My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Blondik jak spojrzę wstecz kilka lat, to grudzień zawsze był u mnie nostalgiczny, a na każde święta płakałam..........
ale obiecuję nie będę już dzisiaj............
Chyba że tym ze szczęściaMisi@ lubi tę wiadomość
-
Malenq dobrze że Ty się znalazłaś... Kurczę bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i jeszcze bardziej za Kosię i Sebastiana. Dziewczyny z taką ilością pozytywnych i ciepłych myśli i emocji to nie ma innej opcji tylko MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!!!!
Malenq, Misi@, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenqa tulam mocno I trzymam kciuki za Twoja Kosie. Jestem pewna, ze wszystko bedzie ok.
Katja to u Ciebie wyglada na biochemiczna, ale bardzo dziwne, bo beta nie spada w ciagu jedego dnia...
Moze idz z tym do lekarza? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 20:28
Malenq lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:dlatego nie smuciś się!!! nikt!!!
LaRa, a co u Was slychać?
hmmm co u nas... martwie sie troszke co z tymi miedniczkami nerkowymi u mojego malenstwa, mam nadzieje ze sie zmniejsza.
od Lutego zaczynamy SR, wpadłam w szał zakupowy, szukanie promocji, okazji na OLX i kilka rzeczy udało nam sie fajnie wyrwac.
pozatym piore, segreguje i chowam... -
Dzień dobry, ale jaki on dobry.. Pół nocy nieprzespane.. Tymek kaszle na umor.. Do tego jestem w kropce.. Jutro wizyta, chyba musze odwołać, bo nie mam z kim zostawić Tymka, maz w tym czasie na rozmowę o pracę w firmie marzeń.. Parowa sytuacja..
Miłego dnia -
nick nieaktualnyWitam również po mało przespanej nocy..
Konwalia nie ma nikogo na te parę godzin??
Może jednak ktoś się znajdzie??
Zdrowia synkowi...
Pati dzisiaj trochę lepiej się czujesz??:-*
Blondiku miłego i spokojnego dnia:-)
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 06:45
-
Dzień "dobry"
Ja tu tylko na moment wpadłam życzyć Marnutkowi wszystkiego co najlepsze i zdrówka i spokojnej ciąży i dużo wszystkiego czego chce mieć dużo
Ja dzisiaj dzwonię do znajomych, którzy mają w Łodzi świetną specjalistkę od niepłodności i chyba tam będę jeździła do lekarza, bo w tej mojej mieścinie to chyba nic nie zwojujęmarnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati u mnie fizycznie dość dobrze, za to psyche już mi "siada"......dobrze że małż w domku na urlopie..
Groszku czas najwyższy odpuścić sobie ginów ze swojej miejscowości...
Marnutek ma urodzinki?
Skarbie wszystkiego co najlepsze, spokojnej i bez ekscesów ciąży, szczęśliwego rozwiązania i zdrowego maluszka, oraz pociechy z dzieciaczków i małżamarnut lubi tę wiadomość