X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona ... wiesz ze na mnie wiesioek ni chu chu nie działał :D
    a wrecz odwrotnie .. mialam sahare :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Macie rację laseczki :) Rodzina najważniejsza :)
    Ania a może jakiś zbłąkany mega plemnior dorwał Twoją komóreczkę :D Ale byś miała noworoczny szok :P
    Też o tym pomyślałam, że może się udało Ani :) Ale było by fajnie :) Kciukam :)
    Dzięki wszystkim za wsparcie :)
    Pati trzymaj się kochana. Pamiętaj, że lekarz kazał Ci się oszczędzać. trzymam kciuki za S.
    Anuśka, jak widzisz z ciążą to nie taki hop siup nie odpuszczaj, bo nie wiadomo kiedy plemniczek spotka sie z Twoim jajeczkiem ;p
    Arienna mam nadzieje, że to kropek, byle do jutra :)

Ania_84, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia widze ze twoje jajo sie znosi :D

co do mojej ciazy urojonej :D cwieka bym miala jakbym zaszla .. to bylby serio Bożo Naredzoniowy cud :)

Misi@ lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Misia widze ze twoje jajo sie znosi :D

co do mojej ciazy urojonej :D cwieka bym miala jakbym zaszla .. to bylby serio Bożo Naredzoniowy cud :)

Cuda się zdarzają :) Zaciskam kciuki :)
    A kiedy masz termin @?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yyy nie wiem musze sprawdzic :D

juz na sobote :)

ale jutro mniej wiecej 12 dpo wiec powinna tempka spasc .. bo juznawet cyce mniej bola :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 11:10

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    yyy nie wiem musze sprawdzic :D

juz na sobote :)

ale jutro mniej wiecej 12 dpo wiec powinna tempka spasc .. bo juznawet cyce mniej bola :)
    No to czekamy na rozwój wydarzeń. Oby nie spadła :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wiesz..ja juz za dobrze znam swoj organizm :) i jkaos nie widze ciazy :)

czekam na wasze i moc wirusow :D

a wlasnie ...ciezarne cos sie opuscilyscie .. gdzie te paczki wirusow?? cooo >>

Mona_M, Nieukowa lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny. Ja juz w pracy. Myślałam, ze zaczynam na 10, a okazalo sie, ze jestem na 11 do 7. Weszłam sobie do sklepu o 9.55 a tam szefowa juz stoi, otwiera kasę itd. I mówi do mnie, ze to dobrze, ze nie zaczynam na 10 bo jestem spozniona (dla niej przyjscie o 9.55 to spóźnienie). Miałam ochotę jej w tego tlenionego baniaka walnąć. Ja przepraszam za moje narzekanie, ale kurwa zle mi no, zle sie czuje i, nie sądziłam ze to napiszę, ale żałuję, ze tu do Anglii wróciliśmy. Jeszcze gorzej mi tu niż w Azji. Ja chce tam z powrotem! Co radzicie dziewczyny? Jesli byście sobie uświadomiły, ze jednak Europa nie jest dla was, wrociłybyście do tak odległego kraju od Polski?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani.. jak dla mnie.. tam gdzie wam najlepiej .. :)
    i tak juz jestescie z dala od PL.. i wiekszosci jezdzicie..
    jedyne co mnie by blokowalo to moja rodzinka tu w PL :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Hejka dziewczyny. Ja juz w pracy. Myślałam, ze zaczynam na 10, a okazalo sie, ze jestem na 11 do 7. Weszłam sobie do sklepu o 9.55 a tam szefowa juz stoi, otwiera kasę itd. I mówi do mnie, ze to dobrze, ze nie zaczynam na 10 bo jestem spozniona (dla niej przyjscie o 9.55 to spóźnienie). Miałam ochotę jej w tego tlenionego baniaka walnąć. Ja przepraszam za moje narzekanie, ale kurwa zle mi no, zle sie czuje i, nie sądziłam ze to napiszę, ale żałuję, ze tu do Anglii wróciliśmy. Jeszcze gorzej mi tu niż w Azji. Ja chce tam z powrotem! Co radzicie dziewczyny? Jesli byście sobie uświadomiły, ze jednak Europa nie jest dla was, wrociłybyście do tak odległego kraju od Polski?
    Boszzze co za ludzie...
    Trzymaj się. Ja nie wiem co bym zrobiła...zrób sobie może zestawienie plusów i minusów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu ja juz w Polsce nie mieszkam od ponad 7 lat. Odzwyczaiłam sie, ale za mama i babcia bardzo tesknie.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Jeszcze gorzej mi tu niż w Azji. Ja chce tam z powrotem! Co radzicie dziewczyny? Jesli byście sobie uświadomiły, ze jednak Europa nie jest dla was, wrociłybyście do tak odległego kraju od Polski?

Z tego co pamiętam to tam nie narzekałaś jakoś bardzo... Tylko porodu się tam bałaś. Ale wiem że w Azji na brak ludności nie narzekają, więc jakoś te porody się odbywają ;D

Ani86, Misi@, marissith lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ja bym wróciła tam gdzie mi dobrze....
    tęsknota zawsze będzie, niezależnie czy 100km, czy 25000, czy 10000km....
    nie siedziałabym w kraju w którym jest mi źle i czuję się rozgoryczona.....
    więc decyzja przed Wami....

Mona_M, Anuśka, Ani86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Nastka ja bym wróciła tam gdzie mi dobrze....
    tęsknota zawsze będzie, niezależnie czy 100km, czy 25000, czy 10000km....
    nie siedziałabym w kraju w którym jest mi źle i czuję się rozgoryczona.....
    więc decyzja przed Wami....
    Ja myślę dokładnie tak samo.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oficjalnie zaczynam nowy cykl :) Hihi owulacja wychodzi mi pierwszego stycznia, więc chyba Sylwester będę miała STOSUNKOWO udany ;D

Ani86, Misi@, marissith, Blondik, marnut, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upaly zle znosiłam, bo wynajmowaliśmy male mieszkanie na 10.piętrze i klimatyzacja byla tylko w sypialni, wiec mieszkanie bylo bardzo gorące a kuchnia byla tzw.ślepa, bez okna. Jakbyśmy tam wrócili, to musielibyśmy wynająć jakies większe mieszkanie i bardziej przewiewne lub cały dom.
    Oj porodów sie tam bałam, bo tam lekarze czesto sami nalegają na cesarkę, nawet jak potrzeby nie ma, ale tylko po to, żeby wiecej kasy miec, bo cesarka jest droższa.
    Mój mąż tez Anglii nigdy nie lubił zbytnio. Nigdy mu sie tu finansowo dobrze nie wiodło. Wiec tez tęskni za Filipinami, ale zobaczymy. Moja mama nie chce słyszeć o moim powrocie do Azji, ale ostatecznie to nasza decyzja będzie. Minusy są i to spore. Ale są też zajebiste plusy mieszkania tam. Ja sie czuje teraz w Europie jak dziwak. Czuję, ze nie będzie nam dane tu być.
    Dobra, koniec marudzenia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oficjalnie zaczynam nowy cykl :) Hihi owulacja wychodzi mi pierwszego stycznia, więc chyba Sylwester będę miała STOSUNKOWO udany ;D
    Lubię i nie lubię......
    psikam, kicham, smarkam, obcieram się dopóki mogę....#*#*#*#*#*#* zostawiam Ci wiruski - mam nadzieję, że jeszcze nieprzeterminowane....
    Nowy Rok 2015 przyniesie same fasolki na 30stkach zobaczysz:)

Anuśka, Mona_M, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska seksuj sie przy choince!!! :)

Misi@, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka - nie wiem co napisać.
    No ale Stosunkowo udanego Sylwestra Ci życzę :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ani :) super ze do nas wrocilas :)

Co do powrotu do Azji, to ja nie mam tak duzych dylematow....ale tez nie wiem czy nasza wioska czy powrot do Stavanger....czy polska czy norge....moj znajomy mowi, ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ;) teraz czekamy na pare decyzji z meza firmy i zobaczymy gdzie wyladujemy.
    Wiem ze nasze dylematy to nic w porownaniu do Waszych. U nas przeprowadzka do Azji (mozliwe ze maz bedzie tam pracowal) bylalby tylko na rok czy dwa i to tylko dla meza, kotryco 2-3 tyg bylby w europie na dlugi weekend.

Mi sie wydaje, ze ciebie chyba bardzo praca doluje :( nie mozesz zloxyc wypowiedzenia i szukac czegos na spokojnie? Jakas dziwna atmosfera....nie wiem czy to tak wyjatkowo w tej firmie czy generlanie tak sie oracuje w Anglii? Wiadomo, ze czasem chory czy nie do pracy trzeba przyjsc, ale ja bym tekstow szefowej nie wytrzymala ;)

Ari trzymam kciuki aby @ nie przylazla i za dwie krechy jutro :)

Za reszte staracEk rowniez nieustannie trzymam kciuki :)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 3209 3210 3211 3212 3213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ