My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie o 12 zadzwonili ze szkoly Marcela I kazali po niego przyjechac. Plakal z bolu ucha.... jutro na 9:15 mamy pediatre.... jo I wydaje mi sie, ze mamy zapalenie ucha.... a jak jechalam po malego to myslalam, ze na deske rozdzielcza pawia puszcze ale na szczescie udalo sie bez takich rewelacji....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć lasencje
Chwale się postępami w fitnessie
Tak się naumiałam
Krokomam nadzieję, że Pan ze sklepu nie ma przechlapane, że dał mi twój numer
Misi@ miałaś pęknięty jajnik? i tak Cię pielęgniarka potraktowała? Co za małpa(((
Nasturcja zdrowiej!
Malenq na święta będziecie już w dwupaku!!! najlepszy prezent na świecie
Blondik mnie też głowa boli, ale pogoda jest paskudna, i nie wiem czy to nie po luteinie taki efekt uboczny
Zaraz jedziemy zrobić rajd po sklepach... ech...
Blondik, Misi@, Malenq, Krokodylica, choco, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Cześć lasencje
Chwale się postępami w fitnessie
Tak się naumiałam
Krokomam nadzieję, że Pan ze sklepu nie ma przechlapane, że dał mi twój numer
Misi@ miałaś pęknięty jajnik? i tak Cię pielęgniarka potraktowała? Co za małpa(((
Nasturcja zdrowiej!
Malenq na święta będziecie już w dwupaku!!! najlepszy prezent na świecie
Blondik mnie też głowa boli, ale pogoda jest paskudna, i nie wiem czy to nie po luteinie taki efekt uboczny
Zaraz jedziemy zrobić rajd po sklepach... ech...
Ja też bym tak chciała!!!marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Kroko i Zuzia mają się dobrze, dzisiaj wychodzą ze szpitala. Kroko miała skurcze, ale opanowali wszystko, dostała kroplówki i jest ok. Miała wyjść już wczoraj ale zgubili jej wyniki badań i dzisiaj znowu pobierali jej krew. Jak będą mieli wyniki Kroko może wyjść. Ma się odezwać z domu bo nie miała dostępu do netu przez cały pobyt w szpitalu.
Nadrobiłam Was z grubsza.Jakie tu sie sledztwo odbylo pod moja nieobecnosc.
Dzieki dziewczyny ze pamietalyscie o mnie.
Teraz wymienimy sie nr tel i bedzie latwiej informowac.
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem wam szczerze, ze wcale nie podobają mi sie te odpowiedzi od 'eksperta'. Niektóre odpowiedzi są wręcz od czapy, napisane na szybko i sorki, ale tyle to i ja wiem, a profesorem doktorem habilitowanym nie jestem.
W dziale o trudnościach z poczęciem są aż dwie strony pytań, jednak ekspertowi nie chciało sie zerknąć na druga stronę mimo iż niektóre pytania na tejże wlasnie stronie miały wiecej lajkow a zostały zignorowane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 19:59
Ania_84, marissith, Krokodylica, Blondik, marnut lubią tę wiadomość
-
Ani86 wrote:Powiem wam szczerze, ze wcale nie podobają mi sie te odpowiedzi od 'eksperta'. Niektóre odpowiedzi są wręcz od czapy, napisane na szybko i sorki, ale tyle to i ja wiem, a profesorem doktorem habilitowanym nie jestem.
W dziale o trudnościach z poczęciem są aż dwie strony pytań, jednak ekspertowi nie chciało sie zerknąć na druga stronę mimo iż niektóre pytania na tejże wlasnie stronie miały wiecej lajkow a zostały zignorowane. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dokłądnie a dwa..ze np na moje pytanie..mialam wrazenie ze ekspert poleca wlasnie ich klinike
Ania_84 lubi tę wiadomość