X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ściskam :) Gdybyś wiedziała, jakie było śledztwo i poszukiwanie Ciebie i Zuzi :) Cieszę się ,że jest wszystko w porządku :)
    Lady oj to duzo pracy Was czeka :) Zyczę groszka pod choinką ;D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko dobrze, że u Was ok. A ten ordynator to niezły burak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś byłam na ostrym dyżurze i tez pielęgniarka do mnie po badaniu gin. ( była 2 w nocy) No i co Pani niby jest. Ja jej mówie. Lekarz powiedział, że pękł mi jajnik, a ona..co Pani opowiada, gdyby Pani pekł, to byłaby Pani nieprzytomna z bólu..i też się zdziwiła jak wszedł lekarz i jej powiedział co jest. Od razu odłożyła książkę i szykowała mnie na odział...
    Kochana Służba zdrowia!

• Arienna Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dajcie spokój na dalej walczę ze szpitalem....

a co do życzliwości to wyobraźcie sobie ze dziewczyna która leżała ze mną na sali po poronieniu usłyszała od pielęgniarki przy przyjęciu: i czego pani beczy poronienie to normalna rzecz...... brak mi było słów

a kumpela ostatnio rodziła i po 2 godzinach silnych skurczy tuż przez samym porodem chciała się jednak zdecydować na znieczulenie i pyta czy jeszcze tak późno można się zdecydować, to usłyszała że jest rozpieszczona jak dziadowski bicz i pieści się z sobą jakby to nie wiadomo co było.... no masakra

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dostałam szajby świątecznej, na cały regulator leci u mnie last christmas :D i śpiewam :D

Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma tak od kilku dni..cały czas szukam w radiu świątecznych piosenek..no przy moim piernikowaniu i sobotnim sprzątaniu to obowiązkowo musiały być świąteczne rytmy. A wieczorami ostatnio puszczam sobie Melę...można się fajnie wyciszyc :)

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu super wiadomosc:-) do 8 stycznia niedlugo....
    Kroko super, ze wszystko dobrze u Ciebie I malenkiej:-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a przyszł już moja kartka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kroko, nie wiem czy zobaczysz te wiadomość, ale super, ze wszystko ok z Zuzia i z Toba. Martwiłyśmy sie o Ciebie.

Konwalianka widzę synek chory... Współczuję :(

Arienna oby tempka juz tylko w górę szybowała a @ nie nadeszła przez 9 miesięcy :)

Marnut wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin. Wreszcie będziesz mogla sobie kupic wino na legalu :P Po porodzie oczywiscie ;)
    Zdrowka i spełnienia marzeń.

Malenqa jak tam Kosia? Super, ze wreszcie sie zameldowałaś :)

A ja miałam ciezka noc i mało co spalam. Po wypiciu takiej herbatki na grypę z 1000mg Paracetamolem pociłam sie w nocy i ciągle wycierałam sie ręcznikiem. Okropieństwo. A jeszcze mając @ to juz w ogóle. Nogi mi sie pociły, ręce, plecy, między nogami... Masakra. No i przez to spać nie mogłam, bo wszystko mi sie kleiło. Troche lepiej sie juz czuje. Goraczka z wczorajszej 39 stopni zeszla juz na 37.8 ale jutro musze isc do pracy. Ledwo dostałam wolne na dzisiejszy dzień i to z fochami.
    Pozdrawiam

marnut, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Aniu tulę...jakaś masakra... a w weekend masz wolne? Tylko pytanie czy dotrwasz do weekendu. Leż dziś w łóżku i wypoć wszystkie wisrusy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka to choroba nie chce Cię opuścić....jejkuuuuuuuuuuuu zdrówka, zdrówka, zdrówka.....współczuję...zima w GB to koszmar, taka pogoda...u Nas też nie lepiej, mgły, deszcze i kichający małż i oba koty...
    Kosia......przeciąga się na max....nie mając miejsca, pokazuje mi swoje stópki hehehehe

Misi@, Ani86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Nastka to choroba nie chce Cię opuścić....jejkuuuuuuuuuuuu zdrówka, zdrówka, zdrówka.....współczuję...zima w GB to koszmar, taka pogoda...u Nas też nie lepiej, mgły, deszcze i kichający małż i oba koty...
    Kosia......przeciąga się na max....nie mając miejsca, pokazuje mi swoje stópki hehehehe

To jest naprawdę cud :) Zazdroszczę Ci, że możesz to poczuć i ogladać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa jak super. Jej, juz niedługo urodzisz. Pewnie wszystko już przygotowane. Zdecydowałaś sie jak byś chciała rodzic?

Misi@, niestety ja w weekendy pracuje. Czasami mam wolna niedziele i jakiś dzien w tygodniu, ale zazwyczaj soboty i niedziele jestem w pracy. Teraz według grafiku mam wolne w czwartek a potem następne wolne dopiero w Wigilię, ale juz 26 grudnia musze wstac do pracy. Dodatkowo w te niedziele, zamiast na 11, musze przyjść na 7.30 rano do pracy, bo przyjeżdża specjalna dostawa i ktos musi wpuścić do sklepu kierowcę i z nim rozpakowywać. Oczywiscie moja szefowa sobie przyjdzie na 11 tak jak i reszta dziewczyn, ale ja musze na 7.30. Mówiłam szefowej, ze nie mam autobusu tak wcześnie rano w niedzielę. Kazala mi wziac taksówkę, ale oczywiscie firma mi nie zwróci kosztu przejazdu, wiec nie dość, ze przychodzę tak wcześnie do pracy, to jeszcze będę musiała za to doplacic z własnej kieszeni :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    To jest naprawdę cud :) Zazdroszczę Ci, że możesz to poczuć i ogladać :)

Misiu i Ty się doczekasz....zobaczysz... a to że CUD - inaczej o Niej nie myślę:)

Nastka mój gin chce rozwiązać ciążę przed świętami, i powiedział wczoraj tak:
    - jak wszystko będzie w normie (badania, przepływy, moje zdrowie) to SN,
    - jak tylko jakaś jedna rzecz nie "będzie współgrać" to cc

dla mnie bez różnicy, i tego i tego się boję....

Nastka życzę Tobie, abyś po Nowym Roku znalazła inną/lepszą pracę....;)

Ani86, Misi@ lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Pati a przyszł już moja kartka?
    Misia jeszcze nie. Ale moze dzis cos przyszlo ale jestem u Sebastiana I dopiero wieczoerm bede w domu

Ania_84 lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Misiu i Ty się doczekasz....zobaczysz... a to że CUD - inaczej o Niej nie myślę:)

Nastka mój gin chce rozwiązać ciążę przed świętami, i powiedział wczoraj tak:
    - jak wszystko będzie w normie (badania, przepływy, moje zdrowie) to SN,
    - jak tylko jakaś jedna rzecz nie "będzie współgrać" to cc

dla mnie bez różnicy, i tego i tego się boję....

Nastka życzę Tobie, abyś po Nowym Roku znalazła inną/lepszą pracę....;)
    Ja rodzilam silami natury 13 godzin ale opieka tutaj jest superasna. Cc bym sie bala tego okresu po.... siostra miala 3 I mowila, ze to masakra... nawet dziecko ciezko podniesc tak podobno szwy bola... teraz tez chcialabym rodzic silami natury... ale najwazniejsze zeby z Kosia bylo dobrze. Tu juz o a bedzie rzadzila:-)

Malenq lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)
    Wpadłam na moment poczytać co u Kroko. Super że już wszystko dobrze :)
    U mnie już lekarz wybrany. Poleciałam mocno i wybrałam prof. Jerzego Radwana z GAMETY k.Łodzi. Ta GAMETA to jest jego klinika leczenia niepłodności i szpital, więc robią na miejscu wszystkie badania i wszystkie zabiegi. Nie dość tego prowadzą ciążę od poczęcia do porodu. No i mam kilka sprawdzonych opinii bardzo pozytywnych na ich temat. W czwartek jadę tam zobaczyć na własne oczyska jak to wygląda i umówić się na wizytę. Mam nadzieję że kolejki nie są zabójcze :)
    Miłego wieczoru życzę wszystkim :) Ja zmykam niedługo na wigilię firmową :/ Wcale mi się nie chce, zwłaszcza, że jutro trzeba do roboty ruszyć :/

Malenq, marissith, konwalianka, Pati Belgia, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku Jupiiii i małej kolejki życzę...oraz SMACZNEGO:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, glowa mnie dziś tak bolala , że aż łzy mi leciały...dzieci mi rysowały na pocieszenie obrazki hehe;/ wystraszone były lekko

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hej laseczki :)
    Wpadłam na moment poczytać co u Kroko. Super że już wszystko dobrze :)
    U mnie już lekarz wybrany. Poleciałam mocno i wybrałam prof. Jerzego Radwana z GAMETY k.Łodzi. Ta GAMETA to jest jego klinika leczenia niepłodności i szpital, więc robią na miejscu wszystkie badania i wszystkie zabiegi. Nie dość tego prowadzą ciążę od poczęcia do porodu. No i mam kilka sprawdzonych opinii bardzo pozytywnych na ich temat. W czwartek jadę tam zobaczyć na własne oczyska jak to wygląda i umówić się na wizytę. Mam nadzieję że kolejki nie są zabójcze :)
    Miłego wieczoru życzę wszystkim :) Ja zmykam niedługo na wigilię firmową :/ Wcale mi się nie chce, zwłaszcza, że jutro trzeba do roboty ruszyć :/
    Anusia super!!!! Bede czekala niecierpliwie na wiesci:-)

Anuśka lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
‹‹ 3205 3206 3207 3208 3209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ