My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, że przeklejam co napisałam na belly:
"Jestem........
z wieści pozytywnych:
wody płodowe wzrosły o 1stopień referencyjny i mogę być w domku, pod warunkiem leżenia, picia płynów i zakazu jakiegokolwiek obciążenia...
z negatywnych:
- bradyarytmia jest i nie znika ta wada serduszka;
- niestety kość udowa przestała rosnąć, co mnie bardzo martwi...zdawałam sobie sprawę z tego, że mała ilość wód płodowych, to mniej wartości odżywczych....
ale nie spodziewałam się takich wieści...
przez całą ciążę mała rosła jak na drożdżach, teraz mam:
36t1d - a malutka z pomiarów ma 35t5d - czyli tak jakby tydzień do tyłu jest...
- gin nadal chce indukcji porodu przed świętami,
- w sobotę przyjmie mnie kardiolog (ten od płodów) z Warszawy i ma się wypowiedzieć co do porodu.....
i tak źle i tak niedobrze...........
nastawiłam się psychicznie na szpital, a teraz w domku, będę sobie wkręcać różności... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Misi@ mi test ovu nigdy nie wyszedł, bo za dużo pije, mimo, że 2 h przed testowaniem nie piłam. Może też więcej dzisiaj wypiłaś? Albo ovu była wczoraj
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Przepraszam, że przeklejam co napisałam na belly:
"Jestem........
z wieści pozytywnych:
wody płodowe wzrosły o 1stopień referencyjny i mogę być w domku, pod warunkiem leżenia, picia płynów i zakazu jakiegokolwiek obciążenia...
z negatywnych:
- bradyarytmia jest i nie znika ta wada serduszka;
- niestety kość udowa przestała rosnąć, co mnie bardzo martwi...zdawałam sobie sprawę z tego, że mała ilość wód płodowych, to mniej wartości odżywczych....
ale nie spodziewałam się takich wieści...
przez całą ciążę mała rosła jak na drożdżach, teraz mam:
36t1d - a malutka z pomiarów ma 35t5d - czyli tak jakby tydzień do tyłu jest...
- gin nadal chce indukcji porodu przed świętami,
- w sobotę przyjmie mnie kardiolog (ten od płodów) z Warszawy i ma się wypowiedzieć co do porodu.....
i tak źle i tak niedobrze...........
nastawiłam się psychicznie na szpital, a teraz w domku, będę sobie wkręcać różności...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Pati, Mikołaj wysłaął do Ciebie paczkę za potwierdzeniem odbioru, mam nadzieję, że przynajmniej przed "gwiazdką" dojdzie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 20:00
-
Ja sie kochane żegnam na dzis. Kładę sie do łóżeczka wcześniej... Dołka jakiegoś złapałam... Rozkleil mnie dzis widok Sebastiana... Zostały mu tylko 2 rzęsy....ach... Niesprawiedliwe to wszystko..... Dobranoc kochane i do jutra....
-
nick nieaktualnyPati :* odpocznij sobie i pamiętaj......Sebastian ma rzęsy skarbie, spójrz na Niego jak sprzed roku....jak się przyjrzysz to ujrzysz superowego młodszego brata....
buziaczk, i tak jak TY wierzysz w Kośkę, tak jak wierzę że Twój braciszek też wyjdzie z tego i będzie "zdrów jak ryba".....:* :* :*
pamiętaj mamusiu, że Twojej fasolce też robi się smutno...Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Pati :* odpocznij sobie i pamiętaj......Sebastian ma rzęsy skarbie, spójrz na Niego jak sprzed roku....jak się przyjrzysz to ujrzysz superowego młodszego brata....
buziaczk, i tak jak TY wierzysz w Kośkę, tak jak wierzę że Twój braciszek też wyjdzie z tego i będzie "zdrów jak ryba".....:* :* :*
pamiętaj mamusiu, że Twojej fasolce też robi się smutno...