My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie o 12 zadzwonili ze szkoly Marcela I kazali po niego przyjechac. Plakal z bolu ucha.... jutro na 9:15 mamy pediatre.... jo I wydaje mi sie, ze mamy zapalenie ucha.... a jak jechalam po malego to myslalam, ze na deske rozdzielcza pawia puszcze ale na szczescie udalo sie bez takich rewelacji....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć lasencje

Chwale się postępami w fitnessie
Tak się naumiałam

Kroko
mam nadzieję, że Pan ze sklepu nie ma przechlapane, że dał mi twój numer 
Misi@ miałaś pęknięty jajnik? i tak Cię pielęgniarka potraktowała? Co za małpa
(((
Nasturcja zdrowiej!
Malenq na święta będziecie już w dwupaku!!! najlepszy prezent na świecie
Blondik mnie też głowa boli, ale pogoda jest paskudna, i nie wiem czy to nie po luteinie taki efekt uboczny
Zaraz jedziemy zrobić rajd po sklepach... ech...
Blondik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krokodylica, choco, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWow jesetś moja idolkamarissith wrote:Cześć lasencje

Chwale się postępami w fitnessie
Tak się naumiałam

Kroko
mam nadzieję, że Pan ze sklepu nie ma przechlapane, że dał mi twój numer 
Misi@ miałaś pęknięty jajnik? i tak Cię pielęgniarka potraktowała? Co za małpa
(((
Nasturcja zdrowiej!
Malenq na święta będziecie już w dwupaku!!! najlepszy prezent na świecie
Blondik mnie też głowa boli, ale pogoda jest paskudna, i nie wiem czy to nie po luteinie taki efekt uboczny
Zaraz jedziemy zrobić rajd po sklepach... ech...
Ja też bym tak chciała!!!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondiku zazwyczaj tak ludzie reagują, jak jest się asertywnym,dla mnie długo zajęło powiedzenie "nie" ...było oburzenie,ale po jakimś czasie wszystko się unormowało....a teraz często mówię NIE heheheh
Blondik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Kroko i Zuzia mają się dobrze, dzisiaj wychodzą ze szpitala. Kroko miała skurcze, ale opanowali wszystko, dostała kroplówki i jest ok. Miała wyjść już wczoraj ale zgubili jej wyniki badań i dzisiaj znowu pobierali jej krew. Jak będą mieli wyniki Kroko może wyjść. Ma się odezwać z domu bo nie miała dostępu do netu przez cały pobyt w szpitalu.

Nadrobiłam Was z grubsza.
Jakie tu sie sledztwo odbylo pod moja nieobecnosc.
Dzieki dziewczyny ze pamietalyscie o mnie.
Teraz wymienimy sie nr tel i bedzie latwiej informowac.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem wam szczerze, ze wcale nie podobają mi sie te odpowiedzi od 'eksperta'. Niektóre odpowiedzi są wręcz od czapy, napisane na szybko i sorki, ale tyle to i ja wiem, a profesorem doktorem habilitowanym nie jestem.
W dziale o trudnościach z poczęciem są aż dwie strony pytań, jednak ekspertowi nie chciało sie zerknąć na druga stronę mimo iż niektóre pytania na tejże wlasnie stronie miały wiecej lajkow a zostały zignorowane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 19:59
Ania_84, nick nieaktualny, Krokodylica, Blondik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dokłądnie a dwa..ze np na moje pytanie..mialam wrazenie ze ekspert poleca wlasnie ich klinikeAni86 wrote:Powiem wam szczerze, ze wcale nie podobają mi sie te odpowiedzi od 'eksperta'. Niektóre odpowiedzi są wręcz od czapy, napisane na szybko i sorki, ale tyle to i ja wiem, a profesorem doktorem habilitowanym nie jestem.
W dziale o trudnościach z poczęciem są aż dwie strony pytań, jednak ekspertowi nie chciało sie zerknąć na druga stronę mimo iż niektóre pytania na tejże wlasnie stronie miały wiecej lajkow a zostały zignorowane. -
nick nieaktualnyTez czytałam odpowiedz na Twoje pytanie. I dokladnie to samo pomyślałam. Dobrze, ze ja o nic nie pytałam, bo cos czułam, ze to będzie li i wyłącznie jakas promocja konkretnej kliniki. Doktor habilitowany z reguły nie odpowiada jednym zdaniem a wielu dziewczynom tak wlasnie odpowiedział.Ania_84 wrote:Dokłądnie a dwa..ze np na moje pytanie..mialam wrazenie ze ekspert poleca wlasnie ich klinike
Ania_84 lubi tę wiadomość

[/url]

. Miłego Kochane, ja się kładę