, że strajkują?

Kciuki za testy i owulacje, dziewczyny :D!
    Kochanie strajkują wszystkie zwiazki pracownicze bo rząd chce podnieść wiek emerytalny i podniesc ceny za elektrykę i gaz. Ja mam auto tylko, ze podobno maja nawet blokować ulice główne....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 08:56

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    nie spadnie :P
    buziak_na_dzien_dobry_dla_ciebie_0.gif

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia kurczekochana teraz zauwazylam.. ze oplatek zostal mi w domuku a chcialam Sebastianowi przeslac w kartce :(

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    albo dwa :P bo kłucie z obu stron było :P

(tak tak staram się nadrabiać poczuciem humoru :P )
    o to to :) bliźnięta jestem za :D
    a i poczucie humoru jest wskazane, nie stresuj groszków :)

Pati Belgia, Arienna, Misi@, momo1009 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny. Ja wlasnie wstaje z gorączką do pracy. Ach życie :/
    Czuje sie fatalnie po prostu. W nocy budzilam sie zlana zimnym potem a teraz zmierzylam temperaturę i jest ponad 38.

Katja, nie testuj juz tylko idź na betę. A przy okazji nie zapomnij, ze testy najczęściej pokazują błędny negatywny niż błędny pozytywny, takze musial ci się trafić jakiś jeden test, który po prostu jeszcze nie wykrył hormonu.

Uffff zbieram sie. Trzymajcie kciuki, żebym gdzies tam w pracy nie padła :)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Dzien dobry dziewczyny. Ja wlasnie wstaje z gorączką do pracy. Ach życie :/
    Czuje sie fatalnie po prostu. W nocy budzilam sie zlana zimnym potem a teraz zmierzylam temperaturę i jest ponad 38.

Katja, nie testuj juz tylko idź na betę. A przy okazji nie zapomnij, ze testy najczęściej pokazują błędny negatywny niż błędny pozytywny, takze musial ci się trafić jakiś jeden test, który po prostu jeszcze nie wykrył hormonu.

Uffff zbieram sie. Trzymajcie kciuki, żebym gdzies tam w pracy nie padła :)

Matko kochana ponad 38 stopni i Ty do roboty idziesz?????
    Do lekarza na ten tychmiast !

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Pati Belgia kurczekochana teraz zauwazylam.. ze oplatek zostal mi w domuku a chcialam Sebastianowi przeslac w kartce :(
    Nic sie nie slalo. Narazie kartki nie ma ani ad Marnutka, ani od Misi ani od Ciebie. Ale pewnie przyjdą na dniach:-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety Smoczku muszę :( Otwieram sklep o 10 a jak sobie nie przyjdę to nikt sklepu nie otworzy, bo nastepna przychodzi na 11. Masakra, nie ma warunków do chorowania w moim miejscu pracy.

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a powiedzcie mi... Wiem dokładnie kiedy miałam owulacje bo miałam monitoring i pregnyl a robic będę na 26 dniem cyklu wyszło, ze jestem w 5 tygodniu ciąży.... Od czego to zależy?

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To otwórz i w tym czasie umów się do lekarza na 11 :) Kochana serio nie bagatelizuj!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Nic sie nie slalo. Narazie kartki nie ma ani ad Marnutka, ani od Misi ani od Ciebie. Ale pewnie przyjdą na dniach:-)
    Wątpię :(. Dowiedziałam się, że paczka wysłana do mojej Obdarowanej doszła po 3 dniach, a do Ciebie kartka po 2 tyg nie może dojść :/? Chyba wyślę jeszcze jedną :D.

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    To otwórz i w tym czasie umów się do lekarza na 11 :) Kochana serio nie bagatelizuj!
    Jak w Anglii przyszłam do lekarza z półpaścem (panowała epidemia wtedy) to wzruszył ramionami i kazał kupić "coś" w aptece :D. Ani86 każą wziąć paracetamol i tyle. Tak się tam leczy :/.

Ani86, momo1009 lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Wątpię :(. Dowiedziałam się, że paczka wysłana do mojej Obdarowanej doszła po 3 dniach, a do Ciebie kartka po 2 tyg nie może dojść :/? Chyba wyślę jeszcze jedną :D.
    Ciekawe gdzie zaginęła...:-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Dziewczyny a powiedzcie mi... Wiem dokładnie kiedy miałam owulacje bo miałam monitoring i pregnyl a robic będę na 26 dniem cyklu wyszło, ze jestem w 5 tygodniu ciąży.... Od czego to zależy?
    Ciążę liczy się od 1szego dnia ostatniej miesiączki, jeśli nie masz półrocznych cyklów.

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wiem ale i tak by sie ńie zgadzało.... Bo @ miałam 9 listopada, bete robiłam na 26 dc a beta wyszła jak na 5 tydzien....

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czy siak 23.12 mam wizytę u gina...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Jak w Anglii przyszłam do lekarza z półpaścem (panowała epidemia wtedy) to wzruszył ramionami i kazał kupić "coś" w aptece :D. Ani86 każą wziąć paracetamol i tyle. Tak się tam leczy :/.
    Z ust mi to wyjęłaś :) Nie dość, ze na wizytę u lekarza trzeba czekać kilka dni, to z takim czymś jak grypa i goraczka nikt nie idzie do lekarza. Każą mi wziac Paracetamol i juz a tyle to i ja wiem. Kilka lat temu miałam chore zatoki i poszłam do lekarza, to nie dala mi żadnego antybiotyku tylko kazala wziac Paracetamol i isc do lóżka.

marnut lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Z ust mi to wyjęłaś :) Nie dość, ze na wizytę u lekarza trzeba czekać kilka dni, to z takim czymś jak grypa i goraczka nikt nie idzie do lekarza. Każą mi wziac Paracetamol i juz a tyle to i ja wiem. Kilka lat temu miałam chore zatoki i poszłam do lekarza, to nie dala mi żadnego antybiotyku tylko kazala wziac Paracetamol i isc do lóżka.
    To ja szczerze współczuję!!!!! U mnie nawet jak w ciąży nie byłam, a miałam gorączkę to lekarka mi wciskała zwolnienie mówiąc "no chociaż 3 dni" .... naprawdę kochana współczuję :(

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    noo moja powinna byc na dniach :)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3194 3195 3196 3197 3198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ