My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Cześć dziewczyny,
Moje króliki (jednego miałam w liceum, drugi po ślubie) drzwi nie ruszały, ale papier i kable nie były w ich obecności bezpieczne
.
Mona - a wiesz, że nie próbowałam drewnianego żwirku? Przy następnym króliku pewnie
. Co do szczepień - ja szczepiłam, bo to na jakieś choróbsko przenoszone przez komary, więc wolałam zaszczepić. Też nie dawałam ziarna królikom, wyłącznie granulat.
Pati - ale masz dzień? A co im nie pasuje, że strajkują?
Kciuki za testy i owulacje, dziewczyny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 08:56
-
Pati Belgia kurczekochana teraz zauwazylam.. ze oplatek zostal mi w domuku a chcialam Sebastianowi przeslac w kartce
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny. Ja wlasnie wstaje z gorączką do pracy. Ach życie
Czuje sie fatalnie po prostu. W nocy budzilam sie zlana zimnym potem a teraz zmierzylam temperaturę i jest ponad 38.
Katja, nie testuj juz tylko idź na betę. A przy okazji nie zapomnij, ze testy najczęściej pokazują błędny negatywny niż błędny pozytywny, takze musial ci się trafić jakiś jeden test, który po prostu jeszcze nie wykrył hormonu.
Uffff zbieram sie. Trzymajcie kciuki, żebym gdzies tam w pracy nie padła -
Ani86 wrote:Dzien dobry dziewczyny. Ja wlasnie wstaje z gorączką do pracy. Ach życie
Czuje sie fatalnie po prostu. W nocy budzilam sie zlana zimnym potem a teraz zmierzylam temperaturę i jest ponad 38.
Katja, nie testuj juz tylko idź na betę. A przy okazji nie zapomnij, ze testy najczęściej pokazują błędny negatywny niż błędny pozytywny, takze musial ci się trafić jakiś jeden test, który po prostu jeszcze nie wykrył hormonu.
Uffff zbieram sie. Trzymajcie kciuki, żebym gdzies tam w pracy nie padła
Matko kochana ponad 38 stopni i Ty do roboty idziesz?????
Do lekarza na ten tychmiast ! -
Ania_84 wrote:Pati Belgia kurczekochana teraz zauwazylam.. ze oplatek zostal mi w domuku a chcialam Sebastianowi przeslac w kartce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Nic sie nie slalo. Narazie kartki nie ma ani ad Marnutka, ani od Misi ani od Ciebie. Ale pewnie przyjdą na dniach:-)
. Dowiedziałam się, że paczka wysłana do mojej Obdarowanej doszła po 3 dniach, a do Ciebie kartka po 2 tyg nie może dojść
? Chyba wyślę jeszcze jedną
.
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:To otwórz i w tym czasie umów się do lekarza na 11
Kochana serio nie bagatelizuj!
. Ani86 każą wziąć paracetamol i tyle. Tak się tam leczy
.
Ani86, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi... Wiem dokładnie kiedy miałam owulacje bo miałam monitoring i pregnyl a robic będę na 26 dniem cyklu wyszło, ze jestem w 5 tygodniu ciąży.... Od czego to zależy?
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Jak w Anglii przyszłam do lekarza z półpaścem (panowała epidemia wtedy) to wzruszył ramionami i kazał kupić "coś" w aptece
. Ani86 każą wziąć paracetamol i tyle. Tak się tam leczy
.
Nie dość, ze na wizytę u lekarza trzeba czekać kilka dni, to z takim czymś jak grypa i goraczka nikt nie idzie do lekarza. Każą mi wziac Paracetamol i juz a tyle to i ja wiem. Kilka lat temu miałam chore zatoki i poszłam do lekarza, to nie dala mi żadnego antybiotyku tylko kazala wziac Paracetamol i isc do lóżka.
marnut lubi tę wiadomość
-
Ani86 wrote:Z ust mi to wyjęłaś
Nie dość, ze na wizytę u lekarza trzeba czekać kilka dni, to z takim czymś jak grypa i goraczka nikt nie idzie do lekarza. Każą mi wziac Paracetamol i juz a tyle to i ja wiem. Kilka lat temu miałam chore zatoki i poszłam do lekarza, to nie dala mi żadnego antybiotyku tylko kazala wziac Paracetamol i isc do lóżka.
-
Pati Belgia wrote:Nic sie nie slalo. Narazie kartki nie ma ani ad Marnutka, ani od Misi ani od Ciebie. Ale pewnie przyjdą na dniach:-)
Pati Belgia lubi tę wiadomość