My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki
tempka wróciła na wyżyny brzuch przestał boleć ale testować będę dopiero w czwartek 18 go bo to urodziny małża i obiecałam mu to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 08:02
marissith, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq faktycznie, dobrze, ze nie będziesz teraz sama. Zostańcie dzis w łóżku, poprzytulajcie sie dzis do siebie. Taki luz, blues... Może troszkę lepiej Ci sie zrobi...
Konwalia szkoda, ze nie masz z nikad pomocy... Wiem co to znaczy, bo dopóki siostry z rodzina i mamy i taty z Sebastianem tu nie ściągnęłam tez byliśmy sami... Zawsze sami radzić sobie musieliśmy... A to ciężkie jest...
Anusia jesli tylko masz kochana taka możliwość, to oczywiście skorzystaj a może ten gin bedzie lepszy.... Trzymam kciuki...
Marnutku kochany..... Dużo, duzo zdrowia Ci życzę bo to najważniejsze, jesli masz zdrowko to i marzenia spelnisz...spokojnej i nudnej ciąży Ci życzę.... Całuski kochana...marnut, konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Marnut Wszystkiego co najlepsze
Konwalijko mam nadzieję, że uda się jakoś rozwiązać sytuację...
Pati- oby mdłości szybciutko mineły
Arienna Trzymam kciuki za zieloną kropę
Blondik mnie z wykresu wyszedł świerszcz ;p
Anuśka...nowy lekarz nowe nadzieje, nowe mozliwości
Malenq odpoczywaj dużo
Ania 86 Mam nadzieję, że gorączka spadła.
Życzę wszystkim mamuśką przyszły i obecnym miłego dzionka, jak ktoś woli to i członka.
ps Ania84 dziś nie miała iść na rozmowę kwalifikacyjną, czy to było wczoraj?marnut, konwalianka, Arienna, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
!
Wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia, a Anuśce dodatkowo gratuluję mamuciej pamięci.
Czuję się bardzo kiepsko, dlatego nie piszę z Wami. Głównie leżę a i tak mnie muli.
Dziś o 17.00 wizyta u gina, dam Wam znać co to moje dziecię wymodziło.
Wszystkim, które potrzebują dziś przytulenia - tyłem mocno!
Mam nadzieję, że z Kroko to standardowa procedura (zatrzymują w szpitalu na 3 dni, bo to im się najbardziej finansowo opłaca) i wszystko jest ok.konwalianka, Misi@, Pati Belgia, Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Witam się, dzień dobry laski
Marnut, 100 lat, samych radosnych chwil, żadnych zmartwień, zdrówka, miłości i spełnienia marzeń!!! :*
Ari kciukam coraz mocniej!!!
Konwalianko współczuję kochana, trzymaj się
Witam całą cudowną resztę i miłego dzionka życzęArienna, marnut, konwalianka, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKroko i Zuzia mają się dobrze, dzisiaj wychodzą ze szpitala. Kroko miała skurcze, ale opanowali wszystko, dostała kroplówki i jest ok. Miała wyjść już wczoraj ale zgubili jej wyniki badań i dzisiaj znowu pobierali jej krew. Jak będą mieli wyniki Kroko może wyjść. Ma się odezwać z domu bo nie miała dostępu do netu przez cały pobyt w szpitalu.
Smoczyca1, Misi@, marnut, Mona_M, Pati Belgia, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Kroko i Zuzia mają się dobrze, dzisiaj wychodzą ze szpitala. Kroko miała skurcze, ale opanowali wszystko, dostała kroplówki i jest ok. Miała wyjść już wczoraj ale zgubili jej wyniki badań i dzisiaj znowu pobierali jej krew. Jak będą mieli wyniki Kroko może wyjść. Ma się odezwać z domu bo nie miała dostępu do netu przez cały pobyt w szpitalu.
marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wiecie co? prawy jajnik uspokoił się całkowicie, kujki przeszły w całości na lewą stronę przestaję rozumieć swój organizm, wiem że obiecałam ale chyba umrę z niecierpliwości
do tego czwartku muszę się zając sprzątaniem by nie zwariować, ale mam dziś taki dobry humor ze tylko @ może mi go zepsuć
Misi@, marissith lubią tę wiadomość
-
Hje moje kochane
Marmuciku kochany wszytskiego naj naj najtrzymam kicuki za wizyte
niech maluszek na US g pomacha ci raczka na ur
Krokodylku dobrze ze wsyztskoopanowane
Anuska i dobrze zasiegnij innej opinii
Ja dopeiro o 14 mam rozmowe
pokico siedze i sie zastanwiam cy mowic o swojej firmie czy nei .. ;/
Arienna pije z Tob ta pyszna awke
łeb mi napierdziela.. bo progesteron chyba siega zenitu dzis 37,14 tak nie moglam sie powstrzymac i zmierzylam ;/ noo alepocieszenei za dwa dni prog zacznie opadacwiec moje samopoczucie sie polepszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 10:39
marnut, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość