My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laseczki,
u mnie bez zmian jutro robię test ale mam mieszane myśli, wczoraj bolał mnie brzuch typowo @-powo tak od nerek opasając i w dół
byłam pewna że dziś mnie zaleje (szczególnie że dziś termin) ale nic zobaczymy do wieczora i jak nic to jutro test
-
Nie to nie grypa lapie mnie cyklicznie co jakis czas
To wina progesteronu jak nic
Ehh Anus watpie pozatym niw bylo by mi to na reke bo nie bralam od kilku miesiecy kwasu foliiwego dopiero teraz zaczynam a przy pafaczce powinno sie brac kwas foliowy -
Arienna wrote:hej laseczki,
u mnie bez zmian jutro robię test ale mam mieszane myśli, wczoraj bolał mnie brzuch typowo @-powo tak od nerek opasając i w dół
byłam pewna że dziś mnie zaleje (szczególnie że dziś termin) ale nic zobaczymy do wieczora i jak nic to jutro testTylko u mnie to tempka już @powa a za Ciebie trzymam kciuki
-
hej...mało sie odzywam...ale znalazłam perełke na forum...boki zrywac heheh...
"Czy nieżyt nosa może być objawem ciąży (ale taki naprawde uporczywy bez innych oznak przeziębienia)?Czytałam, że mogą go wywoływać hormony."
ps. Anuska moze jednak tempka pojdzie w góre??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 08:22
Anuśka, Mona_M, Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień bry.........
Groszku NIE LUBIĘ< NIE LUBIĘ> buuuuuuuuuuuu co za uparta tempka..............buuuuuuu
ja przez całą ciążę mam katar, a nie jestem przeziębiona.....gin mówi, że to zwiększona ilość śluzu w organizmie....
zasnęłam (zasnęłyśmy) około 2giej, pobudkę rozciąganiem się zrobiła mi o 5.45, więc troszkę pospałam....żeby jeszcze pogoda była lepsza.....czuję, że ból głowy się rozkręca....
miłego dnia 18stki:) -
nick nieaktualnyDzień doberek
Zizia - no dobre z tym katarem
Dziewczynkom ciążowym życze poranka (a u innych dnia) bez wymiotów, a nie ciążowym wysokich temperatur, testującym cierpliwości i dwóch kresek.
:*Malenq, zizia_a, marnut, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Kobietki mam pytanie, otóż ja zawsze miałam w dni płodne tyle tego śluzu, że masakra, ale my wtedy z moim facetem nie kochaliśmy się wcale, od kiedy się staramy o dzidzię i się serduszkujemy w te dni, śluzu brak, czy to jest normalne?
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Kobietki mam pytanie, otóż ja zawsze miałam w dni płodne tyle tego śluzu, że masakra, ale my wtedy z moim facetem nie kochaliśmy się wcale, od kiedy się staramy o dzidzię i się serduszkujemy w te dni, śluzu brak, czy to jest normalne?
jeszcze jeden mam objaw.....zawsze przed @ wysypuje mnie na buzi - teraz mam buzię jak pupcia niemowlaka - kurde obym sobie tego wszystkiego nie wkręcała bo małż mi mówi że sobie wkręcam i jak test wyjdzie negatywny to się będę załamywać
oj trzeba sobie znaleźć dziś zajęcieBlondik lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane
Ari mocno trzymam kciuki
Anuśka dziewczyny dobrze mówią, rodzina najważniejsza
A Ania84 trzymam kciuki za robotę i zdrówka życzę, w ogóle wszystkim zdrówka życzę
Nastka to służba zdrowia w UK to jakaś porażka, nie miałam pojęcia, że tam jest tak fatalnie
miłego dzionka dziewczynki -
I ja się witam z poczekalni.. 20 min. Opóźnienia, wykrakalam sobie..
Lady ja też nie miałam śluzu.. Wiesiolek na to pomaga.
Ari mąż ma rację.. Nic nie wkrecaj sobie, każda ciąża jest inna.
Anuska ja chce aby odbiła ta tempka.no i tez bym nie zastanawiała się nad pracą, tylko dalej walczyła.. Tym bardziej ze nie wiadomo ile to potrwa.
Nastka, rozbieżność niezła.. Już wolę mieszkać w kraju 3-go świata.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:14
Anuśka lubi tę wiadomość
-
kobitki co do sluzu ... moze byc to po porstu spowodowane tym iz .. sie bardzo staracie
poczas stresu sluz pogarasza sie
ja zauwazylam zaleznosc wiecej luzuu mam potop ..jak mam spinke to saara
-
konwalianka wrote:I ja się witam z poczekalni.. 20 min. Opóźnienia, wykrakalam sobie..
Lady ja też nie miałam śluzu.. Wiesiolek na to pomaga.
Dziękuje, na razienic brać nie będę, tylko zdziwiło mnie to że tak miałam obfity zawsze a teraz od kiedy staramy się, to tak nagle zniknął.
-
nick nieaktualny